Roidmi F8 Lite, daya lan fleksibilitas kanthi rega sing larang

Roidmi ngluncurake pembersih vakum tanpa kabel F8 Lite anyar, model sing padha karo "kakang", Roidmi F8 Storm sing sukses, nanging kanthi rega sing luwih terjangkau. Kanthi desain ati-ati banget, fleksibilitas gedhe banget amarga beda-beda sing kalebu, gampang digunakake lan otonomi lan kekuwatan sing gedhe, iki Roidmi F8 Lite dadi salah sawijining referensi ing kategori kasebut yen ndeleng regane dhuwit. Kita wis nyoba lan menehi kesan.

Desain sing apik lan fungsional

Roidmi milih supaya desain sing padha ing F8 Lite iki kaya ing F8 Storm, sing kayane sukses kanggo aku. Iki minangka vakum tanpa kabel sing resik, tanpa desain "luar angkasa" kanggo sawetara merek liyane, kanthi garis sing apik banget lan desain modern lan minimalis ing endi kita duwe elemen sing dibutuhake, tanpa embel-embel. Dheweke nambahake warna biru "Sky Blue" sing menehi tampilan sing luwih santai, nanging yen angel, bisa mbedakake antara loro model kasebut.

Nanging ing jinis utensil iki, desain ora kudu kompromi fungsi piranti, lan sabenere wis ngrampungake ing pembersih vakum genggam iki. Desain modern uga cocog kanggo nyekel pembersih vakum saka posisi apa wae amarga pegangan 270º sing ngidini sampeyan digunakake minangka pembersih vakum konvensional, lebokake menyang pojok sing paling ora bisa diakses, lan kabeh iki tanpa mungkasi pundhak utawa bangkekan tangan. . Sampeyan uga sukses mbuwang "pemicu" klasik model liyaneIng kene tombol diuripake, lan tombol sing padha dipateni, kanthi tombol liyane kanggo mode "turbo". Nalika wis disedhot, obah tangan menyang gagang kanthi bebas kanggo mindhah pembersih vakum, sampeyan ora kudu pencet terus.

Kit Lengkap lan Spesifikasi Premium

Dadi model "Lite" tegese tanpa fitur sing kalebu model "Top" (F8 Storm), nanging aja salah amarga sing penting tetep utuh. Kit sing kalebu ing kothak kurang lengkap, pancen bener, nanging kalebu apa sing sampeyan butuhake 99% wektu: kepala utama kanthi extender kanggo digunakake minangka pembersih vakum lantai, sirah sing luwih cilik sing digunakake ing kasur, kursi mobil, kursi tangan lan ruang liyane sing luwih cilik, saringan tambahan kanggo sing wis kalebu ing unit utama, pangkalan lan pangisi daya

Kepala utama kalebu rol puteran sing bisa diganti, sing nggawe reresik nganggo pembersih vakum iki luwih lengkap tinimbang karo pembersih vakum normal sing mung nyedhot rereget. Kita ora kejawab sikat microfiber kaping pindho dibandhingake karo F8 Storm, lan lampu LED ing endhas kanggo madhangi papan sing padhang banget, kayata sisih ngisor amben. Mobilitas endhas ngidini vakum bisa muter kanthi gampang muter ing pergelangan tangan, nggawe akses menyang sudhut luwih gampang, uga luwih gampang pindhah ing antarane sikil kursi. Kanthi unit utama bobote 2,4Kg, sing dadi 1,3Kg yen digunakake minangka pembersih vakum genggem.

Motor siklik digitale nganti 80.000 revolusi per menit menehi tenaga sedhot, lan batere internal sampeyan ngidini sampeyan nggunakake pembersih vakum nganti 40 menit nggunakake mode normal. Yen sampeyan nggunakake mode "Turbo", otonomi mudhun dadi 10 menit. Mode vakum normal luwih saka cukup kanggo umume acara, dadi mode "Turbo" kanggo panggunaan sing spesifik, mula otonomi alat pembersih vakum luwih saka cukup kanggo ngumbah lantai normal. Isi ulang pembersih vakum cukup cepet wiwit nol nganti 100 mung rong setengah jam. Indikator LED ngidini kita ngerti batere sing isih ana sawayah-wayah.

Thanks kanggo dhukungan magnetik, kita bisa menehi pembersih vakum supaya siap nalika kita butuh, lan rancangane supaya ora dadi masalah, mula yen sampeyan butuh, aksese langsung. Pungkasane, piranti kasebut katon utawa sampeyan ora nggunakake maneh amarga kesed kudu nggoleki, dipasang, lsp. Kanggo kabeh iki, kita kudu nambah a maju papat sistem filter, kanthi filter HEPA lan spons sing bisa nyerep partikel PM-O3, kanthi kita bisa ngilangi 99% alergen saka permukaan sing di sedot, ngasilake hawa murni menyang lingkungan. Yen ana wong sing alergi marang tungau ing omah, dheweke bakal bakal ngerti cara ngevaluasi spesifikasi kasebut kanthi cukup.

Reresik lan perawatan kanthi sederhana

Sawise ngrampungake tugas vakum, kita bisa terus ngeculake tank. Ing kene ora ana jinis tas, mung saringan sing kudu diresiki supaya umure bisa dawa (liyane kalebu ing kothak). Tangki reresik duwe kapasitas kanggo digunakake kanthi lengkap lan mbuwang sampah kanthi mbukak tutup ngisor. Dadi tank transparan, kita bisa ndeleng kanthi langsung yen kudu kosong utawa ora lan butuh wektu kurang saka siji menit kanggo nyopot waduk, kosongna banjur lebokake maneh ing panggonane.

Kajaba iku, pembongkaran kabeh bagean kanggo ngresiki piranti kudu dilakoni kanthi periodik, gumantung saka panggunaan. Iki minangka prosedur sing gampang banget sing mung butuh udakara limang menit lan godhong sing luwih apik ora bisa digunakake maneh kanggo nggunakake saben dina. Ora perlu alat, lan desain bagean liyane ngidini ekstraksi lan penempatan sing bener gampang banget sanajan kanggo klompok omah.

Pendapat editor

Pembersih vakum Roidmi F8 Lite wis bisa ditindakake tanpa sawetara elemen kanggo nyuda biaya pembersih vakum, nanging tanpa nyuda apa sing penting banget. Sanajan isi kothak ora lengkap kaya model F8 Storm, prabédan rega tegese kanggo akeh panganggo model Lite iki luwih saka sing diarepake. Tenaga sedhot sing apik, penanganan sing gampang banget lan fitur sing apik banget dadi salah sawijining pembersih vakum tanpa kabel kanthi rega paling larang ing pasar. Iki uga nduweni garansi 5 taun kanggo motor lan 2 taun komponen kasebut. Regane ing Amazon yaiku € 199 (pranala) sing uga dadi titik penjualan resmi Ziclotech, distributor resmi ing Spanyol lan mulane kita bakal duwe jaminan resmi.

Roidmi F8 Lite Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
199
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Desain lan gampang panggunaan
  • Daya nyedhot
  • Ora ana pemicu kanggo operasi
  • Garansi 5 taun ing motor

Contra

  • Ora ana lampu lampu

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.