Roborock ndadekke swasana ati kanggo mid-range uga

Roborock, perusahaan sing duwe spesialisasi ing pangembangan lan produksi pembersih vakum rumah tangga robot lan tanpa kabel, dina iki ngenalake vakum robot jarak menengah anyar lan paket pangkalan kosong, Roborock Q7 Max +, model pisanan saka seri Q anyar sawijining.

Kanthi produk anyar iki, nawakake nyedhot 4200PA sing kuat bebarengan karo sikat karet sing tahan lama sing mbusak rereget sing ana ing karpet lan celah lantai. Sikat karet tahan banget kanggo kusut rambut, nggawe pangopènan luwih gampang. Kajaba iku, Q7 Max + scrubs lan vakum bebarengan, ngleksanani meksa pancet 300g lan 30 tingkat aliran banyu kanggo pangaturan dhewe.

Diiringi Auto-Empty Dock Pure ngosongake tangki kanthi otomatis sawise saben siklus reresik, ngidini nganti 7 minggu kosong tanpa gaweyan. Salajengipun, kanggo pisanan ing model Roborock, tank banyu 350ml lan cangkir bledug 470ml wis digabungake supaya gampang digunakake.

Q7 Max+ kasedhiya ing ireng lan putih kanggo RRP € 649, nalika robot Q7 Max, uga kasedhiya, duwe RRP € 449.

Ing tingkat teknologi, fungsi pemetaan 3D anyar nggabungake furnitur sing luwih gedhe, kayata sofa utawa kasur, ing peta, kanthi cara iki ruang omah luwih bisa dingerteni. Iki uga ngidini pilihan kanggo ngresiki perabot kanthi gampang kanthi nutul app. Isih adhedhasar sistem navigasi laser PresciSense Roborock, Q7 Max + peta lan ngrancang rute reresik sing efisien, nalika ngidini sampeyan milih mode sing paling trep, kalebu jadwal lan malah setelan rutin khusus, kayata reresik maksimal saka pawon sawise saben dhahar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.