RockPlayer2 dilengkapi antarmuka pangguna sing elegan lan pilihan kanggo nuduhake multimedia WiFi lan nonton video langsung online

Wis suwe banget Pemain Rock2 kasedhiya kanggo pangguna iOS, lan saiki wayahe penggemar Android bisa seneng versi anyar saka salah sawijining puter maneh media lintas platform sing paling kaya fitur lan aplikasi streaming kanggo smartphone lan tablet. RockPlayer2 lagi wae nggegirisi play store kanthi antarmuka panganggo sing wis direnovasi kanthi lengkap lan akeh fitur sing kuat, kalebu dhukungan format media universal, nuduhake media nirkabel liwat piranti liwat RockShare, bilah Search reimagined (uga dikenal minangka FreeSeek), klien UPnP asli, media sing luwih apik manajemen file, dhukungan subtitle, salinan HDMI, bar kontrol sing bisa dikustomisasi, lan macem-macem gerakan kanggo ngontrol puter maneh multimedia ing piranti kanthi gaweyan minimal. Kabeh-kabeh, iki minangka pembaruan gedhe babagan owah-owahan sing signifikan babagan antarmuka panganggo sing luwih apik, uga fitur-fitur anyar.

Saiki sampeyan bisa entuk antarmuka panganggo sing ramping kanthi dhukungan geser sisih geser kanggo mbantu navigasi kanthi cepet menyang macem-macem fungsi aplikasi kasebut. Ngomong fitur, iki paket RockPlayer2:

  • TV : Ngidini sampeyan muter konten saka sumber streaming online. Protokol sing didhukung kalebu HTTP, SSH, lan RTSP, lsp.
  • foro - Ngidini sampeyan sesambungan karo komunitas online kanggo pendapat, nganyari, takon lan wangsulan, masalah lan solusine RockPlayer. lsp
  • Pustaka media : Aplikasi browser utama lan antarmuka manajemen dhaptar lagu dipérang dadi telung segmen - Video, Musik lan TV - masing-masing kanthi dhukungan gambar cilik.
  • File Manager : nggawe browser file kanggo mbantu ngimpor file media kanthi gampang saka lokasi tartamtu ing kertu SD.
  • playlist : Miwiti kabeh dhaptar lagu RockPlayer sing bisa dikurasi dhewe.
  • Red : Dhaptar kabeh piranti UPnP sing kasedhiya ing jaringan asal kanggo ngidini transfer konten jarak jauh ing kabeh piranti.

Kanggo nuduhake file kanthi adoh karo pangguna RockPlayer2 liyane, luwih dhisik sampeyan kudu pencet tombol potlot ing sisih kiwa ndhuwur kanggo ngetik mode pilihan. Banjur pilih file sing dibutuhake, tutul ing tab Wi-Fi, pilih sing nampa banjur wis entuk. Ing layar pilihan dhewe, sampeyan uga bisa nggawe dhaptar lagu anyar, nganyari konten aplikasi, mbusak file sing dipilih, lan ndhelikake konten pribadi saka mripat sing prying. Sawise milih file sing dibutuhake, sampeyan bisa goyangake piranti supaya ora didhelikake saka dhaptar.

Nalika nonton video utawa ngrungokake musik, gerakan ing ngisor iki kasedhiya kanggo ngontrol puter maneh lan setelan liyane:

  • Kanthi nggunakake rong driji, tutul kanggo muter, ngaso utawa nerusake puter maneh.
  • Geser ngiwa utawa nengen kanggo mundur utawa maju.
  • Gesek munggah kanggo nuduhake utawa ndhelikake kontrol media.
  • Tutul pojok kiwa layar kanggo nampilake geser level padhang.
  • Tutul pojok sisih tengen layar kanggo nampilake geser volume.

Kanggo ngatur garis kontrol, penet terus tombol ing garis kontrol. Sampeyan duwe limang tombol bar sing beda kanggo muter, lan saben bisa diwenehi kontrol sing beda saka macem-macem opsi sing kasedhiya kayata eject, mundur, maju, muter / ngaso, pandhuan, padhange, subtitle, pilihan trek audio, kunci kontrol , ukuran jendhela, mode game, motret, tumindak, pilihan codec HW / SW, lan wektu saiki.

Umumé, aplikasi iki nggawe kita kesengsem karo dhaptar fitur sing dawa, sanajan kita ndeleng sawetara ruang kanggo perbaikan kayata dhukungan kanggo puter maneh file audio, lan puter maneh video 1080p sing luwih apik, sanajan bit pungkasan Ora masalah gedhe paling pangguna ing wektu iki. Sanajan ana kekurangan cilik, RockPlayer2 minangka salah sawijining pemain media paling apik sing kasedhiya saiki, lan bisa ngatasi kebutuhan media, streaming, lan nuduhake kanthi cukup.

Download RockPlayer2 kanggo Android

Download RockPlayer2 kanggo iOS


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)