ROG Strix Scar 17, laptop game premium [Analisis]

Asus bubar ngenalake macem-macem laptop ROG (Republik Gamer) kanggo narik kawigaten para pamirsa sing paling nuntut. Ora adoh saka tawaran kanthi rega sing disesuaikan, ing kesempatan iki ROG ngupayakake nggayuh panjaluk sing paling apik karo piranti sing ora bisa digunakake kanggo kabeh wong kanggo kinerja lan rega.

Aja lali amarga ana uga video sing apik kanggo sampeyan.

Kaya biasane, sing pertama sing disaranake sampeyan langsung mbukak video sing nuntun analisis tertulis iki, mula sampeyan bakal bisa ndeleng kothak mlebu lan bakal nuduhake rincian produk kanthi langsung, amarga ora padha kanggo maca tinimbang ndeleng kanthi mripatmu dhewe. Tuga menehi saran supaya sampeyan langganan Saluran YouTube amarga kita ngunggah teknologi paling anyar supaya sampeyan ora bakal kejawab apa-apa.

Apa sampeyan seneng? Sampeyan bisa tuku ROG Strix Scar 17 kanthi rega paling apik ing LINK iki.

Desain lan isi kothak

Asus ROG Strix Scar 17 iki pancen "mazacote", kita bakal diadhepi produk gedhe, sanalika njupuk metu saka kothak sing ditemokake. Kemasane cukup penasaran, nalika dibukak, langsung ditampilake laptop sing ukurane X x 39,97 29,34 2,79 cm kanggo bobot total 2,9 Kg, sing ngandika rauh. Nanging kabeh iki tanpa ngetung pasokan listrik eksternal, sing uga udakara kilogram lan cukup gedhe.

  • Ukuran: X x 39,97 29,34 2,79 cm
  • Bobot: 2,9 Kg

Nanging, piranti kasebut digawe saka aluminium lan duwe desain ROG tradisional. Kita duwe trackpad sing ora pati gedhe, nanging ing ngisor iki ana rong tombol fisik. Ing sisih tengen, kita uga duwe keyboard angka, sing bisa dihargai yen uga digunakake kanggo bisa digunakake, sing ora nate lara. Saliyane, LED duwe peran penting ing saindhenging kabeh piranti lan ing logo ing sisih mburi. Desain agresif nanging abot banget, ing endi wae sampeyan kudu nggunakake hardware canggih.

Karakteristik teknis

Saiki kita pindhah menyang teknis sing murni. Kita miwiti kanthi milih antarane Intel Core i7 generasi kaping XNUMX utawa sadulur tuwa yaiku Intel Core i9 Kab. Kanggo bagean kasebut, kaloro versi duwe 32GB RAM DDR4 nganti 3200MHz dipérang dadi loro modul 16GB, Kita ora bakal kekurangan RAM, sing jelas.

Minangka batere, kita temokake 66Wh total lan adaptor jaringan sing luwih tradisional lan gedhe banget. Iki dimuat saka mburi kaya sing wis kedadeyan ing desain ROG. Babagan panyimpenan sing diduweni loro SSD saben 500 GB kanthi teknologi NVMe, nanging kita duwe port kaping telu yen pengin nambah memori, kita bisa nyakup nganti 3 disk tipe M2 SSD. 

Saiki kita pindhah menyang "sing penting", kertu grafis. Kita masang NVIDIA GeForce RTX 2080 Super, dadi kita langsung menyang ndhuwur laptop gamer kanthi hardware paling apik ing pasar. Nyebut khusus kanggo kunci penasaran yen kita bisa ngatur kanthi fungsi, tugas LED lan malah mbukak kunci sistem.

Konsepsi lan kustomisasi

Minangka kanggo panyambungan, sacoro prakteke kabeh isih ana ing sisih mburi, ing kana kita bakal nemokake telung port USB-A 3.2, Jack 3,5 mm, port RJ45 kanggo nyambung kabel LAN, HDMI 2.0 kanggo entuk kualitas sing apik lan aja lali, port USB-C kompatibel karo DisplayPort sing bakal ngidini kita entuk gambar lan swara. Mesthi ana akeh bagean babagan konektivitas fisik lan aku durung bisa menehi komplain babagan iki. Kanggo kula, isih penting manawa HDMI ana ing laptop, amarga sejatine dudu format sing wis lawas.

Kanggo bagean kasebut, ing level nirkabel sing ana Bluetooth 5.1 lan sing paling penting, kertu jaringan WiFi 6 sing menehi asil sing apik banget ing level download lan ing level range sinyal. Kertu grafis sing mesthi cocog karo sing sampeyan ngarepake ing produk kanthi ciri kasebut. Asile apik banget kaya sing bisa dideleng ing video sing ndownload luwih saka 500 MB download.

Bagéan layar lan multimedia

Aspek liyane sing paling misuwur ROG Strix Scar 17 minangka layar, kita duwe panel sing ngemot 82% saka total kanthi lapisan anti-refleksi sing bisa digunakake. Padhang lan setelan warna duwe setelan sing luwih bener tinimbang format standar, lan kita bisa ngatur nganggo alat Aura ROG. Kanggo bagean kasebut, kita duwe resolusi Full HD (1920 x 1080) lan sing paling penting, tingkat refresh saka 300 Hz kanthi wektu nanggepi 3ms. Asil kasebut mung luar biasa.

Kanggo bagean sampeyan ing swara loro 4,2 watt speaker kiwa Kanthi ampli sing cerdas, asilé nambah bass, swara sing apik lan aku durung nemu distorsi kanthi volume sing dhuwur, ya, aku kudu ujar manawa kekuwatan pungkasan ora pati penting.

Asus ROG Strix Scar 17 iki nawakake adhem liwat logam cair lan seperangkat penggemar sing ora tekan 50 dB sing ngilangi panas sing digawe dening peralatan kasebut. Otonomi ana ing latar mburi, mung luwih saka telung jam nuntut video game, kita biasane nggunakake.

Pendapat editor

Kita wis nyoba ROG Strix Scar 17 karo Cities Skylines, CoD Modern Warfare utawa Dirt 2.0 lan kita durung nemokake apa-apa sing bisa nolak. Cetha manawa dheweke ora utamane nuntut video game, nanging hardware piranti iki ora ngajak kita pengin nantang, amarga kita bakal bola-bali terus ke tembok.

Kita duwe piranti sing cukup abot, ya, nanging wis jelas fokus nyedhiyakake luwih akeh kebebasan kanggo para pemain game sing paling nuntut. Jelas ana ing ndhuwur ndhuwur Asus ROG's Strix X lan rega sing nggawe kita kepengin weruh. Nanging, kemampuan perangkat kerase bakal ndadekake piranti sing serba guna yen kita duwe pilihan nggunakake minangka workstation. Sampeyan bisa tuku saka € 2.300 ing Amazon (LINK) utawa dhewe Kaca web

ROG Strix Scar 17
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
2300
  • 80%

  • ROG Strix Scar 17
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 60%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Daya mentah lan kemampuan teknis sing ora ana tandhingane
  • Desain lan kustomisasi sing terintegrasi kanthi apik ing sistem kasebut
  • Ora ana detail konektivitas sing ilang

Contra

  • "Portabilitas" ana ing latar mburi
  • Penggemar kadang rame
  • Pasokan listrik minangka hulk sing apik
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.