Samsung Galaxy Note 7 bakal duwe port USB-C

usb-type-c

Nganti saiki, nalika isih ana sawetara dina kanggo presentasi Galaxy Note 7, sing bakal ditindakake tanggal 2 Agustus kaya sing wis diandharake sawetara dina kepungkur, bisa uga ujar manawa kita ngerti kabeh spesifikasi sing ana ing versi anyar iki phablet Samsung bakal duwe yen kita ngrampungake kabeh desas-desus sing wis diterbitake. Wiwit dina iki, isih durung ana bukti utawa informasi sing bisa dikonfirmasi utawa nolak jinis sambungan, kita entuk video saka Vietnam sing bisa dingerteni Galaxy Note 7 bakal duwe sambungan USB-C, tinimbang sambungan USB tradisional sing paling terminal ing pasar duwe, yen ora kabeh.

Kita ora mung ngrampungake kesimpulan iki liwat video iki, nanging uga kesimpulan, liwat woro-woro model anyar kacamata realitas Gear VR, yaiku uga bakal entuk pasar nganggo sambungan USB-C jinis iki tinimbang sambungan mikro-USB sing digunakake nganti saiki.

Ing video kasebut, kita bisa ndeleng telung jalur mbukak sing beda. Salah sijine ditujukan kanggo Lumia 950, dene loro kabel putih liyane diprodhuksi dening Samsung ing pabrik ing Vietnam, ing endi kita ndeleng konektor USB normal lan Type-C liyane. Yen ndeleng kabel Type-C, kita bisa ndeleng nomer N930 sing ditulis, nomer model sing padha karo Galaxy Note 7 sing bakal diluncurake sajrone rong minggu.

Sambungan USB-C ngidini kita ngirim data luwih cepet tinimbang data saiki, saliyane ngidini video lan audio ditransfer bebarengan. Kautaman utama sambungan iki yaiku bisa dibalekake, mula ora prelu menehi perhatian nalika nyambungake, amarga kita nemplek nalika nemplek, bakal mesthi mlebu ing piranti. Miturut Uni Eropa, jinis sambungan iki wajib kanggo kabeh piranti sing tekan pasar taun ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)