Samsung Galaxy Note 7 bakal didol ing Eropa kanthi larang

Galaxy Note 5

Miturut media khusus, model anyar Samsung kanthi format phablet kelas paling dhuwur bakal nyedhaki Eropa. Model Samsung Galaxy Note 7 sing anyar pungkasane bakal teka lan yaiku Samsung Galaxy Note 5 saiki Ora nindakake ing sawijining dina (mung tekan resmi ing Amerika Serikat lan Asia) amarga ana sebab sing durung dingerteni. Kasunyatane yaiku kabeh pangguna sing wis duwe kesempatan nggunakake Note 5 kanggo sawetara wektu utawa sing nggunakake dina iki, ora ngerti sebabe perusahaan Korea Selatan ora ngluncurake kanggo kabeh wong, nanging alasane bakal ana.

Saiki sawetara desas desus ing media ujar manawa piranti gedhe anyar kasebut bakal tekan Eropa nanging rega kasebut pancen ora bakal disenengi kabeh wong. Kita kudu eling yen rega kasebut ora resmi lan ora dikonfirmasi karo perusahaan, nanging ana sawetara sing ngomong 849 euro kanggo model Edge "ora". Ati-ati yen bocor rega kasebut bener, kita bakal terus ngadhepi terminal sing paling larang ing kabeh wektu.

En SamMobile Dheweke yakin manawa piranti anyar iki bakal teka ing Eropa taun iki lan paling ora warta anyar kanggo pangguna sing pengin utawa mikir bakal tuku, sing ora apik yaiku Note 7 sing anyar tenan ora bisa diakses nalika diluncurake kita deleng regane, nanging kita wis ngelingake manawa iki ora resmi lan mulane sampeyan kudu njupuk kaya ngono, desas desus sing durung dikonfirmasi. XNUMX Agustus mbesuk kita bakal ndeleng manawa saben desas-desus iki kawujud.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.