Sampeyan saiki bisa ndownload GTA 5 gratis kabeh

Great Theft Auto V, salah sawijining hits paling gedhe ing sejarah Rockstar Games lan isih urip kaya dina sing diluncurake, wis bebas sajrone musim. Pancen, sampeyan bakal bisa ngakses download GTA V gratis lan salawas-lawase kanthi sawetara langkah sederhana, sepisan maneh kanggo Epic Games. We nerangake carane sampeyan bisa ndownload GTA V kanthi gratis saka Epic Games Store lan nyimpen ing PC ing salawas-lawase.

Kita pancen yakin manawa komunitas kasebut GTA V bakal nampa dorongan sing kuat sajrone iki amarga tawaran kasebut.

Sing penting dielingi yaiku tenggat wektu, sampeyan bisa ndownload GTA V kanthi lengkap gratis ing Epic Games Store wiwit diterbitake tutorial iki lan nganti tanggal 21 Mei 2020 jam 17:00 sore wektu semenanjung.

GTA V minangka game paling laris ing sejarah wiwit diluncurake ing 2013 kanggo kabeh platform, luwih saka 120 yuta salinan. Kajaba iku, mode online kasebut diarani GTA Online Iki minangka salah sawijining opsi multiplayer online paling populer. ,

Cara ndownload GTA 5 gratis

Ya iku sing pisanan sing bakal kita lakoni yaiku ngakses situs web Epic Games Simpen banjur gawe akun. Ana kemungkinan yen kita duwe akun Fortnite manawa ora perlu amarga kita bakal wis ndaftar kanthi kredensial sing padha: Link ACCESS.

Sawise mlebu, ing bagean game gratis iki (LINK) sampeyan bakal weruh Grand Theft Auto V ing antarane kasedhiya. Cukup pencet lan undhuh kanthi nggunakake launcher saka Epic Games Store.

Syarat Minimal GTA V - PC

  • SW: Windows 7 64-dicokot
  • Pemroses:
    • 2GHz Intel Core 6600 Quad CPU Q2,4 (4 CPU)
    • AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 CPU) 2,5 GHz
  • Memori RAM: 4 GB
  • Kertu grafis: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB
  • DirectX 10 sing diinstal
  • Pendhudhukan hard disk: 72 papan papan sing kasedhiya

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.