Tinjauan SmartMike + dening Sabinetek

Cover SMARTMIKE 2

Dina iki kita teka karo review sing menarik banget, utamane kanggo sampeyan sing, ing antarane hobi, utawa nggawe konten audiovisual kanthi profesional. Kanthi bantuan SabineTek, kita bisa nyoba mikrofon bluetooth SmartMike +.

Aksesoris sing bakal diwenehake kualitas ekstra kanggo video amarga kualitas rekaman audio nawakake. Mikropon cilik sing bakal nyederhanakake peralatan ngrekam kanthi minimal. Lan bakal uga nambah kanthi audio level profesional. 

SabineTek SmartMike +, mic sing sampeyan goleki

Yen sampeyan penggemar musik lan seneng ngrekam dhewe. Yen sampeyan melu podcast. Utawa yen ing level profesional sampeyan kudu ngrekam dhewe ing audio utawa video. SabineTek SmartMike + minangka aksesoris utama. Mikropon nirkabel kanthi nirkabel lan kanthi kualitas audio sing dikarepake kabeh wong kanggo vlog utawa sambungan sampeyan. Ing kene sampeyan duwe Amazon SmartMike + kanthi pengiriman gratis

Komputer SMARTMIKE

Lali flasks sing gedhe banget lan ari sing ora kepenak nang klambi. Kanthi penjepit sederhana ing produk sing dikurangi nganti ukuran maksimal sing bakal sampeyan duwe nganti 6 kali luwih dhuwur tinimbang mikropon konvensional. Conectividad bluetooth 5.0 kanggo stabilitas dijamin lan desain saiki sing bakal kita critakake kabeh ing ngisor iki.

Alat sing dibutuhake kanggo saben vlogger wis teka. Yen sampeyan pengin duwe swara profesional paling apik ing video sampeyan utawa cathet podcast kanthi kualitas paling apik, aja nganti golek. SmartMike + minangka mikropon sing cocog. luwih adoh sampeyan bisa njupuk lan ngrekam ing endi wae. Kemampuan sampeyan kanggo nyuda gangguan ndadekake ngrekam ing njobo ora dadi masalah maneh.

Konten kothak SmartMike +

Unboxing SMARTMIKE

Iki ora mung unboxing wae, nanging wis sawetara kesempatan kanggo nyoba gadget kaya mikropon nirkabel iki. Wayahe nggoleki ing njero Kothak mikropon paling eksklusif SabineTek kanggo pitutur marang kowe kabeh sing ditawakake.

Kejabi mikropon, sing njlentrehake kanthi rinci ing ngisor iki, kita ndeleng sawetara elemen. Ora kaya sing kedadeyan karo headphone, ana akeh Aksesoris sing cocog kanggo nggawe SmartMike + luwih lengkap.

Kita duwe kabel pangisi daya, kanthi format USB mikro menyang USB. Uga ditemokake headset mono, kuping siji sing bisa nyambung menyang input 3.5 mm nganggo SmartMike +. Y wadhah kain cilik lan supaya mikropon dilindhungi kanthi sampurna.

Pungkasan, saliyane sing cilik nggunakake lan pandhuan konfigurasi, sing mung ana ing basa Inggris lan Cina sampurna, kita duwe ekstra liyane. Is babagan loro 'hood' kanggo area mikropon, salah siji saka umpluk lan liyane saka rambut sintetis maneh Kalorone ngawula kanggo ngindhari swara saka interlocutor utawa swara eksternal kaya angin, sing bantal banget.

Desain lan tampilan fisik SmartMike +

Saliyane nawakake kabeh fitur sing bisa digoleki kanggo aksesori jinis iki, uga duwe SmartMike + desain sing elegan lan apik. Duwe a awak logam ing rong warna gabungan sampurna. Kita nemokake rong versi, ireng utawa putih, ing sisih paling dawa, lan kanthi warna logam ing wilayah kasebut dununge mikro. 

Ing ngisor, yaiku salah siji sing bakal mudhun yen digunakake kanthi clamp, bisa ditemokake port loading. Ing kasus iki minangka input Mikro USB kang kabel klebu ing kothak kanggo ngisi daya.

