Realme TechLife Robot Vacuum, mesin pembersih vakum robot kanthi kualitas / rega sing apik

Realme akhir-akhir iki duwe jadwal rilis sing kaget, bubar iki kita nuduhake piranti paling anyar paling dhuwur, Realme GT, sing dadi kesenengane para pangguna. Sanalika, kita bisa ndeleng sanajan jam tangan sing cerdas. Nanging, produk sing bakal nggawa sampeyan dina iki bisa uga ora ana sing sampeyan ngarepake, yaiku pembersih vakum robot.

Realme TechLife Robot Vacuum minangka peluncuran merek paling anyar, pembersih vakum robot sing kaget amarga rasio kinerja / regaApa pancen nawakake fitur sing apik banget kanggo kita? Kita analisa luwih jero babagan pembersih vakum robot Realme iki lan kabeh fitur kanthi rinci, temokake karo kita.

Minangka meh mesthi, kita kalebu video ing sisih ndhuwur babagan saluran kasebut YouTube ing endi sampeyan bakal bisa mriksa unboxing lengkap saka pembersih vakum robot Realme iki uga tes reresik lan swara. Luangake kesempatan kanggo langganan saluran kita YouTube lan tinggalake pitakon marang kita.

Materi lan desain, klasik ora bakal gagal

Jeneng resmi yaiku Vakum Robot Realme TechLife, nanging sejatine, kanggo review liyane, kita bakal kasebut Realme robot cleaner vakum kanggo ekonomi nalika maca. Piranti iki digawe saka macem-macem bahan plastik, kaya sing sampeyan kira-kira. Kita ngomong babagan produk sing rada gedhe, Diameteripun 35 sentimeter lan dhuwure 10 sentimeter, Iki ora paling kompak ing pasar, nanging sejatine, ukurane cukup.

Sisih ndhuwur dilantik karo sistem siklon, pesawat jet-ireng qBakal dadi magnet debu (hobi saka akeh perusahaan pembersih vakum robot sing ora pati ngerti) lan rong tombol, siji kanggo arah pangkalan pengisian daya lan tombol ON / OFF. Sehat nanging ayu, ayo diadhepi, katon meh ing endi wae. Iki digawe saka plastik lan bobote total ana Gunggunge 3,3 kilogram.

Ing sisih ngisor, kita nemokake loro tangan nganggo sikat reresik sing bakal ngarahake rereget menyang zona penyerapan, roda «idler» sing tanggung jawab njaga piranti ing ngarep, roda loro bantal kanggo ngatasi alangan udakara rong sentimeter, zona sedhot kanthi sikat dicampur lan sekilas tank.

Tangki lan sistem reresik

Kita nemokake celengan 600 ml padhet Kanggo versi sing mung nyakup aspirasi, yen kita tuku (kanthi kapisah) paket scrubbing, deposit iki bakal dikurangi dadi 350ml. LANSikat sing tanggung jawab nyerep dicampur, kita duwe agul-agul karet sing menurutku minangka versi sing paling efisien, lan bulu nilon sing bakal mbantu ngasilake asil sing luwih seragam. Kanggo pangopènan sikat iki lan aksesoris liyane umume, alat universal kalebu ing paket kasebut.

Sikat loro bisa mbantu ngarahake rereget, mula efek reresik rada luwih dhuwur tinimbang robot sing mung duwe. Iki nduweni filter HEPA panggantos sing gampang ing paket, nanging ora kalebu sikat sisih utawa sikat tengah, Kita kudu entuk ing titik-titik penjualan sing biasane (kita ora ngerti rega suku cadang nalika analisis).

Mundurake deposit iku gampang, sisih mburi duwe "tombol" cilik sing nalika ditekan bakal ngidini kita ngekstrak tank padhet. Mengkono uga nalika ngilangi utawa ngganti saringan HEPA, kanthi cara iki, duwe pre-filter bolong sing cukup efisien.

