Samsung bakal mandheg ngasilake layar LCD taun iki

Samsung

Kayane kabar babagan produksi Layar LCD Utawa keputusan sing mandheg nggawe layar kasebut dening Samsung Display, bakal mengaruhi sawetara perusahaan gedhe ing saindenging jagad lan iki kalebu perusahaan kayata Apple, kayata.

Miturut akun Reuters Keputusan iki bakal dikonfirmasi kanthi resmi dening perusahaan Korea Selatan ing wulan ngarep lan bakal nyingkirake teknologi sing ora bisa dipencet miturut sawetara ahli, sanajan akeh wong liya sing negesake manawa bener-bener bener akeh piranti saiki.

OLED lan AMOLED bakal dadi siji-sijine sing diasilake miturut desas-desus kasebut

Lan layar LCD digunakake ing pirang-pirang piranti, nanging teknologi seluler minangka sing utama. Kanthi lumaku wektu, piranti seluler saya uwal saka segi panginstalan jinis layar iki (utamane sing jengkar medium-medium) Tampilan OLED utawa AMOLED.

Warta utawa desas-desus iki sing dirilis dening Reuters sawetara jam kepungkur ora nangkep sapa-sapa maneh wiwit sawetara wulan kepungkur, lini produksi perusahaan wis ngganti jalur perakitan kanggo ngasilake panel OLED lan AMOLED luwih akeh tinimbang panel LCD, mula konfirmasi media iki ora ana apa-apa luwih saka konfirmasi apa sing wis bocor sawetara wulan kepungkur ing sawetara media khusus.

Pasokan kanggo perusahaan nganti taun Milan

Kayane potongan potongan produksi LCD ora bakal mengaruhi perusahaan gedhe kaya Apple sing ndeleng keputusan iki teka, uga negesake perjanjian karo pemasok layar liyane lan uga teknologi teknologi LED mini. Kanthi cara iki piranti sing kudu masang layar LCD kasebut bisa dadi mini-LED ing wulan mbesuk nanging ora ana konfirmasi resmi saka pihak sing ngatur perusahaan kasebut.

Sing jelas yaiku Samsung njamin pasokan panel jinis iki kanggo para pelanggan nganti pungkasan taun iki lan temenan nganti saham rampung. Yen tanggal kasebut wis kliwat, mesthine bakal mandheg anggone menehi pelanggan panel kasebut amarga lini produksi bakal langsung menyang panel OLED lan AMOLED. Mesthi wae perusahaan manufaktur layar liyane uga bisa maju ing wulan ngarep utawa bisa uga taun ngarep, sing jelas panel LCD isih ana saka garis produksi saka Samsung.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)