Samsung adaptasi pabrik ing Vietnam karo Samsung Galaxy S6

Samsung adaptasi pabrik ing Vietnam karo Samsung Galaxy S6 Divisi seluler Samsung saiki dadi salah sawijining permata mahkota perusahaan lan iki bisa ditindakake lan amarga akeh biaya kanggo riset lan produksi lan adol macem-macem model smartphone.

Nanging, ing sawetara wulan pungkasan, ponsel cerdas Tionghoa bareng karo kemajuan merek liyane nyebabake Samsung nyuda jumlah bathi ing sektor pasar iki. Dadi kanggo milih njaga tingkat penghasilan sing padha, Samsung milih milih nang ing smartphone mewah, yaiku ing Samsung Galaxy S6 lan S6 Edge.

Mangkono, ing sawetara minggu kepungkur, Samsung ndandani sawetara pabrik ing Vietnam lan negara-negara Asia Kidul kanggo ninggalake kasus-kasus sing ana saiki lan terus nggawe kasus sing padha karo sing digunakake karo Samsung Galaxy S6 sing luwih murah kanggo Samsung lan ngasilake luwih akeh mupangate

Samsung ndandani bagean saka pabrik ing Vietnam

Kajaba iku, Samsung bakal nggawe pangowahan liyane supaya bisa ngirit biaya lan bathi nganggo piranti saiki, nanging, Samsung kudu adol gambar sing diarani perusahaan kasebut, udakara 70 yuta piranti Samsung Galaxy S6 lan S6 Edge.

Gagasan sing diajokake dening Samsung ora anyar, wis digunakake pesaing utama, Apple, nanging mesthine tantangan Samsung yaiku yen kerugian taun kepungkur lan owah-owahan cilik ing mesin lan logistik, Samsung kudu ngasilake bathi.

Saliyane, aku mikir akhir-akhir iki kita nemokake fitur sing apik banget saka Samsung sing ora dieksploitasi akeh lan Samsung minangka pemasok perangkat keras, perusahaan sing nyedhiyakake liyane. Aku ngerti bisa gawe kaget para penggemar Samsung lan Samsung, nanging prosesor paling anyar saiki wis akeh perhatian saka pabrikan liyane, kalebu Apple, mula bisa dadi wektu sing pas kanggo njupuk kauntungan. Sanajan mesthine, kabeh gumantung karo perusahaan. Saiki kita bakal ndeleng pangowahan bahan ing smartphone Samsung, sing dudu perkara cilik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Edison Mendez ngandika

    Aku pengin ngilangi keraguan manawa sansung galxi s6 digawe ing vietnan iku asli

    1.    Aldo ngandika

      Aku pengin sampeyan ngilangi keraguan manawa sansung galxi s6 pinggiran digawe ing vietnan iku asli

bool (bener)