Basis pangisian daya, otonomi lan aplikasi

Minangka babagan pangisian daya, aku kudu ujar manawa wis nemokake detail positif sing pisanan. Basis iki nduweni ukuran lan desain standar, nanging kaluwihan sing katon ora bisa dideleng merek liyane. Nduwe sistem koleksi kabel ing sisih ngisor sing ngidini kita nggabungake konektor listrik tanpa protruding, kanthi rong outlet supaya kita ora duwe masalah milih lokasi pangkalan pengisian daya, iki tanpa mangu manawa server sing nyoba sawetara wulan iki, minangka sing paling disenengi.

Kanggo sisane, robot Realme gampang nemokake stasiun pengisian daya, bisa uga kaping pisanan duwe masalah alon, nanging yen wis ana ing peta, bakal dadi jajan. Total wektu pengisian daya udakara udakara rong jam kanthi 5.200 mAh sing rata-rata ngresiki sadhuwure 80 menit.

Aplikasi Link Realme (Android / iOS) ngelingake kita babagan Roborock, ing tangan liyane, minangka salah sawijining sing paling apik ing pasar, mula pengalaman kasebut pancen disenengi, disaranake sampeyan ndeleng video kasebut ing kono kita nuduhake kabeh konfigurasi kanthi langkah-langkah lan utamane sampeyan bakal bisa ndeleng tes tes liyane.

Tenaga nyedhot lan pengalaman reresik

Kita duwe tenaga sedhot maksimal 3.000 Pa, Nanging, kita bakal mbedakake nganti papat mode pembersih sing kasedhiya ing aplikasi:

  • Meneng: 500 Pa
  • Biasa: 1.200 Pa
  • Turbo: 2.500 Pa
  • Maksimum: 3.000 Pa

Reresik saben dina bakal luwih saka cukup karo mode kasebut Normal, Nanging, yen nggoleki asil sing narik kawigaten, kita bakal milih modus kasebut Turbo. Mode maksimal isih dilebokake ing babagan swara, yen minimal 55 dB.

Pengalaman kasebut luwih disenengi karo pemetaan, sing cepet lan butuh udakara 40 menit kanggo lantai 72 meter persegi. Iki nuntut lan nawakake asil reresik sing cocog karo piranti sing regane sawetara atus dolar luwih.

  • Kompatibilitas karo Alexa lan Asisten Google
  • WiFi 2,4 GHz
  • Sistem navigasi LiDAR

Aku nyoroti fungsi aplikasi ing ngisor iki:

  • Kamungkinan matesi area peta lan kamar tartamtu
  • Nyetel nyedhot kanthi otomatis adhedhasar jinis lemah sing dideteksi

Secara pribadi aku durung bisa nyetel basa kasebut menyang basa Spanyol, mula aku kudu mandhiri manawa tukang ngresiki vakum nganggo basa Inggris nganggo aksen Asia. Aku kaget yen ora "alus" karo alangan tinimbang alangan sing luwih larang, Biasane mlebu ing antarane sikil kursi lan uga ing sangisore sofa, ana sing nggawe aku kaget.

Vakum Robot Realme TechLife regane mung 379 euro, sanajan saiki kita mung bisa tuku ing AliExpress kanthi tawaran tartamtu (ati-ati karo adat istiadat) utawa situs web Realme. Rega sing paling dhuwur antara 50/100 euro luwih murah tinimbang alternatif liyane sing nawakake asil sing padha.

Mratelakake panemume Editor

Vakum Robot TechLife
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
379
  • 80%

  • Vakum Robot TechLife
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Nyedhot
    Penerbit: 80%
  • app
    Penerbit: 90%
  • Bising
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Integrasi apik karo Link Realme lan fungsi
  • Kapasitas sedhot dhuwur
  • Otonomi sing apik lan gampang diresiki

Contra

  • Ora ditulis nganggo basa Spanyol
  • Kalebu sawetara alat ganti

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.