Roborock ngluwihi seri S karo S7 Pro Ultra anyar

Minangka bagéan saka diversifikasi produk sing terus-terusan lan kanthi tujuan nyedhiyakake reresik otomatis, Roborock ngembangake seri unggulan, seri S, kanthi model anyar iki, sing kalebu kabeh fitur saka S7 + sing menang penghargaan, kayata nyedhot sing unggul. 5100 Pa, angkat otomatis VibraRise® kanggo area karpet, lan 3000 kaping saben menit getaran sonik. Kanthi stasiun cerdas paling inovatif lan teknologi canggih Roborock, S7 Pro Ultra nawakake reresik kanthi otomatis lan luwih trep. 

Basis pangisian daya sing nindakake kabeh

Kompatibilitas karo Saluran anyar Roborock, Flush lan Isi Base langsung nerjemahake menyang kurang pangopènan manual. Supaya tansah siyap, stasiun uga kanthi otomatis ngresiki dhewe nalika pel lagi dikumbah. Thanks kanggo fungsi isi ulang otomatis saka tank banyu, S7 Pro Ultra bisa mop nganti 300 m2, 50% luwih saka sawijining sadurungé. Kajaba iku, tas bledug ngidini rereget kanggo disimpen nganti kanggo pitung minggu.

Kanthi fitur VibraRise® sing diakoni lan teknologi scrubbing sonik

Dirancang kanggo ngresiki tanpa gangguan, S7 Pro Ultra kalebu teknologi VibraRise® saka Roborock: kombinasi scrubbing sonic lan angkat mop otomatis. Sistem iki ngidini robot gampang pindhah saka siji lumahing menyang liyane nalika mbusak rereget karo rub kakiyatan dhuwur. S7 Pro Ultra nggabungke 5100 daya nyedhot Pa karo scrubbing sonic paling cepet ing pasar, lantai scrubbing nganti 3000 kaping saben menit kanggo resik luwih jero.

Kajaba iku, sistem PreciSense LiDAR Iku tansah mindai kamar supaya ora tiba utawa macet, lan malah menehi tandha ing app yen vakum robot duwe masalah. S7 Pro Ultra Kab kanthi otomatis ngenali jubin beda, nalika ngijini sampeyan kanggo nyetel wilayah diwatesi lan tembok virtual. Saka app Roborock bisa ngatur reresik miturut kamar, wektu, rutinitas lan malah nyetel daya nyedhot. Model iki kompatibel karo Alexa, Ngarep lan Siri.

S7 Pro Ultra bakal kasedhiya kanggo tuku ing Amazon wiwit tanggal 7 Juli 2022 kanthi rega eceran sing disaranake produsen € 1.199. Wiwit tanggal kasebut bisa dituku kanthi tawaran peluncuran khusus kanggo € 949, mung kanggo wektu winates.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->