RoboVac X80 lan HomeVac H30, taruhan gegayuhan anyar saka eufy

Merek spesialis ing otomatisasi omah lan opsi kanggo eufy omah sing gegandhengan wis mutusake kanggo milih kanthi mbukak pasar vakum kanthi opsi RoboVac X80 sing diarani mesin pembersih vakum robot paling canggih ing pasar, lan pembersih vakum genggem HomeVac H30, kita bakal ngerti kanthi jero kanthi rincian lan karakteristik sing anyar.

RoboVac X80

RoboVac X80 minangka pembersih vakum robot pertama ing donya sing kalebu teknologi dual vakum
turbin, sing Nawakake 2 motor 2000Pa tenaga sedhot. Iki nambah tekanan dinamis robot, bisa nambah koleksi rambut pet kanthi 57,6% * sekaligus wektu ngenteni reresik kanthi irit lan efektif ing pass siji. Kanthi RoboVac X80 Hybrid, bisa ngresiki luwih jero kanthi fungsi ganda kanggo nyedhot lan ngemot sekaligus. Tingkat pemanfaatan tangki rereget tambah 127% *, tekan
kapasitas nganti 600ml.

  • *> Informasi sing ditawakake merek

Bebarengan, navigasi laser iPath lan teknologi peta cerdas didhukung dening
Artificial Intelligence (AI Map 2.0) nggawe peta omah sing akurat sing mbantu robot ngetung a
rutinitas reresik sing luwih efisien tanpa nglalekake pojokan.

HomeVac H30

Sing nomer loro saka novel anyar sing wis ditampilake eufy yaiku Cleaner vakum genggam HomeVac H30,
sing nawakake fleksibilitas saben dina. Kanthi sistem sedhot maksimum kapasitas TriPowerTM,
gampang njaga lingkungan sing resik, sehat lan bebas saka kabeh jinis alergen. Rancangane
kompak lan entheng, mung Bobot 808 gram, nggawe nyaman digunakake kanggo wektu sing suwe
wektu nalika ngirit ruangan kanggo tank rereget XNUMX pon. 250ml sing kalebu a
Teknologi scraping bledug kanggo mbusak rambut saring kanthi luwih gampang.

Gumantung saka paket sing dipilih, HomeVac H30 bisa uga kalebu aksesoris kanggo ngresiki mobil, a
sikat bermotor sing gampang ngresiki rambut pet, lan ing Kit tanpa wates, sikat kanggo
jubin hard sing bisa vakum lan masang ing pass siji.

Model anyar bakal kasedhiya kanggo tuku ing Spanyol ing pungkasan September ing
Amazon. Kulawarga RoboVac X80 diwiwiti saka € 499,99 lan model X80 Hybrid regane € 549,99.
HomeVac H30 duwe rega wiwitan € 159,99, sing beda-beda gumantung karo versi lan aksesoris
pinilih


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.