Nintendo Switch bakal nyuda kinerja GPU nalika digunakake minangka laptop

Nintendo Ngalih

Sukses Nintendo Switch durung katon. Insentif utamane yaiku supaya kita duwe konsol desktop lan desktop ing wektu sing padha, kanthi cara iki, kita bakal bisa nikmati game video sing adoh saka omah, sing bisa narik kawigaten para pamirsa sing luwih enom lan wis menang ing format kayata Nintendo DS ing macem-macem jinis. Nanging, trik kasebut kudu ana ing sawetara fungsi, lan kayane sihir kasebut wis dicethakaké, dock ora liya stasiun, nanging kacepetan GPU Nvidia bakal mudhun nalika kita misahake saka dermaga.

Logis yen mikir yen ora bisa menehi kinerja laptop kanthi tarif sing padha karo desktop. Sing luwih jelas, yen bisa, yaiku Sampeyan ora bakal bisa saingan grafis karo Xbox One utawa PlayStation 4, preduli sing dikarepake, ora bisa menehi kinerja sing beda menyang Nvidia Shield, sanajan bakal duwe kauntungan duwe sistem operasi dhewe lan pangembangan video game tartamtu, sing bakal nambah kinerja GPU, nanging prosesor Nvidia adhedhasar arsitektur Tegra X1 ora bisa nawakake kecepatan luwih saka 1600 MHz.

Cekakipun, nalika main nalika ana ing Dock, kayane bakal tumindak sing apik, masalahe bakal teka nalika nggunakake minangka laptop, nalika kinerja grafis bakal mudhun nganti 40% adhedhasar digital Foundry, kanthi tujuan nyuda konsumsi batere kanthi drastis lan bisa nyedhiyakake pengalaman panggunaan dock sing menarik. Masalah kasebut ana ing batere maneh, kita pengin ndeleng kepiye umur batere lithium lan yen bakal menehi sawetara jam dolanan sing nyenengake, amarga kabeh sing tiba ing sangisor jam patang bakal frustasi nalika lelungan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.