Ring Indoor Cam, kamera keamanan kompak kanggo digunakake ing omah

Kothak Cam Indoor Ring

Kita yakin manawa kita kabeh ngerti tenan dering nganggo kamera keamanan lan doormen kamera sing nyambung langsung karo piranti seluler. Dina iki kita duwe meja anyar Ring Indoor Cam, kamera keamanan cilik sing duwe Daya nganggo kabel, duwe resolusi HD sing ukurane ora dingerteni ing pojokan apa wae.

Cam Indoor Ring iki ngidini kita kanthi tenang ing njaba omah lan bisa ndeleng saka piranti seluler apa sing kedadeyan ing njero, mula ora bakal mandheg amarga duwe kabel listrik lan dudu batere (sanajan modele padha karo batere yen sampeyan seneng) saliyane duwe rega sing disetel tenan, mula kita bakal nemoni opsi kanggo mikir yen golek kamera keamanan kanggo omah utawa kantor.

Kamera keamanan kanthi rega sing luar biasa

Isi kothak

Kita bakal miwiti karo kabeh sing ditambahake ing kothak kamera iki lan bisa ngomong manawa kita duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nginstal sing gampang lan cepet. Kita bisa nginstal kamera iki ing ndhuwur sembarang panggonan, amarga pangkalane sing nggawa, nanging yen ngeculake sekrup cilik sing nggawa ing sisih tengah, kita bisa nyelehake dhasar ing sisih mburi lan kanthi cara iki pasang kamera sing dipasang ing tembok. Ya, iki uga nambah kancing lan sekrup supaya bisa nyepetake kamera ing tembok apa wae.

Saliyane kamera dhewe, ing pangisi daya tembok nganggo kabel sing microUSB, loro adaptor listrik kalebu siji kanggo plug, instalasi, manual perakitan lan jaminan babar pisan lan sawetara stiker sing wis populer ing produk dering kanggo ngelingake manawa wilayah kasebut dimonitor nganggo kamera.

Konten Cam Indoor Ring

Spesifikasi Utama Cincin Indoor Cam

Kamera cilik iki nduweni spesifikasi sing apik saengga pangguna sing kepengin entuk kamera keamanan mikir lan bisa luwih murah tinimbang nyewa sistem alarm pengawasan video konvensional. Sanajan sejatine kita kudu menehi kontrak layanan Ring Protect (sing jelas ing ngisor iki) luwih murah. Nanging ayo goleki apa sing dadi minat kita saiki spesifikasi utama utawa sing paling apik saka Cam Indoor iki.

Video Resolusi HD 1080p kanggo ndeleng video langsung lan sesanti wengi
Sudut sesanti Diagonal 140 °
Audio Komunikasi rong arah kanthi pambatalan swara
Dimensi X x 45,8 45,8 75 mm
Syarat sambungan Mbutuhake kacepetan unggah minimal 1 Mbps, nanging kacepetan sing disaranake kanggo kinerja sing optimal yaiku 2 Mbps
Conectividad 802.11 GHz 2,4b / g / n Sambungan Wi-Fi

Kamera Ngubengi Indoor

Kompatibel karo Alexa

Kita bisa nyambungake Cam Indoor kanthi langsung menyang Echo Show, Echo Spot utawa Fire TV, supaya bisa ndeleng saka endi wae kedadeyan ing kamera kasebut. Cukup kanthi «Alexa, nuduhake ruang tamu» lan sampeyan bisa ndeleng video langsung saka piranti Echo sampeyan.

Logis uga duwe app dhewe kanggo iOS lan Android gratis, sing ngidini kita ndeleng video langsung ing endi wae. Kajaba iku, ora perlu ngaktifake rencana Ring Protect yen wis aktif nampa tandha gerakan kayata, aja kuwatir, kita bisa nampa tandha kasebut amarga aplikasi kasebut dhewe tanpa kudu menehi kontrak.

Lan amarga kita ngomong babagan rencana Ring Protect, ayo ndeleng apa kaluwihan kasebut. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan ngomong yen bisa seneng 30 dina gratis rencana iki sing nawakake kamungkinan ngrekam video lan gambar sing dijupuk kamera. Gambar kasebut disimpen ing server Ring lan mulane ing akun kita, saengga bisa ditikmati kapan wae. Biaya minimal layanan iki 3 euro saben wulan lan sampeyan bisa nemokake kabeh informasi saka aplikasi Dering utawa saka situs web resmi.

Yen sampeyan nggoleki kamera keamanan kompak, Indoor Cam minangka pilihan sing apik

Ora bisa ngomong liyane babagan kamera iki lan uga aplikasi sing kasedhiya kanggo iOS lan Android dadi kanca keamanan sing sampurna. Ing kasus iki, ujar manawa ana model kamera sing padha nanging nganggo batere sing bisa diisi ulang lan ing kasus iki Indoor Cam minangka kamera khusus kanggo panggunaan njero ruangan, ora prelu nyelehake kamera iki ing papan njaba. Duwe duwe penjaga dering lan kamera njero ruangan iki bisa dadi match sing cocog kompatibel karo kabeh produk Ring lan Amazon Alexa liyane, dadi pilihan sing apik kanggo ngawasi omah, kantor, lsp.

Ring - Tansah Ngarep (Link AppStore)
Ring - Tansah Omahfree
Ring - Tansah Omah
Ring - Tansah Omah
Pangembang: Dering.com
Price: free

Mratelakake panemume Editor

Ring Indoor Cam
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
59
  • 100%

  • Ring Indoor Cam
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas Video
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros

  • Desain lan manufaktur bahan
  • Kualitas audio lan video rong arah
  • Sederhana kanggo nginstal lan digunakake

Contra

  • Mbukak rencana mbayar kanggo panyimpenan video

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.