Nintendo Switch kayane luwih sukses tinimbang Xbox One ing Spanyol

Nintendo Ngalih

Spanyol mesthi dadi negara sing bipolar nganti konsol video, kasunyatane nganti tekane Sony PlayStation, dominasi Nintendo pancen mutlakAvis langka seneng Sega Megadrive II, malah Sega Dreamcast ora dingerteni (sing ana ing saindenging jagad). Dupoly ing negara iki jelas, Nintendo utawa Sony minangka pemenang sing jelas, lan Microsoft ora nate ngupayakake ngubungi Xbox babar pisan.

Ing kesempatan iki, analisis pisanan wiwit teka lan dheweke ora mandheg nggumunake kita, konsol kontroversial kaya Nintendo Switch kayane wis ngalahake penjualan Xbox One ing Spanyol, data sing ora nyenengake banget kanggo Microsoft lan mbayangno terus ngejutake perusahaan Jepang.

Nintendo Ngalih Nintendo Ngalih

Sajrone musim Natal, Nintendo Switch kayane bisa ngalahake Xbox One sanajan rega apik sing kasedhiya ing toko. Dadi luwih, yen miturut informasi saka GameReactor, Konsol hibrida cilik Nintendo wis tekan 300.000 unit sing didol ing wilayah nasional, adoh banget saka data sing ditawakake PlayStation 4, nanging kepenak kepiye carane bisa ngilangi Xbox ing Spanyol.

Ing pungkasan taun, adhedhasar angka sing wis diakses Gamereactor, Xbox One cedhak karo 300.000 unit, dene Nintendo Switch pungkasane ngluwihi alangan kasebut. - GameReactor

Kajaba iku, data sing ditawakake pirang-pirang minggu kepungkur wis nglaporake manawa Nintendo Switch wis ngatasi Nintendo Wii minangka konsol omah (ora ngitung laptop kayata Nintendo DS) sing wis adol paling cepet ing Spanyol. Nanging Spanyol ora minangka kasus sing unik, Jebule Prancis, negara tetanggan, bakal dadi negara sabanjure Nintendo Switch sing ngluwihi Xbox One, yen kegagalan konsol Microsoft durung dikonfirmasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->