Roborock Dya, pembersih vakum genggam basah lan garing paling canggih

Roborock wis unggul ing inovasi teknologi ing sektor pembersih cerdas, bubar kita wis nganalisa Roborock S7 uga karo sampeyan stasiun mbucal, lan saiki dheweke ngganti produk kanggo ngapikake apa sing wis ana, malah bakal pindhah menyang medan ing ngendi saiki merek liyane katon dominan.

Roborock ngowahi pasar vakum genggam kanthi Dyad, model basah lan garing sing efisien. Ayo temokake fitur produk Roborock anyar sing unik iki.

Iki Roborock Dyad ngenali reregetan kanthi nggunakake sistem pembersih adaptif, saengga bisa dicuci, digosok lan dikeringake, disiram padatan lan banyu kotor menyang tank 620 ml. Ngeculake banyu sing resik ing lantai nalika rol bisa ngilangi rereget.

Wis loro rol mburi kanggo pinggiran uga loro motor kanthi kapisah bisa ngaktifake telung rol total, sistem unik ing pasar.

"Ngluwihi semangat kanggo teknologi, ing Roborock kita nemtokake
semangat kanggo inovasi teknologi. Mula, Dyad uga produk pelopor
ing kategorine. Thanks kanggo sistem DyadPower, Dyad mung siji-sijine vakum sing ana
udan lan garing, sing loro motoré eksklusif nganggo sistem sawetara
rol, saéngga nyedhiyakake reresik efektif lan ngilangi rereget saka a
kepungkur, uga sadawane sudhut. Kita nggawe produk serbaguna iki yaiku
saged nyopot saka banyu reged dadi rereged, nggunakake a
sistem reresik inovatif - Richard Chang, CEO Roborock.

Kajaba iku, duwe sistem ngresiki otomatis kanthi otomatis kanthi tombol pencet, diiringi tampilan LED sing bakal ngidini kita ngenali area ing lantai sing paling akeh konsentrasi, uga sistem tandha swara sing wis terintegrasi ing produk Roborock liyane. Kanthi cara sing padha, Batere 5000 mAh bakal diijolake nganti 35 menit utawa ora nganti 280 meter persegi.

Roborck Dyad bakal kasedhiya ing Eropa ing 11 November kanthi rega sing disaranake € 449 ing outlet utama kayata AliExpress.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.