Saiki sampeyan bisa mateni tombol Bixby

Samsung

Akeh pangguna saka Samsung Galaxy S8, S8 Plus lan Samsung Galaxy Note 8 anyar Dheweke sesambat kanggo opsi kanggo milih fungsi liyane menyang tombol fisik kanggo Bixby lan iki kayane ora nyenengake wong Korea Selatan saiki. Miturut pendapat sing andhap asor, luwih becik ngrungokake pangguna babagan iki lan kita yakin manawa menehi fungsi liyane menyang tombol fisik sing ditambahake ing S8 minangka pilihan paling apik sing ditawakake Samsung ing tabel.

Nanging perusahaan kasebut ora kanggo kerja lan saiki apa yen saiki ngidini kita mateni fungsi tombol Bixby iki. Sampeyan bisa sawise nganyari pungkasan sing diluncurake dening merek, dadi yen sampeyan salah siji sing ora pengin utawa ora nggunakake tombol iki, nganyari lan sampeyan bisa ngilangi fungsine kanthi lengkap.

Kayane pungkasane Samsung bakal sadar lan tombol kanggo asisten Bixby tetep dadi sumber perselisihan antarane pangguna lan perusahaan. Sawise nganyari sadurunge, tombol dadi tombol Ngarep palsu sing, nalika dipencet, nguripake layar piranti, nanging saiki bisa dipateni kabeh.

Ing kasus iki kita mbaleni sing paling apik yaiku ninggalake sawetara fungsi dhasar supaya pangguna sing pengin bisa nggunakake tombol utawa menehi fungsi, nanging saiki, penolakan Samsung tabrakan karo kabeh panjaluk. Lan duwe tombol fisik kaya ing piranti kasebut logis manawa sampeyan menehi sawetara fungsi, sawetara ewonan pangguna sing ora nggunakake klaim asisten swara Bixby lan sing pengin menehi tombol fungsi liyane.

Sing jelas yaiku duwe tombol fisik kanggo nindakake fungsi asisten durung bisa digunakake kaya sing dikarepake wong Korea Selatan, saiki Dheweke kudu mbenerake utawa golek cara liya kanggo ngaktifake asisten ing model unggulan merek sabanjure, wiwit Cathetan duwe tombol fisik iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->