Rilis Game Video kanggo September 2015

videogames september 2015 mvj

Preinan kanggo akeh bakal rampung ing dina Agustus, nanging kosok baline karo game video, amarga patang wulan pungkasan taun iki bakal diluncurake kanthi penting, utamane nalika ana iklan sing paling monjo mangsa kang ana ing tengah mriyang Natal.

Lan kita bakal miwiti wulan September kanthi peluncuran sing ditunggu-tunggu lan dikarepake ing jagad game video: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, bab anyar saka franchise sing uga bakal eling yen dadi pungkasan nalika melu Hideo Kojima minangka direktur. Angsuran saga nomer kaping lima bakal kasedhiya ing konsol generasi anyar lan sadurunge, kanthi a Mesin Fox sing janji bakal dadi kesenengan visual.

Uga ora bisa lali Broken Sword 5 kanggo PlayStation 4 y Xbox One; Disney Tanpa wates 3.0 minangka pilihan sing apik kanggo bocah cilik sing ana ing omah; game video kasar saka mad Max; teror tangane saka Soma; lan kita malah bakal duwe tandhing bal-balan nalika diluncurake PES 2016 y FIFA 16 sing bakal nggawa buntut. Sampeyan duwe sisa rilis September mbesuk sing rinci ing ngisor iki.

 

