Roam SL minangka versi entheng saka hit paling anyar Sonos

Speaker Sonos sing paling serbaguna saiki luwih gampang diakses. Sonos wis ngenalaken Mlaku-mlaku SL, Speaker ultraportable penting sing muni apik ing omah lan bisa digawa menyang ngendi wae, saiki kanthi rega sing luwih terjangkau tanpa mikropon. Yen sampeyan kepingin weruh, mung bedane yaiku saiki ora duwe Alexa sing dibangun. Yen sampeyan pengin ngerti apa Sonos Roam saged, aja kantun review kita.

Kaya Roam, Roam SL nawakake swara sing luar biasa kanggo ukurane, umur baterei sedina muput, persiyapan sing gampang, lan fitur inovatif sing dikemas dadi desain premium, awet, lan portabel. Roam SL bakal kasedhiya wiwit 15 Maret kanthi rega € 179.

Sanajan katon kaya versi "prasaja" saka Sonos Roam, kasunyatane kabeh fitur sing nggawe piranti kasebut sukses dijaga:

  • Seneng swara kaya rinci kanthi kajelasan, ambane lan kapenuhan samesthine saka speaker luwih gedhe.
  • Sambungake menyang sistem Sonos liyane ing omah liwat WiFi, lan kanthi otomatis ngalih menyang Bluetooth nalika sampeyan lagi adoh.
  • Stereo masangake Roam SL karo Roam SL kapindho, utawa Sonos Roam liwat WiFi.
  • Terus njelajah nganti 10 jam puter maneh terus-terusan ing siji pangisian daya lan nganti 10 dina umur baterei nalika ing mode turu. Kanggo ngluwihi umur baterei, uripake setelan ngirit baterei supaya speaker mati kabeh yen ora digunakake.
  • Roam SL tahan bledug lan anti banyu kanthi rating IP67 sing diuji kanthi ketat.
  • Tombol taktil mbantu nyegah penet sing ora disengaja nalika sampeyan lagi lelungan.
  • Bentuk segi telu lan profil bunder nggawe Roam SL nyaman kanggo ditahan lan katon apik ing omah sampeyan.
  • Selehake Roam SL mujur kanggo njupuk spasi kurang utawa lay warata kanggo nyedhiyani liyane stabilitas ing lumahing ora rata njaba.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.