Apa sing ora bisa dilalekake ing Netflix Natal iki

 

Natal 2017 ing Netflix

Natal cedhak banget. Lan karo dheweke, kita bisa seneng sawetara dina karo kulawarga tanpa kudu tangi luwih dhisik kanggo nyambut gawe. Iki tegese, Kita bisa seneng nonton film lan seri ing wayah wengi tanpa kuatir babagan wayah turu. Kajaba iku, nggunakake kasunyatan sing padha karo tanggal akrab, saiki wayahe nggunakake konten kanggo kabeh pamirsa.

Netflix minangka salah sawijining pameran kanthi alternatif paling gedhe menehi kita ing pangerten iki. Lan kaya sing sampeyan ngerteni, saben wulan nambahake konten anyar supaya bisa dinikmati. Lan Desember iki, kita bakal fokus marang tekane Santa Claus. Dadi nyiyapake pulpen lan kertas supaya ora ninggalake apa-apa ing inkwell. Kita wiwiti.

Seri paling apik kanggo ngrasakake Natal iki

Seri gelap Netflix Natal 2017

Netflix duwe pratelan gedhe ing seri kasebut. Mbuwang saka katalog sing kasusun saka seri kabeh wektu lan seri kita (Stranger Things minangka conto sing apik). Lan yen sampeyan seneng seri iki amarga udakara wolung puluh taun, wenehi kesempatan kanggo premiere Desember iki: peteng, produksi Jerman sing wis bisa nikmati musim kapisan lan Netflix wis ngonfirmasi musim kaping loro.

Sampeyan uga bakal kasedhiya musim kapindho produksi Spanyol "Las Chicas del Cable" sing diwiwiti ing dina sing padha, 25 Desember. Nanging aku ora lali nyaranake rong tambahan kanggo wulan iki sing disenengi para pecinta anime: Samurai Champloo lan Cowboy Beboop. Saiki, kita uga pengin menehi saran liyane supaya sampeyan bisa menikmati seri sajrone preinan musim salju.

Dinasti -original Netflix- 7 Desember
Ash vs Devil Dead -original Netflix (S1 lan S2) - 11 Desember
The Crown (T2)-Netflix asli- 8 Desember
Orange is the New Black (S4) - Netflix asli- 18 Desember
Netflix sing ilang - asli- 18 Desember
Samurai Champloo —2004— 1 Desember
Cowboy Beboop -1998- 1 Desember
El Chapo -original Netflix- 18 Desember
Wormwood -original Netflix- 18 Desember
Musim Gugur -2013- 1 Desember

Film paling apik kanggo ngrasakake Natal iki

Mesthi wae, Netflix uga milih film ing film fitur. Lan Desember iki, sampeyan duwe kencan karo Will Smith sing populer lan debut ing platform streaming. Dheweke nindakake kanthi judhul "Padhang" sing bakal kasedhiya wiwit tanggal 22 Desember. Saiki, aku pengin nggawe loro rekomendasi pribadi. Kapisan yaiku babagan jagad raya Marvel kanthi judhul "Kapten Amerika: Perang Sipil" (2016) sing ditambahake ing katalog Netflix tanggal 14 Desember. Lan alternatif liyane sing pengin menehi saran sampeyan yaiku karya Pedro Spanyol Spanyol Almodóvar: "Kulit sing Urip" (2011). Nanging, ora ana kabeh perkara ing bagean iki ing kene. Lan kita duwe luwih akeh proposal supaya sampeyan bisa seneng dina iki:

Labirin Pan -2006- 18 Desember
Escobar, swarga ilang -2014- 14 Desember
padhang -Netflix asli- 22 Desember
Kasunyatane nyengsarakke -2015- 9 Desember
Anak Yatim -2009- 4 Desember
Anna Karenina -2012- 1 Desember
Sel 211 -2009- 1 Desember
Alatriste -2006- 1 Desember
Ing Jantung Segara -2015- 4 Desember
Sing dipilih -2013- 6 Desember
Spies saka Swarga -2015- 7 Desember
Pendhidhikan Ala -2004- 18 Desember
Ora bakal Ana Perdamaian kanggo Wong duraka -2011- 18 Desember

Konten Netflix kanthi tema Natal

Grinch Christmas 2017 Netflix

Bintang ing wulan kasebut ora bisa ilang. Persis, film kasebut kanthi tema umum: Natal. Wayahe kumpul karo kabeh kulawarga, nggawe mangkok brondong, dibungkus ing kursi lan nikmati. Ing kasus iki, aku bakal menehi saran loro judhul sing ora bisa dilalekake ing tanggal kasebut: "The Grinch" (2000) karo Jim Carrey ing judhul peran lan kanggo kabeh sing "Haters" Natal cilik. Lan sing nomer loro nyenengake "Natal sing edan" (2000) karo Tim Allen lan Jamie Lee Curtis. Nanging ati-ati, amarga rekomendasi kasebut terus:

Pangeran Natal - Asli Netflix- 17 November
Natal ing dalan Netflix asline- 9 Desember
Roh Natal -2015- 3 Desember 2016
Bapak ing Alangan -1996- 1 Desember
Krampus, Natal Natal -2015- 27 Agustus
Sampeyan Ora Bisa Melu Natal -2017- 17 November

Konten bocah ing Netflix kanggo Natal

Lilo Stitch Natal 2017 Netflix

Pungkasan, kita ora bisa nglalekake omah sing paling cilik. Dheweke minangka wong sing paling seneng preinan kasebut karo kulawarga, hadiah sing ditinggalake Santa Claus ing Wit Natal utawa, yen sampeyan ana begja, ana ing geni. Kanggo wong-wong mau, Netflix uga duwe sawetara crita cekak sing wis siyap kanggo nikmati nalika Natal. Rekomendasi kanggo dina iki yaiku loro: produksi Disney "Lilo & Stitch" (2002), kasedhiya wiwit tanggal 1 Desember. Uga, "Incredibles" (Pixar 2004). Nanging iki dhaptar lengkap sing bisa ditikmati bocah cilik ing wulan Desember:

Balto, legenda asu eskimo -1995- 1 Desember
Hop -2011- 1 Desember
Troll, preinan -2017- 6 Desember
Sweet Home Sweet Christmas -original Netflix- 4 Desember
Monster Island -2017- 1 Desember
Trollhunters -Netflix asli- 18 Desember
Natal karo StoryBoats (seri TV)-Netflix asli- 4 Desember
LEGO: Kanca (serial TV) -2014- 6 Desember

Fees Netflix

tarif netflix desember 2017 natal

Pungkasan, kita arep ngandhani rega tarif sing kasedhiya kanggo nikmati Netflix ing endi wae: komputer, seluler, tablet, televisi, pamuter media, lsp. Lan rega sing dianyari nganti Desember 2017 ing ngisor iki:

  • Rencana dhasar: 7,99 euro saben wulan (konten kanthi kualitas SD lan kemungkinan digunakake ing layar siji)
  • Rencana Standar: 10,99 euro saben wulan (konten kanthi kualitas HD lan kemungkinan digunakake ing 2 layar simultan)
  • Rencana premium: 13,99 euro saben wulan (konten HD lan 4K lan kemungkinan digunakake ing 4 layar kanthi bebarengan)

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.