Sampeyan saiki bisa ngirim jinis file kanthi WhatsApp

WhatsApp minangka layanan olahpesen cepet paling penting ing saindenging jagad, Nanging, wiwit akuisisi dening Facebook, dheweke wis nampa serangkaian fitur sing wis dituntut pangguna suwene, lan liyane, kayata Status WhatsApp, sing dadi gangguan nyata kanggo dheweke. Nanging, aplikasi kasebut tetep dadi pemimpin komunikasi.

Kebaruan paling anyar ing WhatsApp yaiku saiki ngidini kita ngirim jinis file apa wae (ya, sampeyan wis maca kanthi bener, jinis file apa wae) liwat aplikasi lan versi desktop sampeyan, sing bakal ngidini kita nuduhake konten sing ana ing pikiran.

Temenan sistem file anyar iki bakal duwe akeh watesan, uga cacat keamanan, lan sawetara piranti Android wis ngidini ngirim .APK, format aplikasi Android dikompresi, sing bisa nggawe piranti sampeyan beresiko serius, mula disaranake sampeyan miwiti karo Saiki aja mbukak sabisa-bisa file .APK sing ora dingerteni sing sampeyan tampa liwat WhatsApp, paling ora yen sampeyan pengin keamanan sampeyan tetep aman.

Pangguna desktop lan versi web WhatsApp mung bakal bisa ngirim file nganti 64 MB, dene Pangguna iOS (iPhone) bakal bisa ngirim file kanthi watesan nganti 128MB lan pangguna Android bakal duwe watesan sing disetel total 100 MB.

Kita wis rampung tes, lan kita wis bisa ngirim file ing format .M4R lan .MP3, Nanging, kita isih ora duwe pilihan kanggo ngirim .APK diaktifake, sanajan iki bakal terus diaktifake dening tim WhatsApp dhewe sajrone sawetara dina sabanjure, kaya sing wis kedadeyan telpon video. Dadi, WhatsApp dadi awan cilik sing bisa gampang ngirim lan nuduhake macem-macem konten sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Tantangan ngandika

    Ya ora, ora bisa. Mung ngidini aku ngirim file sing biasa, nanging ora kabeh jinis file.

  2.   ajgl ngandika

    Kanggo saiki mung versi BETA

bool (bener)