Rilis video game kanggo November 2015

video game dirilis November 2015

Sampeyan bisa ngerti manawa Natal wis cedhak, lan aku ora mung ngandhani amarga ana nougat lan polvorone ing supermarket, sampeyan mung kudu ndeleng peluncuran game video sabanjure lan mriksa kembang api kelas berat. bakal teka ing minggu sabanjure wulan November.

Kita bisa tampil Munggah saka Raider Makam, sing dadi eksklusif kanggo Xbox One, sing diarep-arep banget Star Wars Battlefront sing bakal nyenengake para penggemar jagad raya iki - sing mesthi bakal kliwat pirang-pirang dina nganti premier film anyar ing tanggalan-, liyane sing dikepengini jembaré 4 -sing duwe pilihan Peter Jacksons King ing PC lan bisa diputer ing konsol - lan, mesthine Activision ngasilake karo jatah perang tahunan karo Telpon saka tugas: Black Ops III -Elinga yen ing PS3 y Xbox 360 ora bakal duwe mode kampanye. Kabeh rilis video game kanggo Nopember sawise mlumpat.

Rilis ing November 2015

Platform Game Tanggal

2/11/2015 Sonic Lost World PC
2/11/2015 Tumpukan PC TNT
2/11/2015 PC guo sing Urip
3/11/2015 Anno 2205 PC
3/11/2015 Perang PC Batalyon
3/11/2015 Fajar PC Plow
3/11/2015 Geni! Pc
3/11/2015 Getsuei Gakuen -kou- PC
3/11/2015 Pikiran: Path to Thalamus Enhanced Edition PC
4/11/2015 PC Hard West
4/11/2015 Octodad: Dadliest Catch Android
5/11/2015 PC Ikan utawa Mati
5/11/2015 PC Mushihimesama
5/11/2015 Butuh Cepet PS4
5/11/2015 Kudu Cepet Xbox One
5/11/2015 Urutan Rahasia 2: PC Inten Topeng
6/11/2015 Barbie lan Adhine: Puppy Shelter Nintendo 3DS
6/11/2015 Barbie lan Adhine: Wii U Puppy Shelter
6/11/2015 Barbie lan Adhine: Wii Puppy Shelter
6/11/2015 Barbie lan Adhine: PS3 Pupus Shelter
6/11/2015 Telpon saka tugas: Black Ops III PS3
6/11/2015 Telpon saka tugas: Black Ops III Xbox 360
6/11/2015 Telpon saka tugas: Black Ops III PS4
6/11/2015 Telpon saka tugas: Black Ops III Xbox One
6/11/2015 Telpon saka tugas: Black Ops III PC
6/11/2015 Charlie Brown lan Snoopy: Game Video PS4
6/11/2015 Charlie Brown lan Snoopy: Game Video Xbox One
6/11/2015 Charlie Brown lan Snoopy: Game Video Xbox 360
6/11/2015 Charlie Brown lan Snoopy: Game Video Wii U
6/11/2015 Charlie Brown lan Snoopy: Game Video Nintendo 3DS
6/11/2015 Chibi-Robo! Zip Lash Nintendo 3DS
6/11/2015 Wektu Petualangan: Finn lan Jake, Penyidik ​​PS4
6/11/2015 Wektu Petualangan: Finn lan Jake, Penyidik ​​PS3
6/11/2015 Wektu Petualangan: Finn lan Jake, Peneliti Wii U
6/11/2015 Wektu Petualangan: Finn lan Jake, Penyidik ​​Xbox One
6/11/2015 Wektu Petualangan: Finn lan Jake, Peneliti Xbox 360
6/11/2015 Wektu Petualangan: Finn lan Jake, Peneliti Nintendo 3DS
6/11/2015 Wektu Petualangan: Finn lan Jake, Peneliti PC
6/11/2015 Persona 4: Nari Kabeh Wengi PSVITA
9/11/2015 Orc Slayer PC
9/11/2015 Nang endi Malaikat Nangis - Nangis PC Gulung
10/11/2015 PC Gun Alekhine
10/11/2015 Alekhine's Gun Xbox One
10/11/2015 Alekhine's Gun PS4
10/11/2015 Fallout 4 PS4
10/11/2015 Fallout 4 PC
10/11/2015 Fallout 4 Xbox One
10/11/2015 Kumoon: PC Puzzle Fisika Balistik
10/11/2015 Cuaca Apik banget Kita Duwe PC
10/11/2015 Munggah Makam Raider Xbox 360
10/11/2015 Munggah Makam Raider Xbox One
10/11/2015 StarCraft II: Warisan saka PC Void
