Jabilbreak kanggo iOS 9.2-9.3.3 saiki kasedhiya

pangu-jailbreak-iOS-9.2-9.3.3-830x395

Sawetara jam kepungkur, kita ngandhani babagan peluncuran jailbreak sing ditunggu-tunggu kanggo piranti kanthi versi iOS antara 9.2 lan 9.3.3, versi paling anyar sing dirilis Apple minggu iki. Pungkasane, kita ora kudu ngenteni pirang-pirang dina, nanging mung sawetara jam. Cina saka Pangu Dheweke wis ngluncurake piranti lunak sing dibutuhake supaya bisa jailbreak ing piranti karo versi iOS.

Nanging kaya biasane nalika para pria ing Pangu ngluncurake jinis piranti lunak kasebut kanthi cepet, mesthine kudu diarani manawa piranti lunak iki ora ngidini sampeyan jailbreak permanen, nanging saben-saben urip maneh piranti, kita bakal kelangan jailbreak, dadi luwih apik tinimbang sing liya. Uga, Saurik durung nerbitake versi Masanger sing kompatibel karo versi jailbreak iki.

Minangka versi Masanger durung ana ing jailbreak iki, kita ora bakal bisa nginstal tweak ing piranti nalika wis rampung. Kajaba iku, saiki dheweke mung ngeculake piranti lunak ing basa Tionghoa, mula kita ora bakal bisa milih opsi kanggo ngatur piranti sajrone proses, kajaba yen ngerti basa iki. Kita bisa ngetutake sawetara pandhuan sing saiki ana ing internet, nanging luwih becik ngenteni supaya versi Inggris diluncurake, sing saka Aktualidad Gadget, bakal nerangake langkah demi langkah apa tegese saben opsi.

Uga, kaya biasane ing grup iki, piranti lunak mung kasedhiya ing versi kanggo Windows, dadi yen sampeyan duwe Mac, sampeyan kudu ngenteni versi final bakal dirilis utawa nggawe mesin virtual. Nanging ora mung siji, nanging app iki. Sawetara pangguna ujar manawa kudu duwe ID Apple ing China, amarga amarga akun saka negara liya nyebabake masalah lan ora bisa ditindakake. Yen sampeyan pengin nyoba piranti lunak iki, sampeyan mung kudu liwat situs web Pangu.io supaya bisa ndownload.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)