Katrangan lengkap babagan Call of Duty: Memedi Serangan

Onslaught bakal kasedhiya sadurunge dina 28 kanggo Januari kanggo Xbox Livekalebu papat peta bebarengan unik, saben lingkungan beda-beda, ukuran cilik utawa medium, kanthi macem-macem mode game, uga gaman Maverick anyar kanthi nggunakake dobel, kayata senapan serbu lan sniper. Luwih, Telpon saka tugas: Memedi serangan kalebu Episode 1: Wengi Wengi, cicilan pertama saka papat episode sing nyinaoni sejarah Punah, kanthi karakter anyar, gaman, spesies lan mungsuh asing sing nyengsemake.

Onslaught uga kalebu ing Telpon saka tugas: Memedi Season Pass, sing menehi pemain akses menyang papat konten sing bisa diunduh sing bakal diluncurake ing 2014: Serangan, Devastasi, Invasi y Nemesis sing bakal kasedhiya kanggo Xbox360, XboxOne, PS3, PS4 y PC (Wii U tetep metu)

"Kita ngerti manawa para penggemar ngarepake konten anyar ing taun iki, mula tim kita duwe komitmen nggawa peta, senjata lan liya-liyane sajrone musim kasebut, sing diwiwiti karo Serangan ing wulan Januari," ujare Mark Rubin, produser eksekutif Tanpa wates Ward. "Ing taun iki kita bakal duwe macem-macem konten kanggo para pemain, kanthi peta anyar, senjata multipemain anyar lan episode anyar ing crita Kepunahan sing bakal nggawa dheweke nemokake asale alien kasebut."

Telpon saka tugas: Memedi serangan kalebu papat peta multipemain kanthi gameplay klasik saka Telpon saka tugas, masing-masing kanthi setting dhewe, kanthi ukuran ukuran medium / cilik lan macem-macem dolanan. Peta pisanan Kabut Ukurane sedheng / cilik lan nggawe pemain ing pinggir tlaga keruh. Saben zona ing Kabut minangka pakurmatan film horor klasik, kalebu perkemahan sing misterius, televisi sing sumunar, ruang siksa lan pirang-pirang struktur sing kayane ditinggalake, sing bakal ditemokake para pemain nalika nyoba mbukak rahasia rahasia ing level iki. Yen pemain ngrampungake salah sawijining pesenan lapangan tartamtu, dheweke bakal dadi perwujudan kejahatan, dadi salah sawijining karakter paling apik ing film horor, Michael myers. Kajaba iku, nalika semana musik bakal dadi tema Halloween sing kondhang saengga para pemain liyane bakal ngerti yen kudu mlayu nylametake nyawane. BayView minangka peta sing dununge ana ing promenade pinggir segara California, kebak toko hadiah, minangka level sing nawakake dolanan cepet. Pemain kudu ngati-ati serangan artileri sing mematikan saka perusak angkatan laut sing berlabuh cedhak pantai.

Katelu level yaiku Ngemot lan nyelehake para pemain ing kutha Meksiko sing rusak, ing endi perang kasebut ditindakake ing pinggir kali sing garing. Tumindak kasebut fokus ing sisa jembatan cilik sing ditinggalake sisa truk kanthi bahan radioaktif. Diubengi karo bar, restoran, greja lan uga balai biliar, Ngemot nawakake macem-macem poin penembakan ing atap kanggo wong sing seneng njaga jarak. Peta nomer papat yaiku kontak lan nyelehake para pemain ing fasilitas sing digawe kanggo ngluncurake pesawat menyang angkasa, sing ana ing Florida. Diilhami dening Tukang limbah - salah sawijining peta kanthi pengikut paling akeh Telpon saka tugas: Perang Modern 2-, kontak nawakake ton tindakan liwat gudang sing ditinggalake, wilayah trench ... Kaya yen roket landing crash durung cukup, pertempuran langsung bisa uga rumit dening motor roket ing wilayah uji coba, sing ngetokake geni. perang tembakan sing kuat.

Kaya sing wis kasebut, DLC pisanan saka Nelpon saka tugas: grayangana uga kalebu sing kaping pisanan saka papat episode narasi, Episode 1: Wengi Wengi. Kanthi karakter anyar, gaman lan spesies, Episode 1: Wengi Wengi minangka kelanjutan pengalaman cepet saka pengalaman asli saka Punah de Nelpon saka tugas: grayangana. Ing fasilitas terpencil sing didhelikake ing wilayah sing ditinggalake Alaska, program dhek jaman semana wis nindakake riset babagan asal-usul ancaman alien. Tim recon cilik prajurit elit kudu nyusup kanggo mbasmi makhluk liar. Nalika nindakake tujuwane, dheweke bakal nemokake wujud teror kanthi dimensi sing durung nate dingerteni.

Informasi luwih lengkap - Telpon saka tugas: Memedi ing MVJ


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)