Saiki kasedhiya kanggo iOS lan Android game klasik: Ghost and Goblins

Lan esuk esuk game arcade Ghost and Goblins mitos iki wis diluncurake kanthi resmi kanggo pangguna Piranti iOS lan Android. Kita ngadhepi game wiwit 80-an sing mesthi bakal nyenengake wong-wong sing mainake ing "arcade" sing saiki wis ora bisa mainake iki lan judhul liyane sing padha saiki wis teka maneh. Ing kasus iki, kita bisa ujar manawa iku game sing menehi tandha jaman kaya Pang, Street Fighter utawa Out Run.

Kanggo sing ora ngerti babagan game iki, kita bisa njlentrehake babagan ndhuwur kalebu. Ghosts'n Goblins minangka game platform ing endi pemain kasebut nyelehake sepatu wong lanang sing jenenge, Pak Arthur. Ing kasus iki, kita kudu ngluncurake tombak, keris, obor, sumbu, lan kabeh jinis senjata ing balung, nir lan dhemit sing ana ing dalan kanggo nylametake putri kita. Saben monster ndemek waja kita, mula pecah lan nuduhake karakter sejatine "ing celana jero."

Kita pancen ngadhepi game super nyenengake sing mesthi bakal nyenengake kabeh sing ngenteni jam ing ngarep arcade. Aku bisa ujar manawa aku wis tuku lan nginstal kanthi pribadi lan aku mikir yen rega kasebut regane ing Google Play Store 1,19 euro utawa 0,99 euro ing App StorePantes banget sanajan sing paling apik yaiku duwe joystick lan tombol kanggo urip maneh game kasebut. Cetha manawa ora kabeh wong bakal seneng lan mesthine ana pangguna sing ora ngerti, nanging Ghost and Goblins iki klasik.

Memedi Goblins MOBILE
Memedi Goblins MOBILE
Pangembang: CAPCOM CO, LTD.
Price: € 1,19

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.