Roams, aplikasi sing bakal mbantu nyuda tagihan telpon sampeyan

Aplikasi Roams

Ana akeh aplikasi kanggo ngontrol biaya ing macem-macem toko aplikasi. Kasunyatane, kabeh bank duwe aplikasi dhewe kanggo piranti seluler supaya bisa duwe "kertu digital" lan ndeleng gerakan akun tanpa kudu pindhah menyang bank. Wis ora ana maneh aplikasi sing disenengi Wong wedok, app sing mbantu kita nyuda biaya sing digawe ing telpon.

Sing apik babagan Roams yaiku salah sawijining aplikasi sing paling migunani kanggo kita. Yen kita nimbang ngganti operator utawa rating, sing normal yaiku nelusuri lan mbandhingake puluhan tarif, saengga, kita ora bisa nemokake apa-apa sing jelas. Biasane, ing kasus biasane, kita bisa ngerti apa sing jelas, nanging ora bakal ngirit akeh saka pangowahan kasebut. Roams mbandhingake jinis tarif iki kanggo kita lan uga ndeleng konsumsi ing wulan sadurunge kanggo menehi tarif sing paling cocog karo kita. Muni apik kan?

Wong wedok

Bocah-bocah, pembandhing tarif sampeyan lan liya-liyane

Sawise aplikasi diundhuh lan diinstal lan dingerteni, kita bisa ngubungake akun menyang Roams. Babagan pisanan sing bakal kita deleng yaiku bagean "Garisku", sing bakal dideleng kabeh gerakan saben wulan apa sing wis ditindakake nganti saiki, kayata data sing dikonsumsi, menit sing dikonsumsi, suwene nganti siklus tagihan anyar diwiwiti, lan akumulasi belanja. Kita uga bakal duwe opsi sing ngidini kita ndownload faktur paling anyar. Kasunyatan menarik liyane sing ditampilake ing bagean iki yaiku nyritakake manawa kita duwe kekekalan.

Ing bagean "Tarif" yaiku kita bisa ngerteni tarif apa sing bisa narik minat kita. Kanggo iki, kita kudu menehi tandha nganti 4 jinis tarif, antarane telpon seluler, telpon tetep, Internet tetep lan Internet nirkabel. Anggere tarif kompatibel, kita bisa menehi pitutur babagan menit lan data sing pengin dikonsumsi paling akeh, uga opsi ing ngisor iki:

  • Setel ragad saben wulan maksimal.
  • Cara pambayaran (kanggo milih antarane prabayar lan kontrak).
  • Apa bakal duwe permanen utawa ora.
  • Yen kita golek promosi utawa ora.
  • Yen nawakake 4G, 3G utawa sambungan liyane.
  • Menit klebu
  • Biaya panyiapan telpon.
  • Kalebu SMS.
  • Yen nawakake kamungkinan VoIP.
  • Yen ditrapake nyuda kacepetan.
  • Lan yen biaya tambahan bakal ditrapake nalika ngluwihi watesan sing wis ditemtokake.

Wong wedok

Sawise telusuran dikonfigurasi lan ditampa, Roams bakal menehi macem-macem tarif sing bisa narik minat kita. Yen ngetik, kita bakal ndeleng kabeh rincian lan kasengsem, kita mung kudu menehi label nganggo huruf putih lan latar mburi ijo sing ujar "Aku kasengsem", sing bakal nggawa langsung menyang web supaya kita entuk kontrak tarif anyar.

Yen kita ngira kabeh iki kakehan lan sing dikarepake awake dhewe nggolekiIki uga bisa rampung saka bagean Operations Roams. Ing bagean iki, kita bakal weruh kabeh operator sing kasedhiya ing Spanyol lan nemokake lan mbandhingake tarif mung sawetara taps. Ana prabédan gedhe ing antarane iki lan kudu nggoleki Google dhewe. Kajaba iku, ana akeh operator sing bisa nemokake sawetara sing menarik sing durung dingerteni. Lan yen sampeyan isih durung ngerti kriteria apa sing kudu dipilih kanggo perusahaan, mula kita duwe kriteria kasebut tips kanggo milih operator seluler sampeyan.

Ing bagean Peringkat bisa dideleng ing endi tarif paling apik miturut jinis. Yen wis milih manawa pengin tarif seluler kanthi kontrak, prabayar, yen mung pengin Internet tetep utawa sing nggabungake kabeh tarif, kita bakal duwe telung opsi: siji kanggo nyimpen sabisa, liyane kanggo ngobrol lan navigasi lan liyane kanggo pangguna sing nuntut banget. Sawise milih pilihan, kita bakal weruh tarif paling apik kanggo jinis konsumsi kasebut.

Kaya sing sampeyan ngerteni, Roams minangka komparator tarif telpon sing lengkap banget. Lan sing paling apik, yaiku aplikasi gratis, dadi dakkira luwih becik dicoba. Lan, yen kita ora seneng karo tarif saiki, luwih becik golek alternatif lan papan sing luwih apik kanggo katon tinimbang ing endi sing ndeleng kabeh opsi?

Download app Roams kanggo iOS lan Android ing tautan sing bakal ditemokake ing ngisor iki:

Roams - Konsumsi data lan telpon
Roams - Konsumsi data lan telpon
Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Josera Garcia ngandika

    Aku mung ndownload lan katon apik. Aku bakal nggunakake sethithik kanggo nyekel telpon lan konsumsi internet lan coba delengen yen bisa entuk tarif sing luwih kenceng.

    Barang-barang kasebut pancen apik kanggo disimpen

    1.    Javier ngandika

      Sampeyan wis nyoba, piye kabare? Aku bakal ndownload saiki muga-muga bisa digunakake

  2.   Natalia ngandika

    Aku luwih seneng bebener Weplan. Download lan bandhingna sampeyan endi sing luwih apik 🙂