Rusia dhendha Google 6,75 yuta kanggo aplikasi Android

Android

Uwuh sing saya akeh saya akeh ing piranti seluler sanajan durung dibukak. Google kanthi asli nginstal akeh aplikasi sing gegandhengan karo layanane ing piranti sing duwe sistem operasi. Aplikasi sing pungkasan bakal diduplikasi, amarga perusahaan kaya Samsung duwe perjanjian karo Dropbox utawa WhatsApp lan banjur bisa nemokake Google Drive utawa Hangouts ing wektu sing padha, njupuk memori kanthi ora perlu, luwih-luwih nalika nerangake layanan sing meh ora digunakake wong liya. Rusia pengin menehi obat cilik kanggo iki, denda Google 6,75 yuta dolar kanggo aplikasi sing wis diinstal ing piranti.

Google lan Android ora nemoni masalah antimonopoli ing Eropa, sing lagi angel banget. FAS (Layanan Antimonopoli Federasi Rusia) wis menehi denda jutawan kanggo wong-wong saka Google amarga aplikasi kasebut sing wis diinstal Google ing kabeh piranti sing mbukak Android, apa wae merek utawa kabutuhan pangguna, kayata nalika meksa sampeyan nggawe sampeyan duwe akun Google Plus yen pengin seneng layanan Google umume, kayata YouTube. Kasunyatane yaiku langkah-langkah sing ora bisa ditindakake Google, amarga ora kekurangan pangguna, nanging pengin nggawe layanan gedhe kanthi biaya pemerasan kayane ora etis.

Yandex minangka pesaing penting Google ing Rusia, perusahaan gaya Google, sing duwe mesin telusuran paling populer ing Rusia lan sekaligus ngasilake piranti seluler, pesaing sing jelas, sing pengin entuk manfaat saka pamrentah Rusia, yaiku ing bal-balan dikenal minangka "wasit omah." Kanggo Google, denda iki minangka pangowahan cilik, nanging, miturut petungan FAS, iku 15% saka apa sing diolehake Google ing Rusia ing 2014. Ana pengaruh liyane kanggo monopoli Google ing Eropa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)