Sense, raja jam weker

Sense

Kita ana ing apa sing bisa diarani «Mangsa emas»Kanggo teknologi, ing taun-taun pungkasan kita wis nyekseni produk revolusioner, saka produsen kopi cerdas, penggemar tanpa cacat, layar sing nambah dimensi kanggo kontrol sampeyan, lan sing paling penting, teknologi lan seni bebarengan, produk minimalis estetis sing nindakake kabeh Apa sing sampeyan bayangake lan liyane, produk sing nggawa moto «ing kesederhanaan yaiku kekuwatan».

Dina iki, aku pengin nuduhake salah sawijining karya seni iki, sing saliyane apik banget fungsional, aku uga ngomong babagan jam alarm / monitor turu Sense.

Perusahaan sing diarani Hello diluncurake setaun kepungkur kampanye Kickstarter ing endi janjine jam alarm kompak sing bakal nganalisa ora mung turu sampeyan, nanging kabeh lingkungan sing sampeyan gunakake kanggo ngawasi lan ningkatake kegiatan kasebut. Dheweke nindakake kanthi pesen sing jelas sing tekan sampeyan, "Kita turu sajrone 1 katelu urip, lan wektu iki penting banget kanggo kesehatan kita amarga istirahat sing apik gumantung apa kita bisa nindakake sing paling apik lan urip sing sehat."

Sense

Kanthi pesen kasebut, dheweke mbayangake saben liyane, sawise siap ing lemah, dheweke ngusulake produke, «kanthi Sense sampeyan bisa ngawasi kabeh wektu sampeyan turu lan ngerti apa sing kedadeyan nalika sampeyan ora sadhar, sampeyan bisa ngerti yen turu apik utawa ora apik, nanging ora mung iku, nanging sampeyan uga bakal bakal ngerti sebabe lan kepiye cara ngganti ».

Nggodha, sampeyan ora mikir? Kayane katone kaya ngono, lan aku minangka salah sawijining wong sing wani melu kampanye. Dina iki, pungkasane, aku bisa ngomong kaya ngono Aku duwe akal ing omah (sawise ngenteni suwene nalika dirancang, dites, diproduksi lan dikirim).

Apa sampeyan pengin ndeleng apa sing diarani Sense wiwit sampeyan nampa? Ya, butuh wektu 10 menit kanggo ndeleng sandi unboxing, utawa ora, skip video lan kita bakal ngomong babagan apa sing ditindakake piranti iki.

Apa sing diarani Sense?

Pitakon sing sampeyan takon dhewe, amarga wangsulane apik banget, Sense minangka piranti sing sarat karo sensor sing bisa ngawasi kaloro kegiatan wengi lan lingkungan sing sampeyan lakoni, dakwartakake:

Rasa kalebu gadget utama «Sense»Lan monitor kegiatan«Pil Turu«. Gadget utama yaiku sing bakal dadi monitor, yaiku pusat kontrol, sensor kanggo kelembapan, suhu, swara (mikropon), speaker, sensor cahya lan sensor partikel bledug lan serbuk sari. Pill Sleep kaya ekstensi Sense, kapsul cilik iki ngemot sensor gerak kayata akselerometer lan giroskop, jarene kapsul kecanthol menyang bantal supaya bisa ngukur gerakan sampeyan nalika Sense tanggung jawab kanggo ngolah lan nggabungake karo data kamar Sampeyan.

 

Mula, rasane wengi, ngawasi gerakan sampeyan, swara ing ruangan sampeyan, suhu, bledug utawa partikel serbuk sari ing lingkungan, asor lan cahya, kabeh mau nganti esuk, sawise tangi karo sawetara rong mode (jam weker normal utawa cerdas), duwe laporan lengkap babagan turu, lan sing paling penting, kenapa sampeyan turu kanthi cara kaya ngono (umpamane, jam X ana swara banter banget sing nggawe sampeyan pindhah, utawa wektu iku lumayan banget lan sampeyan tangi, nanging ora kabeh, bisa uga ngandhani yen sampeyan turu kanthi ala amarga ruangane panas banget utawa adhem, lembab, cerah, utawa akeh swara) lan menehi sampeyan skor saka 0 nganti 100 supaya sampeyan bisa luwih kokwaca babagan cara turu.

Pil Indera & Turu

Pil Indera & Turu

Luar biasa, bener? Ya ora kabeh, Sense duwe WiFi lan nganggo Bluetooth, sing pertama digunakake kanggo nyambung menyang router lan mulane menyang internet amarga data sing dikumpulake dikirim kanthi cara sing aman lan anonim menyang server Hello sing dianalisis tanpa karyawan duwe akses langsung menyang dheweke, yaiku, padha ora bisa Supaya bisa ngrungokake kita, dheweke ora bakal bisa ngerti skor utawa jadwal kita, mung dianalisis ing server lan data dikirim menyang smartphone ing endi wae (amarga ya, Sense duwe aplikasi kanggo iOS lan Android sing ngidini kita ndeleng kabeh data, grafik, statistik lan tips iki).

