Sampeyan golek kerjaan? Google ngluncurake mesin telusuran kerja ing Spanyol

Sejatine, saiki luwih gampang golek gaweyan amarga pamulihan ekonomi negara, nanging bisa uga sampeyan ora nemokake apa sing sampeyan goleki utawa pengin nyoba luwih akeh, mula kita nyaranake sing anyar iki alat sing nembe diluncurake Google kanggo golek gaweyan ing Spanyol.

Mesthi wae kabeh tawaran dikelompokake, dipersonalisasi lan ing papan sing padha bisa dadi luwih apik kanggo nyepetake proses golek gaweyan, mula Google nggawe luwih gampang kanggo kita nganggo situs web anyar iki sing diwiwiti sawetara jam kepungkur. Kita ora nganggep minangka tugas sing nyenengake kanggo golek gaweyan lan ngirim kurikulum tanpa mandheg, mula yen duwe opsi kasebut mesthi positif.

Ngatur telusuran proyek

Iki pancen paling apik ing situs web anyar iki sing diwenehake Google kanggo sapa wae sing golek gaweyan, pilihan sing paling apik yaiku tanpa klompok, kategorikan lan personalisasi telusuran. Tanpa mangu-mangu, ana akeh pilihan sing kasedhiya kanggo nggoleki karya ing web, nanging iki bisa dadi luwih gampang kanggo kabeh pangguna amarga Google ngerti kabeh wong.

Saka Google, kita pengin mbantu, Liwat mesin telusuran, pangguna Spanyol bisa ngakses kabeh tawaran kerja sing paling cocog karo kabutuhane kanthi cepet lan gampang liwat fungsi anyar ing mesin telusuran sing nggampangake nggoleki tawaran kerja. Liwat, yen pangguna wis golek gaweyan tartamtu (Contone: manajer pemasaran ing Coruña), dheweke bakal bisa ndeleng kabeh tawaran kasebut saka agensi lapangan kerja, agensi kerja sementara, agregator, lsp. sing gabung karo pengalaman anyar iki kayata Linkedin, Adecco, Opcionempleo, Hosteleo, Jobatus utawa Jobseeker.com lan liya-liyane.

Rilis pers lengkap karo kabeh informasi babagan alat anyar iki sing wis kasedhiya ing negara liya lan sing saiki tekan Spanyol, sampeyan bakal nemokake ing situs web Google. Mesthi ana inisiatif sing apik kanggo golek gaweyan sing diarep-arep bisa nulungi akeh wong kanthi tugas golek gaweyan lan sing penting, golek sing digoleki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->