Yen sampeyan ora seneng Pokémon Go, coba Pokémon Uranium, alternatif 'klasik banget'

Sanajan ana akeh pangguna sing kecanthol ing Pokémon Go, uga ana akeh sing ninggalake game iki amarga ora nyimpen unsur murni klasik klasik. Barang kaya ngijolake level pokemon utawa pokemon.

Barang-barang kasebut bakal diupdate ing mangsa ngarep, nanging akeh pangguna sing ora pengin ngenteni nganyari sing bisa teka. Mula akeh pangguna sing nggunakake game video Pokémon sing ora sah ing ilegal. Oke, nanging ilegal. Solusi kanggo iki yaiku Pokémon Uranium, game video gratis sing nglumpukake Pokémon paling apik, malah sawetara Pokémon saka edhisi pisanan.

Pokémon Uranium minangka klon Pokémon, nanging klon sing ngurmati ukum. Dadi, ing Pokémon Uranium, kita ora bakal bisa ndeleng Pikachu utawa Bulbasur, jeneng sing dilindhungi undhang-undhang, nanging kita bakal duwe alternatif gratis lan Pokémon anyar sing bakal padha karo wong liya sing wis ngerti. Pokémon Uranium bakal ngidini nuduhake pokemon karo pangguna liyane Pokémon legendaris lan item kaya woh wohan beri utawa alang-alang sing bakal ngidini kita mburu pokemon liyane.

Pokémon Uranium bakal duwe pokémon sing ora duwé hak cipta kaya Glyscor utawa Mankey

Versi pisanan game video iki wis dirilis lan kita bisa entuk Kene. Uranium Pokémon iki mung saiki kasedhiya kanggo Windows, sanajan samesthine kanthi sethithik, bakal diluncurake sajrone platform liyane. Ing kasus apa wae, bisa mbukak liwat emulator.

Kaya sing sampeyan deleng ing video kasebut, Pokémon Uranium nglumpukake kabeh babagan Pokémon sing cocog ora weruh bedane ing antarane video game Pokémon klasik lan Pokémon Uranium, nganti Pokémon katon. Hak cipta tegese ora bisa ndeleng Pikachu, nanging bisa ndeleng Pokémon liyane kaya Mankey sing ora duwe hak dilindhungi undhang-undhang.

Yen sampeyan minangka salah sawijining pangguna sing main Pokémon Go kanggo nikmati edhisi pisanan Pokémon, Pokémon Uranium minangka prekara sing kudu dicoba Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.