Samsung bakal ngunggahake RAM telpon mbesuk nganti 8 GB

RAM Samsung Kab

Siji-sijine cara dina iki kanggo ngobrol babagan smartphone Android sing paling apik ing pasar, wiwit saka spesifikasi perangkat keras amarga basis piranti lunak padha kanggo kabeh wong. Mesthi wae, saben pabrikan bakal nambah fungsi anyar kanggo mbedakake terminal saka kompetisi liyane, sanajan, saiki, kita bisa ngomong kanthi praktis manawa pasukan kasar minangka dominasi sing jelas ing kabeh perbandingan.

Yen dipikirake, ora kaget yen 'perang'' ing babagan pangembangan perangkat keras supaya yen pabrikan bisa nggawe chip anyar, bisa uga prosesor, memori RAM ... ing terminal sabanjure, bakal nggabungake ngarep-arep bisa nyebabake revolusi sejati. Iki bakal kelakon Samsung bakal teka nalika lagi wae ngumumake modul sing anyar RAM 8GB.

Samsung ngumumake nggawe kenangan RAM 8 GB anyar, optimal kanggo digunakake ing piranti seluler.

Kaya sing sampeyan ngerteni, dina iki malah umum yen ndeleng ponsel sing dilengkapi RAM 4 GB ing pasar, lan yen ndeleng pasar kayata China, wis ana pabrike sing wani nambah taruhan iki dadi 6 GB. Saka Samsung, dheweke pengin luwih maju lan tambahake level iki kanthi menehi memori RAM sing diproduksi kanthi teknologi 10 nm, sawijining proses sing wis digunakake kanggo kenangan lan prosesor bakal diluncurake.

Kaya sing diumumake saka Samsung, memori anyar iki ora mung duwe kapasitas luwih akeh, nanging uga laju uga saya mundhak nganti 4.266 Megabit per detik, miturut istilah komparatif, tegese luwih cepet tinimbang RAM DDR4, memori sing saiki ditemokake ing komputer utawa laptop. Saliyane, sorot dimensi, X x 15 15 1 mm. Amarga kekandelan milimeter tunggal iki, sampeyan bisa nggabungake ing PCB sing padha karo memori UFS lan prosesor.

Informasi liyane: Samsung


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.