11/11/2015 Phineas lan Ferb: Dina Doofenshmirtz PSVITA
12/11/2015 Pesta Tembung eShop Wii U
13/11/2015 Manajer Sepakbola 2016 PC
13/11/2015 Highschool Romance PC
13/11/2015 Swara Vol. 3 Wii
13/11/2015 Swara Vol. 3 PS3
13/11/2015 Monster Tinggi: Bocah Anyar saka Insti Nintendo 3DS
13/11/2015 Dhuwur Monster: Bocah Anyar Wii Insti
13/11/2015 Dhuwur Monster: Bocah Anyar Insti PS3
13/11/2015 Keliling Wii Prajurit Langit
13/11/2015 Ngubengi Prajurit Langit Nintendo 3DS
13/11/2015 Keliling Prajurit Langit Wii U
13/11/2015 Sword Art Online: Lost Song PS4
13/11/2015 Seni Pedhang Online: Lagu Ilang PSVITA
17/11/2015 Game of Thrones Season 1 PS3
17/11/2015 Game of Thrones Season 1 PS4
17/11/2015 Game of Thrones Season 1 Xbox 360
17/11/2015 Game of Thrones Season 1 Xbox One
17/11/2015 Game of Thrones Season 1 PC
17/11/2015 Game of Thrones: Seri Game Telltale - Episode 6 PS4
17/11/2015 Game of Thrones: Seri Game Telltale - Episode 6 Xbox One
17/11/2015 Game of Thrones: Seri Game Telltale - Episode 6 PC
17/11/2015 Game of Thrones: Seri Game Telltale - Episode 6 PSN PS3
17/11/2015 Game of Thrones: A Telltale Games Series - Episode 6 XBLA Xbox 360
18/11/2015 PC Circuit Breakers
18/11/2015 PC GOCCO OF WAR
19/11/2015 PC Syndicate Assassin's Creed
19/11/2015 Star Wars: Battlefront PC
19/11/2015 Star Wars: Battlefront Xbox One
19/11/2015 Star Wars: Battlefront PS4 C
20/11/2015 Nyebrang Kewan: Festival Amiibo Wii U
20/11/2015 PC Slice of Life PC
20/11/2015 Tenis Mario: Ultra Smash Wii U
20/11/2015 Xbox One Pembantaian
20/11/2015 PS4 ontran-ontran
20/11/2015 PC Mayan Pati Robot
20/11/2015 Butik Gaya Anyar 2: Tren Merek Nintendo 3DS
20/11/2015 Petani Profesional 2016 PC
20/11/2015 Petani Profesional 2016 Xbox One
20/11/2015 Petani Profesional 2016 PS4
20/11/2015 Petani Profesional 2016 Wii U
20/11/2015 Soccer Soccer PC Musim Anyar
24/11/2015 LIMA: Wali saka David PC
24/11/2015 Pintu Pungkasan: Ed Android Collector
25/11/2015 Prajurit Dinasti 8: Krajan PSVITA
25/11/2015 Super Snow Fight PC
27/11/2015 IHF Handball 2016 PS4
27/11/2015 IHF Handball 2016 PS3
27/11/2015 IHF Handball 2016 Xbox One
27/11/2015 IHF Handball 2016 Xbox 360
30/11/2015 Top 40 Pesta Karaoke Vol. 2 PS4
30/11/2015 Top 40 Pesta Karaoke Vol. 2 PS3
30/11/2015 Top 40 Pesta Karaoke Vol.2 Wii
November 2015 Malaekat sing Mateni PC
November 2015 Koleksi BioShock PS4
November 2015 Koleksi BioShock Xbox One
November 2015 Caravan PC
November 2015 Digdaya Elysium 4 PC
November 2015 Unsur Manungsa PS4
November 2015 Unsur Manungsa Xbox One
November 2015 Kromaia Omega PS4
November 2015 Louie Cooks PC
November 2015 Spakoyno: Bali menyang PC US 2.0 XNUMX
November 2015 Petualangan Luar Biasa saka Van Helsing: Final Cut PC
November 2015 Tape PC
November 2015 PC UmiharaKawase
November 2015 Misi Undercover: Operasi Kursk K-141 PC


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raúl ngandika

    Blog gedhe kanggo nganyari berita video game lan rilis mbesuk kanggo kabeh platform. Sugeng rawuh

    1.    MAD ngandika

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo ucapan selamat, Raúl. We seneng banget ngerti yen sampeyan seneng konten!