Samsung bisa ngganti cara ngerti babagan fotografi

Samsung

Amarga wis wiwit kedadeyan karo jagad chip, amarga kita butuh tenaga mentah kanthi luwih akeh babagan pangolahan data, ing jagad fotografi akeh perusahaan sing nyoba mereformasi karakteristik lan kapabilitas kanthi cara sing beda-beda. Ing kasus tartamtu saka Samsung langsung, kaya sing wis diterbitake, jebule pengin nggawe sensor sing bisa dienggo kaya mripat manungsa.

Kanggo nggayuh iki, perusahaan Korea mutusake nggunakake prosesor Bener Lordigawe dening IBM adhedhasar struktur otak manungsa lan dianugerahi ora kurang saka 4.096 inti neurosinaptik lan 5.4 milyar transistor, kabeh mung nganggo 0,0063 watt, bagian sekedhik saka apa sing digunakake CPU ing omah saiki sopo wae

Thanks kanggo prosesor TrueNorth IBM, Samsung bisa menehi revolusi ing jagad fotografi.

Sajrone tes kaping pisanan sing ditindakake Samsung, nggunakake otak chip iki kanggo adaptasi karo apa sing wis dibaptisake Sensor Visi Dinamis, sensor fotografi sing kerja kanthi cara sing padha karo retina manungsa, kita ngomongake asil sing cukup nggumunake, amarga, kamera bisa ngolah gambar digital kanthi kacepetan sing nyengsemake, malah ngrekam video ing 2.000 pigura per detik.

Amarga fitur sing nyengsemake iki, kamera sing digawe Samsung dadi ideal, kayata, kanggo nambah sistem pangenalan gerakan, nggawe peta kanthi telung dimensi lan malah digunakake ing mobil otonom amarga bisa mbantu ndeteksi bebaya sing luwih apik. Saliyane, kita kudu negesake manawa kamera mung nganggo 300 milliwatts sing kaping satus saka apa sing dikonsumsi laptop konvensional, kayata.

Informasi liyane: CNET


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.