Apa sampeyan isih main Pokémon GO? Nganyari sabanjure bakal nambah Pokemon Legenda

Pokémon Go

Fenomena kasebut Pokémon GO ing piranti seluler pancen sukses kanggo Niantic lan Nintendo, sing ndeleng kepiye game kasunyatan sing ditambah iki bisa narik kawigatene media nanging luwih saka jutaan wong ing saindenging planet iki. Saiki sawise sawetara wektu wiwit resmi diluncurake, game kasebut terus narik sawetara pemain nanging akeh pemain sing terus main ing piranti wis dikurangi lan stabil. Makane Niantic terus nambah perbaikan lan nganyari game lan ing kasus iki, Pokémon Legendary bisa uga ana dorongan liyane kanggo luwih saka 65 yuta pemain aktif saiki.

Lan Pokémon Legedary bakal dadi dorongan anyar kanggo wong-wong sing mandheg main judhul sawetara wektu. Tanggal nganyari iki bakal tekan pangguna sing wis nginstal aplikasi ing piranti kasebut durung jelas, nanging kita ora percaya manawa peluncuran iki bakal suwe banget amarga kemungkinan tekane wis suwe lan pitunjuk pungkasan teka sawetara jam kepungkur nalika kepala Pemasaran Produk Global, Archit Bhargava, ngumumake "musim panas legendaris" ing 21 Webby Awards ...

Ora resmi dikonfirmasi lan kita ora percaya manawa bakal diluncurake lan mula, Pokémon Legendary bakal enggal nyedhak menyang pangguna aktif "kanthi seneng banget" kaya sing biasane diucapake ing Spanyol. Kita bakal nganyari maneh nanging bakal dirungokake. Ing kasus apa wae, kudu sabar lan ngenteni kepiye cara lan kapan ngumumake lan yen tekan luwih dhisik tinimbang sing dipikirake utawa sing mbalikke butuh wektu luwih suwe tinimbang sing diarepake. Sing jelas yaiku peluncuran kasebut bisa ngasilake game kasebut ing pirang-pirang piranti, sanajan sejatine kita ora percaya manawa entuk booting awal peluncuran bakal nambah rata-rata pemain aktif Pokémon Go kanthi pasti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.