Kacamata Microsoft HoloLens saiki kasedhiya kanggo tuku ing Spanyol

Demo Microsoft HoloLens

Rong model kacamata Microsoft HoloLens Suite Komersial lan Edisi Pengembangan Microsoft HoloLens, dheweke wis kasedhiya kanggo tuku ing Spanyol. Wangsulan sing pisanan yaiku warta sing apik banget kanggo wong-wong sing pengin nyoba karo Augmented Reality, nanging sing ora apik yaiku ora bisa diakses kabeh pangguna amarga regane.

Nanging ing kasus iki kacamata Microsoft HoloLens, kita ora bisa ujar manawa dheweke fokus karo pangguna dalan, yaiku kacamata fokus ing sektor profesional lan iki paling ora ditampilake ing paling konvensi utawa acara sing ditawakake Microsoft karo HoloLens kasebut.

Amerika Serikat, Candá lan saiki Spanyol

Spanyol, nglukis dhaptar sing tuku kacamata kasebut bisa ditindakake amarga mung didol ing Amerika Serikat lan Candá, nanging bareng karo adol ing Spanyol, 29 negara anyar ing Eropa duwe akses kanggo tuku model kacamata Microsoft iki. Ing kasus apa wae, ekspansi penting kanggo wong-wong ing Redmond, sing kudu mbukak wilayah liyane yen pengin entuk bathi saka investasi sing digawe karo kacamata kasebut.

Ora diraguhi, opsi kasebut apik kanggo pangembang lan perusahaan, lan kanthi HoloLens iki, pangguna bisa ndeleng gambar nyata ing papane nalika ndeleng opsi piranti lunak kasunyatan sing ditambah ing gelas.

Rega kacamata ing negara kita

Mesthi wae iki minangka titik sing menehi tandha babagan segmen pangguna sing dituju menyang HoloLens. Kasedhiya rong model kaya sing kita deleng ing wiwitan artikel iki, yaiku Microsoft HoloLens Commercial Suite, sing kasedhiya regane 3.299 euro lan Microsoft HoloLens Development Edition, sing gunggunge ana 5.489 euro lan dheweke darmabakti kanggo perusahaan sing pengin nggunakake paling maksimal kanthi nambahake opsi piranti lunak tambahan lan perangkat keras sing rada unggul ing finish. Loro-lorone bisa digunakake karo sistem operasi Windows 10.

 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.