Plat Game Tanggal.    
1/9/2015 Armello PS4
1/9/2015 Armello PC
1/9/2015 PC iZBOT
1/9/2015 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS3
1/9/2015 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Xbox 360
1/9/2015 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4
1/9/2015 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Xbox One
1/9/2015 Metal Gear Solid V: PC Nyeri Phantom
1/9/2015 Dewa Kancil Xbox One
1/9/2015 PC Trigonarium
1/9/2015 Xeodrifter: Edisi Khusus PS4
1/9/2015 Xeodrifter: Edhisi Khusus PSN PSVITA
1/9/2015 Zombie Viking PS4
2/9/2015 PC Undhang-undhang Agresi
2/9/2015 Tuwuh Ngarep PS4
2/9/2015 Penjelajah Terkenal: International Society PC
3/9/2015 Perusahaan Pahlawan 2: PC Angkatan Inggris
3/9/2015 Gunman Clive 2 PC
3/9/2015 PC Lumini
3/9/2015 Mos Speedrun 2 PC
3/9/2015 PC Tinertia
3/9/2015 Zombi Pertahanan eShop Wii U
4/9/2015 Pedhang Patah 5: Kutukan Ula Xbox One
4/9/2015 Pedhang Patah 5: Kutukan Ula PS4
4/9/2015 Cataegis: PC Angin Putih
4/9/2015 Danganronpa Episode Liyane: Bocah-bocah wadon Kasedhiya Ultra PSVITA
4/9/2015 Disney Infinity 3.0: Play Tanpa Watesan PS4
4/9/2015 Disney Infinity 3.0: Play Tanpa Watesan Xbox One
4/9/2015 Disney Infinity 3.0: Play Tanpa Wates Xbox 360
4/9/2015 Disney Infinity 3.0: Play Tanpa Watesan PS3
4/9/2015 Disney Tanpa wates 3.0: Main Tanpa Batas PC
4/9/2015 Disney Tanpa wates 3.0: Main Tanpa Watesan Wii U
4/9/2015 Little Battlers eXperience Nintendo 3DS
4/9/2015 Mad Max PS4
4/9/2015 Mad Max Xbox One
4/9/2015 Mad Max PC
4/9/2015 Ambisi Nobunaga: Sphere of Influence PS4
4/9/2015 Ambisi Nobunaga: Sphere of Influence PS3
4/9/2015 Ambisi Nobunaga: Sphere of Influence PC
4/9/2015 Nggoleki Dungeons Xbox One
4/9/2015 Piala Dunia Rugbi 2015 PS4
4/9/2015 Piala Dunia Rugbi 2015 PS3
4/9/2015 Piala Dunia Rugbi 2015 Xbox One
4/9/2015 Piala Dunia Rugbi 2015 Xbox 360
4/9/2015 Piala Dunia Rugbi 2015 PSVITA
4/9/2015 PC Piala Dunia Rugbi 2015 PC
4/9/2015 Mobil Dolanan Super Xbox One
8/9/2015 Armikrog PC
8/9/2015 PS4 Ascendant PSXNUMX
8/9/2015 Master Spy PC
9/9/2015 Penyayang ing PC Spasi Wektu Mbebayani
9/9/2015 Penyayang ing Xbox One Spancime Mbebayani
9/9/2015 PS4 Tearaway Dibukak PSXNUMX
10/9/2015 Circa Infinity PC
10/9/2015 PC Dropsy
10/9/2015 Knock Knock PS4
10/9/2015 bocor iPhone Deponia
10/9/2015 Otherland PC
10/9/2015 Ravenmark: Scourge saka PC Estellion
11/9/2015 Salib PC Walanda
11/9/2015 Etrian Mystery Dungeon Nintendo 3DS
11/9/2015 Hatsune Miku: Project Mirai DX Nintendo 3DS
11/9/2015 Super Mario Maker Wii U
14/9/2015 Dungeon Nightmares II: PC Memori
15/9/2015 Albino Lullaby PC
15/9/2015 PC Kastil
15/9/2015 Kastil Xbox One
15/9/2015 Kastil PS4
15/9/2015 Kastil Wii U
15/9/2015 Takdir: Raja sing Dijupuk PS4
15/9/2015 Takdir: Raja sing Dijupuk Xbox One
15/9/2015 Takdir: Raja sing Dijupuk Xbox 360
15/9/2015 Takdir: Raja sing Dijupuk PS3
15/9/2015 PC Superstatic
16/9/2015 Oido Cocina Nintendo 3DS
16/9/2015 PC Lembah Sepur
17/9/2015 Peperangan PC Bulge
17/9/2015 FERA MERAH: PC Piranti Peledak Mbledhos
17/9/2015 Skyshine's BEDLAM PC
17/9/2015 Walk Taun Wii U
18/9/2015 Forza Motorsport 6 Xbox One
18/9/2015 Pro Evolution Soccer 2016 PC
18/9/2015 Pro Evolution Soccer 2016 Xbox One
18/9/2015 Pro Evolution Soccer 2016 PS4
18/9/2015 Pro Evolution Soccer 2016 PS3
18/9/2015 Pro Evolution Soccer 2016 Xbox 360
18/9/2015 Shmup Love Boom PC
18/9/2015 TY Macan Tasmanian 4 PC
22/9/2015 Bowl Sang 2 PC
22/9/2015 Blood Bowl 2 PS4
22/9/2015 Bowl Sang 2 Xbox One
22/9/2015 Pahlawan Normandie PC
22/9/2015 PC SOMA
22/9/2015 SOMA PS4
24/9/2015 PC Arena Kejam
24/9/2015 FIFA 16 PS4
24/9/2015 FIFA 16 Xbox One
24/9/2015 FIFA 16 PC
24/9/2015 FIFA 16 PS3
24/9/2015 FIFA 16 Xbox 360
24/9/2015 Kali Alice Wii U
25/9/2015 Grand Age: PC Abad Pertengahan
25/9/2015 Umur Besar: PS4 Medieval
25/9/2015 Proyek Tarvotan PC
25/9/2015 Saint Seiya: Prajurit PS4 Jiwa
25/9/2015 Saint Seiya: Prajurit PS3 Jiwa
25/9/2015 Saint Seiya: PC Jiwa Prajurit
25/9/2015 Shoppy Mart: PC Edisi Uap
25/9/2015 Skylanders SuperChargers Wii U
25/9/2015 Skylanders SuperChargers Xbox One
25/9/2015 Skylanders SuperChargers Xbox 360
25/9/2015 Skylanders SuperChargers Nintendo 3DS
25/9/2015 Skylanders SuperChargers PS3
25/9/2015 Skylanders SuperChargers PS4
25/9/2015 Skylanders SuperChargers Wii
25/9/2015 Space Hulk PS3
25/9/2015 Space Hulk PSVITA
25/9/2015 Bintang Beyond Reach PC
29/9/2015 Ukuran LEGO Wii U
29/9/2015 Ukuran LEGO PS4
29/9/2015 Ukuran LEGO PS3
29/9/2015 LEGO Dimensi Xbox 360
29/9/2015 LEGO Dimensi Xbox One
29/9/2015 Pahlawan Bisa & Sihir VII PC
29/9/2015 PC Gunvolt Kuwoso
29/9/2015 NBA 2K16 PC
29/9/2015 NBA 2K16 Xbox One
29/9/2015 NBA 2K16 Xbox 360
29/9/2015 NBA 2K16 PS3
29/9/2015 NBA 2K16 PS4
29/9/2015 PC Legenda Sword Coast
30/9/2015 PC Impen sing ngengkel
September 2015 200% Campuran Jus! Pc
September 2015 3D Sonic The Hedgehog 2 eShop Nintendo 3DS
September 2015 Adr1ft PC
September 2015 Adr1ft Xbox One
September 2015 Adr1ft PS4
September 2015 PC Chime Sharp
September 2015 PC Online Katelu Sétan
September 2015 Doodle God PC
September 2015 Doodle God Xbox One
September 2015 DRONE Zero Gravity PC
September 2015 Haywire ing Stasiun Bahan Bakar Zeta PC
September 2015 Hyperspace Pinball PC
September 2015 Journey Collector's Edition PS4
September 2015 PC Kontrak Utama
September 2015 Android Kontrak Utama
September 2015 iPhone Kontrak Utama
September 2015 Painters Guild PC
September 2015 PixlCross Wii U
September 2015 PixlCross PC
September 2015 Planetbase PC
September 2015 Poncho PC
September 2015 Poncho PS4
September 2015 Poncho Wii U
September 2015 Poncho PSN PSVITA
September 2015 Dewi Abang: PC Inner World
September 2015 Rugby League Live 3 PS3
September 2015 Rugby League Live 3 PS4
September 2015 Rugby League Live 3 Xbox 360
September 2015 Liga Rugby Live 3 Xbox One
September 2015 Runbow eShop Wii U
September 2015 Sonic Dash 2: iPhone Sonic Boom
September 2015 Petualangan Luar Biasa saka Van Helsing: Final Cut PC
September 2015 Petualangan Interaktif Dog Mendonça lan Pizzaboy PC
September 2015 Zombie Viking


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.