Samsung DeX mlaku ing sangisore Linux ing video konsep

Samsung DeXLinux

Dock kanggo smartphone —lan phablet- Samsung minangka salah sawijining aksesoris sing nampa resepsi lan kritik sing paling apik. Kita ngomong babagan Samsung DeX, stasiun pengisian daya lan docking, yen wis disambungake menyang layar eksternal, ponsel bakal dadi komputer desktop kabeh.

Lingkungan sing digawe nalika Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 + utawa Samsung Galaxy Note 8 dilebokake ing sisih ndhuwur Samsung DeX Mirip banget karo sing bisa ditemokake ing komputer Windows: ikon, antarmuka sing diadaptasi menyang layar sing luwih gedhe lan kemungkinan digunakake nganggo keyboard eksternal lan mouse.

Nanging, ide kasebut luwih maju: lan ponsel pancen minangka komputer ing mbesuk; yaiku, dheweke kerja ing telapak tangan uga ing desktop. Kajaba iku, Samsung pengin supaya sawetara sistem operasi diinstal. Lan Linux ing Galaxy minangka alternatif pungkasan sing diwenehake kanggo pangembang mbesuk. Platform iki wis ditampilake ing wulan Oktober kepungkur, nanging ora ana simulasi babagan cara fungsi anyar iki, sing isih durung suwe, durung bisa dihargai.

Saiki Samsung dhewe sing pengin demonstrasi ing video kaya apa seneng Linux ing Samsung Galaxy S8, S8 + utawa Note 8. Lan kanggo iki, dheweke nggawe konsep sing wis diajarke ing video kanggo kabeh wong. Sawise smartphone dilebokake ing Samsung DeX - sadurunge wis nyambung menyang monitor - antarmuka desktop bakal diluncurake. Lan ing njero kasebut bakal ana lambang yen kanthi ngeklik, kita bakal bisa nyelehake lingkungan Linux kanthi operasional. Semono uga gampang.

Ayo eling yen ide saka Korea yaiku pangembang bisa digunakake Ing Go —Kanggo mobilitas— lan kepenak ngerti yen bakal nggawa gaweyane ing kanthong -.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.