Sampeyan saiki bisa tuku ing Amazon USA saka ngendi wae

Amazon duwe laboratorium rahasia sing diarani 1492

Lan perusahaan kasebut bubar nutup lan sampeyan bisa tuku kabeh produk Toko Amazon ing Amerika Serikat, saka ngendi wae ing jagad iki. Kayane kabeh diukur ing Amazon lan langkah internasionalisasi iki ngidini pangguna bisa seneng luwih saka 30 yuta produk kanggo pangiriman menyang luwih saka 100 negara, yaiku kabeh produk sing ana ing toko kasebut.

Sejatine kita wis bisa tuku produk Amazon saka negara liya suwene, nanging saiki pasar produk paling gedhe teka lan ing bagean internasional anyar ing toko Amazon AS, kita bisa gunakake nganti 25 jinis mata uang kanggo mbayar karo itungan resmi kita.

Biaya sing dibayar lan macem-macem biaya diitung

Temenan Amazon ora bakal kelangan dhuwit ing jinis tuku internasional iki lan dheweke ora bakal ngapusi kita kanthi rega pajeg, bea cukai utawa sing padha. Ing kasus iki, sing ditemokake yaiku perkiraan tarif global sing ditawakake lan sajrone proses pambayaran biaya sing dipikolehi saka tuku wis dietung.

Ana kedadeyan sing padha karo pangiriman kaya tarif lan biaya. Supaya pesenan teka ing tanggal sing dikarepake, Amazon nambahake sawetara jinis kiriman wiwit standar, cepet lan prioritas, kabeh karo perkiraan tanggal pangiriman lan rega miturut perusahaan kasebut "kompetitif". Secara logis, kita bakal duwe pelacak supaya padha karo saiki.

Artikel sing mlebu menyang AmazonGlobal anyar iki dikirim menyang prakteke kabeh wong lan ngaktifake gampang banget kaya ngakses aplikasi iOS utawa Android, akses Setelan lan pilih basa lan negara. Sawise mlebu kita milih tuku internasional lan nampa. Iki pancen menarik kanggo sawetara negara sing Amazon ora "teka" utawa ora duwe tawaran sing dikarepake, nanging ing negara liya kayata Spanyol bisa migunani kanggo tuku produk sing ora bisa ditemokake langsung ing Amazon Spanyol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)