Rip DVD sampeyan dadi MP4 kanthi cepet lan gampang nganggo WinX DVD Ripper

WinX DVD Ripper

Pirang-pirang taun kepungkur, nalika kamera digital minangka cara biasa kanggo ngrekam video, lan dudu smartphone kaya saiki, akeh kita sing pungkasan ngirim video sing direkam menyang DVD supaya luwih dawa lan bisa main ing endi wae.

Nanging, amarga kamera digital, kanggo ngrekam video lan njupuk foto, ilang amarga smartphone, akeh pangguna sing aja terus ngonversi rekaman dadi DVD lan dheweke mung nyimpen ing hard drive utawa layanan panyimpenan cloud.

Yen sampeyan wis ngecet sawetara rambut abu-abu, utawa lagi proses, kemungkinan sampeyan ora mung duwe koleksi film DVD, nanging uga bakal duwe sawetara video lawas ing format DVD, video sing sampeyan wis mesthi pengin duwe tangan kanggo ditinjau maneh tanpa kudu nggunakake DVD reader, piranti sing wis pirang-pirang taun wis dianggep minangka kepungkur.

Beda karo vinil, format sing durung nate nilar kita Kajaba iku, ing taun-taun pungkasan wis dadi pemuda nomer loro, format DVD bakal sirna, mula disaranake kita wiwit ngirim video ing media iki menyang format fisik menyang digital.

Salah sawijining aplikasi paling apik sing kasedhiya ing pasar saiki ngowahi DVD dadi gambar MP4 utawa ISO  es WinX DVD Ripper. Ana aplikasi liyane sing uga nindakake jinis konversi iki, nanging fleksibilitas sing ditawakake ora bakal ditemokake ing liyane. Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabeh sing ditawakake aplikasi iki, aku ngajak sampeyan terus maca.

Entuk lisensi kanthi gratis

WinX DVD Ripper Gratis

Anak lanang saka WinX DVD Ripper menehi 500 lisensi saben dina, lisensi sing ngidini kita nggunakake saben fungsi aplikasi kasebut. Mung siji yaiku versi iki ora bakal nampa update anyar.

Napa kita kudu ngowahi DVD dadi gambar MP4 utawa ISO

WinX DVD Ripper

Gawe serep kanggo nyimpen ing endi wae

Dadi luwih rumit golek DVD ing toko lan nalika pirang-pirang taun, bakal luwih rumit, nanging uga unit maca format iki uga wis dadi langka. Nanging ora mung iku, format fisik rentan karusakan, sing nyebabake ilang konten sing ora bisa diatasi.

Konversi konten kita menyang format digital ngidini kita supaya bisa kasedhiya lan duwe macem-macem salinan serep konten sing padha (utamane video kulawarga lawas). Video kanthi format digital, kita bisa nyimpen ing hard drive apa wae, pendrive kanggo dituduhake, layanan panyimpenan, NAS ... penak sing saiki sampeyan durung seneng karo koleksi film lan video kulawarga.

Ngonversi DVD dadi MP4

WinX DVD Ripper ngidini kita ngowahi DVD dadi format MP4, format sing kompatibel karo kabeh piranti elektronik saiki kasedhiya ing pasar, wiwit smartphone nganti komputer uga konsol saka generasi apa wae.

Salin DVD menyang USB

Nikmati DVD ing televisi minangka proses sing gampang banget tanpa nduwe drive DVD sing gegandhengan, amarga amarga WinX DVD Ripper, kita bisa muter file sing diowahi menyang format apa wae saka sambungan USB saka televisi kita.

WinX DVD Ripper ngidini kita ngowahi DVD dadi format sing dibutuhake. Sampeyan ora prelu ngerti format sing didhukung piranti kasebut tujuan, amarga aplikasi nawakake akeh pilihan sing nuntun kita langkah demi langkah kanggo nindakake proses kasebut.

Puter DVD liwat Plex lan Kodi

Salah sawijining kaluwihan sing ditawakake perpustakaan kanthi format digital yaiku supaya bisa kasedhiya, bisa uga liwat NAS utawa langsung ing hard drive, dadi liwat Plex utawa Kodi, kita bisa nggunakake muter konten ing piranti apa wae nganggo aplikasi kasebut, sanajan ora ana ing jaringan Wi-Fi sing padha.

Napa WinX DVD Ripper minangka pilihan paling apik kanggo nggawe salinan DVD

WinX DVD Ripper

Sadurunge, aku wis komentar yen solusi sing digunakake karo WinX DVD Ripper minangka sing paling apik ing pasar saiki lan aku wis mbukak macem-macem alasan. Nanging Napa iki paling apik ing kabeh?

Gawe salinan DVD apa wae

WinX DVD kompatibel karo kabeh DVD ing pasar, kalebu rilis paling anyar saka wilayah apa wae, nanging uga ngidini kita mbalekake DVD sing rusak lan sing duwe kesalahan maca.

Salin identik karo format ISO

Yen sampeyan ora pengin ngowahi format DVD dadi MP4, kanthi WinX DVD Ripper sampeyan bisa nggawe salinan sing padha ing format ISO dadi tansah duwe kabeh ekstra DVD ing tangan lan ora mung film. Salinan ing format ISO pancen padha karo sing bisa ditemokake ing DVD fisik, tanpa bakal ilang kualitas.

Paling cepet kabeh

Ora kaya aplikasi liyane sing ngidini kita ngowahi DVD dadi format digital, WinX DVD Ripper nggunakake grafis piranti supaya bisa prosese luwih cepet (nganti 47% luwih cepet tinimbang aplikasi liyane) tanpa kelangan kualitas kapan wae.

WinX DVD Ripper, aplikasi sing paling fleksibel

WinX DVD Ripper

  • WinX DVD Ripper minangka alat sing apik banget kanggo ngowahi perpustakaan ing format DVD dadi format digital MP4, HEVC, MPG, WMV, AVC, AVI, MOV ...
  • Kajaba iku, ngidini kita sunting DVD sing dikonversi kanggo muter gambar, potong, tambahkan subtitle, atur paramèter warna ...
  • Rip DVD favorit kita kanggo muter ing iPhone, iPad, Xbox, PS4 kita… Cepet banget lan gampang karo WinX DVD Ripper.

Cara Ngonversi DVD dadi MP4 / ISO nganggo WinX DVD Ripper

Proses ngonversi DVD dadi format MP4 utawa ISO iku gampang banget nganti kayane luar biasa. Yen sampeyan duwe pitakon babagan proses ngonversi koleksi DVD dadi format digital, mula aku bakal nuduhake sampeyan langkah kanggo tindakake saengga sampeyan bisa ndeleng sepele iku.

WinX DVD Ripper

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu kita lakoni yaiku masang DVD kanggo diowahi dadi unit maca ing komputer. Aplikasi kanthi otomatis bakal mbukak isi disk lan kita kabeh opsi konversi sing ditawakake.

WinX DVD Ripper

Sabanjure, kita kudu milih yen pengin gawe serep ing format ISO saka DVD (DVD Backup) utawa yen pengin ngowahi dadi format sing kompatibel nganggo piranti Apple, Android, Xbox, PlayStarion. Sawise milih format sing pengin dikonversi DVD, klik RUN lan ngenteni proses rampung.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->