Apa sampeyan arep menyang Andorra? Xiaomi nyiapake bukaan Mi Store sing pertama ing Andorra la Vella

Sawise masalah karo toko Zaragoza ing wiwitan lan dheweke nundha bukaan nganti Jumuah pungkasan, tanggal 27 Juli, saka Xiaomi, dheweke ora nyetop mesin lan saiki Dheweke ngumumake pembukaan Mi Store anyar liyane. Ing kasus iki lan sampeyan bisa ndeleng saka judhul artikel, minangka toko anyar ing Andorra la Vella.

Kanthi iki, Xiaomi wis ana ing 8 negara ing bawana. Dijadwalake mbukak sabanjure Setu, 4 Agustus jam 12 awan ing Andorra. Yen sampeyan mikir arep menyang Pyrenees lan ngliwati Andorra akhir minggu iki, sampeyan bisa mampir toko iki sing bakal mbukak ing tengah negara Avenida Meritxell, 41, ing Andorra la Vella.

Toko Xiaomi

Xiaomi ngembangake dununge ing Semenanjung Iberia

Ekspansi lagi cepet lan wis ana 4 kutha Spanyol (Madrid, Barcelona, ​​Granada lan Zaragoza). Kanthi cara iki, Xiaomi nguatake komitmene ing Eropa kidul, kanthi tujuan supaya kabeh wong bisa urip kanthi luwih apik amarga teknologi inovatif kanthi rega sing jujur ​​lan spektakuler.

Mi Store anyar bakal mbukak lawang kanthi acara sambutan sing kebak kejutan kanggo para pembeli pertama. Mangkono, telung pelanggan pisanan bakal nampa hadiah sing aman, lan 100 wong sing bakal entuk hadiah kaya Mi Electric Scooter utawa telpon kaya Redmi 5 Plus utawa Mi MIX 2S bebarengan karo tuku sampeyan. Kajaba iku, sajrone akhir minggu pisanan kegiatan, toko bakal nawakake kabeh konsumen diskon 21% kanggo kabeh tuku. Ing Mi Store anyar sing sah iki, akeh piranti saka portofolio merek sing akeh sing bakal didol, kalebu, antara liya, Redmi 5, Redmi 5 Plus lan Redmi Note 5 sing akeh dituntut.

Kajaba iku, ing toko sampeyan bisa golek produk saka kisaran Ekosistem Kula, sing kalebu piranti sing cerdas lan gegandhengan lan gaya urip, ing antarane Mi Robot Vacuum Cleaner misuwur, alat pembersih vakum cerdas lan produk liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)