Screenshot 2015-07-12 jam 13.58.22

Sing nomer loro (Bluetooth) digunakake kanggo Sense komunikasi kanthi nirkabel karo sensor Sleep Pill sing cilik, sensor sing duwe baterai arloji (bisa diganti) sing bakal menehi otonomi setaun amarga protokol kasebut ANT biyen komunikasi karo pangerten tanpa mbuwang energi.

Mula urip karo Sense luwih produktif, saben wengi yen sampeyan mateni lampu, Sense bakal murup kanthi warna sing beda-beda gumantung saka lingkungan kita (ijo yen sampeyan bisa turu kanthi apik, kuning yen ana rincian sing kudu dibenerake lan abang. yen sampeyan ora bakal turu kanthi nyenyet. kajaba sampeyan mbenerake sawetara prekara), yen Sense padhang ijo, kita bisa turu kanthi tentrem, ing wayah wengi Sense lan Sleep Pill bakal nggabungake gerakan kanggo ngukur gerakan sampeyan sing paling sithik lan ngerteni Amarga iku, waspada marang pangowahan sing ana ing kamar sampeyan lan efek pangowahan kasebut ing sampeyan.

Sense

Sawise tekan wektu sing pas (kombinasi antarane wektu sing wis ditemtokake lan wektu paling apik kanggo tangi, interval 30 menit sing ora bakal ngluwihi wektu maksimal, wektu sing disetel ing jam weker) Indera bakal lancar lan munggah salah siji saka pirang-pirang nada preloaded sing bakal mbantu sampeyan tangi kanthi energi lan kanthi cara sing lembut (nalika sampeyan turu turu nalika turu) lan bakal madhangi lingkungan sampeyan kanthi cahya jambon putih, tanpa dumadakan tangi utawa kesel banget (turu jero), sing kudu dilakoni mung ngulungake Sense (tanpa ndemek) lan kanthi sensor jarak sampeyan bakal ngerti yen sampeyan pengin mungkasi alarm, yen sampeyan pengin ngerti cara turu, cukup mbukak aplikasi ing smartphone sampeyan lan Sampeyan bakal duwe laporan lengkap babagan wengi sing kalebu data ing ngisor iki (suhu, asor, bledug lan serbuk sari, padhang lan swara sadurunge turu, nalika sampeyan mateni lampu, wektu turu, wektu ing yen sampeyan turu, fase turu sajrone wengi, pirang-pirang jam sampeyan pindhah, faktor sing nganggu sampeyan nalika wengi, nalika jam weker muni, nalika sampeyan tangi, wektu sampeyan tangi munggah lan skor saka 0 nganti 100 ing turu sampeyan), kaya sing sampeyan ngerteni ana akeh data, lan mung kanggo sewengi, mula bisa dingerteni yen luwih akeh tinimbang pangguna liyane (mesthi anonim), yen turu bakal kasep banget , yen kamar luwih anget utawa adhem tinimbang rata-rata, yen ana akeh cahya utawa swara ing ruangane lan uga grafik ing dina minggu kita turu luwih apik, dina sing turu luwih akeh, lsp ...)

Screenshot 2015-07-12 jam 13.57.36

Lan ora mung mandheg, saka Halo, dheweke wis negesake manawa dheweke duwe rencana kanggo nambah Sense kanthi piranti lunak (ora mbutuhake nganyari amarga proses data rampung ing server), bisa ngrekam lan ngrungokake ngorok sampeyan , nambah dhukungan kanggo HomeKit y IFTTT, lan akeh rincian liyane sing bakal ngidini kita ngontrol total jam-jaman kaya saiki.

Screenshot 2015-07-12 jam 13.58.03

Yen sampeyan seneng karo apa sing dijanjeni Sense, sampeyan bisa entuk situs web resmi, yen ora nggawe sampeyan yakin, tunggu seminggu wiwit aku arep nindakake analisis sing nuduhake data sing dikumpulake babagan aku lan kabeh sing bisa ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alejandro ngandika

    Kontribusi sing apik banget. Aku ora ngerti babagan iki. Matur nuwun kanthi sanget!

  2.   Hector ngandika

    Siji pitakonan ora dikirim menyang Spanyol, bener?

    Aku rumangsa kepenak banget nanging aku ora bisa ndeleng cara ndarbeni