Roborock nggawe industri maneh ing CES 2022

Roborock, perusahaan khusus ing pangembangan lan produksi pembersih vakum rumah tangga robot lan nirkabel, ditampilake dina iki ing Consumer Electronics Show 2022 (CES) kapal penggedhe anyar, Roborock S7 MaxV Ultra. Kanthi dock pangisi daya cerdas anyar, S7 MaxV Ultra bisa digunakake karo teknologi paling canggih Roborock nganti saiki kanggo nyedhiyakake reresik sing luwih apik lan luwih nyaman.

Siji dock pangisi daya sing nindakake kabeh: Kompatibilitas karo Roborock Kosong, Flush lan Isi Base anyar, minimalake pangopènan manual kanggo pangguna. Mop kanthi otomatis scrubs sak lan sawise reresik sesi, mesthekake S7 MaxV Ultra siyap kanggo mlaku sabanjuré. Basis pangisian daya uga ngresiki dhewe nalika sampeyan wisuh pel, supaya stasiun tetep apik. Kajaba iku, fungsi ngisi tangki banyu otomatis ngidini S7 MaxV Ultra kanggo vakum lan scrub nganti 300m2, 50% luwih akeh tinimbang sing sadurunge, dene tas bledug nahan rereget nganti 7 minggu.

Sistem ngindhari alangan ReactiveAI 2.0 anyar: Dilengkapi karo kombinasi kamera RGB, cahya 3D terstruktur, lan unit pangolahan saraf kabeh-anyar, S7 MaxV Ultra ngenali obyek ing dalan luwih tepat lan cepet adapts kanggo ngresiki watara wong, preduli saka kondisi cahya. Kajaba iku, ngenali lan nemokake perabot ing app, ngidini sampeyan miwiti ngresiki kanthi cepet ing meja makan utawa sofa kanthi mung nutul lambang ing app. Malah ngenali kamar lan bahan lantai, lan nyaranake pola reresik sing cocog kaya urutan, daya nyedhot, lan intensitas scrub. S7 MaxV Ultra disertifikasi dening TUV Rheinland kanggo standar keamanan siber.

Kanthi teknologi VibraRise sing diakoni: Dirancang kanggo sesi reresik tanpa henti, S7 MaxV Ultra nduweni teknologi VibraRise® sing diakoni Roborock - kombinasi scrubbing sonik lan pel self-raising. Sonic cleaning scrubs lantai kanthi intensitas dhuwur kanggo mbusak rereget; nalika mop bisa nggawe transisi Gamelan ing lumahing kontras, contone, ngangkat kanthi otomatis ing ngarsane karpet.

Digabungake karo daya nyedhot maksimum 5100pa, S7 MaxV Ultra nawakake reresik luwih pepek. S7 MaxV Ultra (S7 MaxV robot vacuum cleaner pack lan Emptying, Washing and Filling Base), bakal kasedhiya ing Spanyol kanthi rega 1399 euro, ing kuartal kaping pindho taun 2022. Pembersih vakum robot S7 MaxV uga bisa dituku kanthi kapisah kanggo rega € 799.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.