Bolt B80, SSD eksternal sing bisa dilelehake

Bolt B80 minangka SSD submersible pisanan

Sampeyan bisa uga nalika maca judhul postingan iki, sing pisanan sampeyan kira padha karo sing sampeyan pikirake: «A hard drive eksternal sing bisa direndhem? Kanggo opo Apa kita bakal ngganggu komputer ing kolam renang? Wis apa sing kurang! ». Nanging, kasunyatane, luwih saka siji pangguna "nganggo tangan mentega" bakal ngurmati proposal sing digawe Silicon Power.

Perusahaan Silicon Power ngumumake drive SSD portebel sing pertama: sing anyar disk bentuk disk, regane redundansi, sing nawakake tahan bledug lan banyu Disertifikasi IP68. Cocog kanggo sampeyan sing seneng ngombe kopi, minuman ringan lan cairan bahaya liyane nalika sinau utawa makarya.

Bolst B80, aksesoris sing wicaksana lan tahan

SSD eksternal Bolt B80 kasedhiya ing kita telung pilihan panyimpenan (120GB, 240GB lan 480GB) lan wis digawe saka aluminium. Presentasi a ukuran kompak banget, bunder lan rata, saengga gampang digawa ing kanthong. Ditambah maneh, mung kandel 11,9mm lan bobote 53 gram, Silicon Power negesake manawa B80 kasebut SSD portebel paling tipis ing pasar, sing pancen bisa uga amarga disk negara mung lan sadurunge, HDD utawa disk mekanik dicegah.

Bolt B80 minangka SSD submersible pisanan

B80 duwe sambungan USB 3.1 sing digunakake liwat a Konektor USB Type C, lan dikirim nganggo kabel USB-C menyang USB-A supaya bisa digunakake karo konektor apa wae saka USB 2.0.

Ing babagan kacepetan operasi, Bolt B80 nawakake Kecepatan transfer file moderat 450MB / s nganti 500MB / s kanggo diwaca lan nulis, sing nggawe pilihan kaya SSD portebel Samsung.

Bolt-B80

Kanggo wayahe, regane isih durung dingerteni apa iki bakal duwe Bolt B80 dening Silicon Power, dadi kita isih kudu ngenteni supaya bisa nggunakake aksesori iki sing bakal katon apik ing mejo lan peralatan liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.