Port loading SMARTMIKE

Ing bagean ngarep, sing katon nalika digunakake, kita duwe lampu LED cilik sing bakal ngganti warna gumantung apa sampeyan ngrekam utawa ngaso. Ing sisih sing wis ditemokake, ing salah sawijining ujung mikropon dhewe. Mikro sing bisa dilindhungi nganggo pad cilik sing bisa ditemokake ing njero kothak. Ing sisih sampeyan, kita wis dununge, Tombol daya. Kanthi format memanjang ing warna abang sing menehi cathetan warna.

Tombol rekaman SMARTMIKE

Ing sisih ndhuwur kita duwe Input jack mini 3,5mm ing ngendi sampeyan bisa nyambung headset analog. Soko sing bakal duwe input audio ing wektu sing padha dibahas. Dadi, kita bisa ngrampungake obrolan kanthi sampurna ing sambungan langsung, utawa ing rekaman sing digunakake nalika telpon, kayata. Yen aksesoris sing sampeyan goleki tuku saiki kanthi ngeklik ing kene SmartMike +

SMARTMIKE jack 3,5

Kabeh teknologi sing ditawakake SmartMike + kanggo kita

Kaya sing wis dakkandhani, kita ora mung menehi hasil karo mikropon sing paling apik ing pasar. Saliyane format super kompak lan desain sing apik banget, SmartMike + teka kanthi teknologi paling apik saiki kanggo nawakake audio sing paling apik kanggo rekaman utawa siaran sampeyan.

Salah sawijining rincian penting aksesoris rekaman cilik yaiku otonomi sing bisa diwenehake. SmartMike + duwe batere 110 mAh, sing apriori katon sepele banget. Nanging amarga efisiensi energi sing apik banget saged nawakake kita nganti 5 jam operasi tanpa gangguan. 

Wis nang karo chip sing digawe khusus pangembangane wis entuk optimalisasi maksimal kabeh sumber daya sajrone operasi, Qualcomm CSR8670. Ngidini a rekaman optimal kanthi swara sing berkualitas thanks kanggo nyuda gangguan. Matur nuwun kanggo Teknologi TWS, SmartMike + bisa digandhengake karo witjaksono liyane lan digunakake bebarengan nalika ana sawetara interlocutor.

Wartawan SMARTMIKE

Kita bisa nggunakake mikropon Sabinetek kanggo ngrekam awake dhewe nalika ngobrol karo telpon. Lan kita uga bisa duwe audio thanks kanggo headset sing ditemokake ing kothak kasebut. Luwih, ngirim audio multi-kanal latensi ultra rendah kanthi jarak 49.2 ft. Iki bisa ngenali audio lan nawakake kemungkinan file subtitle sing bisa diowahi kanthi otomatis.

Meja Spesifikasi SmartMike +

Brand SabineTek
Model Mike pinter +
chip Qualcomm CSR8670
Conectividad Bluetooth 5.0
Saluran tanpa kabel 2
Tingkat sampling 44.1 kw
Protokol A2DP - HFP - SWISS
Baterei 110 mAh
Otonomi Nganti 5 jam
Ancho de banda 220.05 kw
Antarmuka analog 3.5 mm
Bobot 14 g
Dimensi X x 5.8 1 1.5 cm
Rega  132.99 €
Link tuku Mike pinter +

Pro lan kontra saka SmartMike Sabinetek

Pros

Ukuran suda padha karo Pen Drive

Kompatibilitas kanthi sakbenere kabeh format sing kasedhiya

Kualitas profesional ing rekaman swara kanggo audio lan video

Otonomi saka panggunaan nganti 5 jam diterusake.

Pros

  • Ukuran
  • Kompatibilitas
  • Kualitas
  • Otonomi

Contra

Batere cilik banget cacahe, sanajan ing otonomi dheweke mbela awake dhewe kanthi apik.

Penjepit rada sempit kanggo jas utawa klambi kandel.

Contra

  • Baterei
  • Gripper

Pendapat editor

Mike pinter +
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
132,99
  • 80%

  • Mike pinter +
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 100%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 65%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.