Iki Galaxy Fold, smartphone lipat Samsung

Galaxy Fold

Acara Samsung Unpacked menehi akeh warta. Perusahaan Korea wis nampilake smartphone anyar sing anyar. Ing antarane model kasebut, kita nemokake Galaxy Fold, smartphone lipat pertama merek. Telpon sing wis pirang-pirang wulan dirungokake desas desus lan pungkasane dadi resmi. Dadi, kita ngerti telpon kanthi lengkap.

Galaxy Fold iki dadi model lempitan pertama ing pasar, dadi pemimpin model liyane sing bakal teka ing MWC. Wis dadi tantangan gedhe kanggo Samsung. Ndhuwur jajaran sing uga dilengkapi desain menarik. Apa sing bisa dikarepake saka piranti iki?

Ing dina sadurunge, foto piranti wis bocor, ditambah sawetara spesifikasi. Dadi, kita wis bisa ngerti babagan iki. Pungkasan, ing acara Samsung ing San Francisco iki, kita bisa ngerti kabeh babagan smartphone merek lipat sing wis ditunggu-tunggu.

Spesifikasi Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold

Samsung wis siyap njupuk maneh posisi sing utama ing pasar Android, sing saya ngancam kemajengan merek kayata Huawei. Mula, ing taun iki dheweke ninggalake kita nganyari maneh saka rentang. Langkah kapisan wis dijupuk nganggo Galaxy Fold anyar iki. Spesifikasi lengkap yaiku:

Spesifikasi teknis Samsung Galaxy Fold
Brand Samsung
Model Galaxy Fold
Sistem operasi Android 9 Pie nganggo Siji UI
Layar Layar HD 4.6 inci + Super AMOLED (21: 9) lan tampilan QXGA + Dynamic AMOLED (7.3-inci) 4.2 inci
Prosesor Exynos 9820 / Snapdragon 855
GPU
Ram 12 GB
Panyimpenan internal 512 GB UFS 3.0
Kamera mburi  16 MP f / 2.2 sudhut amba 12 MP Dual Pixel sudhut amba kanthi aperture variabel f ​​/ 1.5-f / 2.4 lan stabilisator gambar optik + 12 lensa telephoto MP kanthi zoom optik loro-gedhene lan aperture f / 2.2
Kamera ngarep 10 MP f / 2.2. + 8 megapiksel f / 1.9 sensor ambane lan 10 MP f / 2.2 ing tutup.
Conectividad Bluetooth 5.0 A-GPS GLONASS Wi-Fi 802.11 ac USB-C 3.1
Fitur liyane Maca sidik jari kompas giroskop NFC
Baterei 4.380 mAh
Dimensi
Bobot 200 gram
Rega Dolar 1980

Galaxy Fold: Smartphone lempitan Samsung nyata

Galaxy Fold

Sawise akeh spekulasi babagan telpon ing wulan iki, pungkasane dadi nyata. Ndhuwur jajaran sing diarani revolusi ing pasar Android. Gagasan Galaxy Fold iki yaiku supaya bisa duwe piranti sing duwe kemampuan adaptasi karo kabeh jinis kahanan. Yen dilipat bisa ditahan ing telapak tangan lan nalika dibukak, sampeyan bisa nonton video kanthi cara paling apik.

Samsung wis nemtokake Galaxy Fold iki minangka smartphone, tablet lan kamera ing siji piranti. Deskripsi sing apik kanggo model iki. Multitasking penting kanggo piranti kasebut, kaya sing dituduhake ing presentasi. Mula, Samsung bakal ngidini telung aplikasi mbukak sekaligus nalika digunakake ing mode tablet. Sing ngidini sampeyan nggunakake aplikasi sing paling penting sekaligus kanthi gampang ing piranti.

Supaya bisa, Samsung wis kerja sama karo perusahaan kaya Google lan Microsoft ing proses iki. Iki nggawe luwih gampang nindakake multitasking ing telpon. Kajaba iku, pangguna bakal bisa nemtokake ukuran sing pengin digunakake ing saben jendhela. Supaya sampeyan bisa nggawe sing luwih gedhe gumantung karo kabutuhan sampeyan. Sampeyan mung kudu mulur ing sudhut. Jendhela multi-aktif uga wis dikenalake, saengga konten aplikasi diidini tetep statis sanajan kita melu utawa mbukak piranti ing kabeh wektu. Nyaman banget babagan iki.

Galaxy Fold teka kanthi total enem kamera, kaya sing dikonfirmasi Samsung sajrone presentasi. Telung kamera ing sisih mburi, loro ing njero lan siji ing ngarep. Dadi sampeyan duwe kamera kanggo saben sudhut nganggo telpon. Fotografi entuk relevansi khusus ing piranti kasebut. Dadi, kita bisa njupuk foto saka sudhut wae tanpa masalah. Dheweke nggabungake kabeh jinis sensor, kayata sudhut amba lan telephoto. Supaya kita bisa njupuk foto ing kabeh jinis kahanan nganggo piranti iki. Tanpa mangu-mangu salah sawijining kekuwatan.

Batere minangka aspek penting telpon liyane. Amarga angel masang batere ing model kaya Galaxy Fold, sing ditekuk. Mula, Samsung milih batere dobel. Kapasitas total yaiku 4.380 mAh. Dadi, ana otonomi sing apik kanggo piranti kasebut sawayah-wayah. Ing ngarsane ngisi daya cepet, kita ora duwe rincian ing wektu iki.

Rega lan kasedhiyan

Werna Galaxy Fold

Sawise kabeh rincian babagan merek Korea mewah iki wis dingerteni, mung kudu ngerti kapan bakal diluncurake ing pasar. Wis akeh desas-desus babagan peluncuran Galaxy Fold iki menyang pasar ing pirang-pirang wulan iki. Nanging pungkasane informasi iki wis dingerteni kanthi resmi.

Uga wis ana akeh desas-desus babagan rega mewah kasebut lan komentar. Kita mung ngerti manawa ora bakal dadi smartphone sing murah. Nanging untunge, kita wis duwe data sing nyritakake babagan rega Samsung Galaxy Fold iki. Bakal utawa ora larang regane luwih saka samesthine?

Kaya sing wis dingerteni ing acara kasebut, kita bisa ngarepake rega saka $ 1.980 ing dhuwur-mburi iki. Udakara udakara 1.750 euro kanggo ganti, sanajan rega euro durung dikonfirmasi. Mula dadi smartphone paling larang ing merek Korea nganti saiki. Peluncuran kasebut bakal ditindakake kanthi resmi tanggal 26 April. Dadi, sampeyan kudu ngenteni pirang-pirang wulan nganti tekan toko. Kaajab manawa bakal bisa cadangan kanthi cepet.

Kasedhiya kanthi papat warna: biru, emas, ireng lan perak. Pangguna bakal bisa ngatur area bezel sing piranti kasebut dilipat. Dadi, dheweke bisa milih warna sing dikarepake ing area telpon kasebut. Ana prekara sing pancen nggawe premium lan eksklusif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Randy jose ngandika

    Sampeyan cepet xD