Robot mecat sawise kerja seminggu amarga ora kompeten

Robot Fabio

Wis suwe dikandhakake manawa dina nalika robot njupuk proyek adoh saka manungsa saya cedhak. Kasunyatane, ing pirang-pirang panggonan, dheweke wis nggunakake robot kanggo nindakake tugas sing ditindakake wong. Kuwi kaya toko Margiotta Food & Wine ing Edinburgh. Toko mutusake nyewa robot Fabio, digawe dening Pepper. Nanging, pengalaman durung diarepake.

Ngrekrut robot ngasilake pangarep-arep. Nyatane, toko kasebut malah ditampilake ing dokumenter ing BBC. Uga, para pelanggan kayane seneng banget karo Fabio. Amarga robot sing tanggung jawab nampa pelanggan ing toko. Nanging, sawise seminggu kerja asile adoh banget saka sing dikarepake.

Napa toko murub Fabio, robot Pepper. Jebule, pirang-pirang dina robot iki kerja ing toko sing dimaksud, akeh masalah operasional sing dideteksi. Amarga masalah kasebut robot durung nindakake tugas kanthi puas. Apa masalahe karo Fabio?

Lada Robot

Salah sawijining masalah utama yaiku arahane samar banget lan ora jelas. Yen ana wong sing takon endi anggur, Fabio bakal ujar ing bagean alkohol. Luwih, nuduhake masalah sirkulasi nalika ngancani klien kanggo produk sing digoleki.

 

Masalah karo komunikasi uga wis katon. Amarga kayane swasana sekitar saka toko duwe pengaruhe kanggo Fabio. Amarga wis asring kedadeyan kasebut ora bisa ngerti apa sing dijaluk pelanggan. Mula dheweke kepeksa mbaleni pitakon kasebut kaping pirang-pirang. Nalika ndeleng masalah kasebut, pamilik toko mutusake menehi tugas liyane menyang robot kasebut.

Dheweke yakin bisa nyelehake dheweke ing papan sing tetep lan dheweke winates kanggo nawakake produk kanggo para pelanggan kanggo dheweke ngrasakake. Nanging, kayane Fabio uga durung rampung gawe uwong yakin. Amarga miturut pamilik, dheweke dadi semangat banget. Akeh banget, manawa pelanggan ngindhari Fabio sawayah-wayah. Toko wis mutusake murub robot Pungkasane. Dadi eksperimen iki durung adoh saka samesthine.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Erling ngandika

    Kepiye cara nuduhake warta kasebut

    Robot kasebut dudu "Fabio sing digawe dening Pepper"

    Robot kasebut, jenenge Fabio, yaiku robot model Pepper, digawe dening perusahaan Aldebaran.

    Thanks!