Samsung Galaxy Note 7 kasunyatan ... digawe resmi

galaxy-note-7

Acara resmi Samsung saiki lagi diluncurake ing perusahaan Korea nalika menehi produk anyar. Produk sing sawetara wong ora ngerti, nanging sing liyane wis ngenteni, kayata Samsung Galaxy Note 7. Anyar Samsung phablet wis dadi kasunyatan sing wis dingerteni kabeh lan manawa Samsung wis resmi, nanging kanthi cara sing ora ati-ati kaya sing bisa dideleng.

Ing tumindak iki piranti durung dijenengi nganti pungkasanNganti saiki, wis ana diskusi rinci babagan unsur lan fitur sing diduweni phablet Samsung anyar iki, ngliwati fungsine lan malah ngomongake babagan aksesoris sing bakal diduweni phablet. Sawise rampung, CEO Samsung ngenalake sing anyar Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7

Spesifikasi Samsung Galaxy Note 7

  • Samsung Exynos 8890 ing 2,3 Ghz.
  • 4 gb ram
  • Layar SuperAMOLED 5,7 inci kanthi resolusi 2.560 x 1.440 piksel.
  • 64 Gb panyimpenan internal sing bisa ditambah nganti 256 Gb liwat slot microsd.
  • Batere 3.500 mAh.
  • Android 6
  • Kamera mburi 12 MP kanthi stabilisator gambar optik lan bukaan f / 1.7
  • Kamera ngarep 5 MP.
  • Tahan banyu, nganti 1,5 m. suwene 30 menit.
  • Layar mlengkung.
  • Tombol dobel S-Pen sing ditambahake sing nyambung menyang Galaxy Note 7.
  • 4G LTE, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11ac (2.4, 5GHz), NFC, Iris Scanner, Fingerprint Sensor lan USB-C
  • 153 x 73.9 x 7.9mm lan 169 gr.

Keamanan, minangka titik kuat saka Samsung Galaxy Note 7

Samsung phablet anyar bakal duwe keamanan maksimum sing saiki lagi dipasarake. Keamanan iki ora mung ditawakake dening sensor bekas driji sing ana ing piranti nanging uga karo scanner iris sing nggabungake Samsung Galaxy Note 7 anyar lan bakal kompatibel karo alat keamanan lan fungsi piranti liyane sing digabung Android 6 lan Android 7. Yen uga, folder aman (bagean saka panyimpenan internal) digabungake ing endi bisa nyimpen dokumen sing bakal aman saka wong liya ing terminal liwat enkripsi sing dhuwur lan teknologi keamanan anyar, SamsungPass. Kita mung bisa ngakses papan iki liwat scanner iris, sensor bekas driji lan kode sing digawe nganggo S-Pen.

Cathetan 7 Iris Scanner

Samsung Galaxy Note 7 njaga desain Edge Samsung Galaxy S7, desain sing dilengkapi layar sudhut mlengkung ing loro-lorone, nanging ing kasus iki kita duwe layar sing luwih gedhe, layar resolusi dhuwur 5,7 inci. Layar iki bakal duwe kanca sing apik, S Pen anyar sing bakal ngowahi produktivitas saka pamilik piranti kasebut kanthi radikal. Saiki S Pen anyar wis dimodifikasi nganti ketebalan tipis 1,7 mm nganti kekandelan 0,6 mm. Kajaba iku, mung kanthi nutul layar, S Pen anyar iki bakal ngaktifake Fitur Anyar ing TouchWiz lan Samsung Galaxy Note 7. Akeh sing wis ngomong babagan antarmuka anyar lan kayane ing Samsung Galaxy Note 7 iki, kita bakal duwe cara umum, yaiku ing kabeh model lan varian saka Samsung Galaxy Note 7. Nanging, kita ora duwe apa-apa kemungkinan lipatan stylus, sanajan kita wis ngerti manawa bisa dadi dhukungan kanggo phablet.

Samsung Galaxy Note 7

Kahanan anyar sing diwenehake Samguns Galaxy Note 7 yaiku tahan banyu sing duwe model kulawarga S7 liyane lan Cathetan iki uga kasedhiya, sanajan sertifikat sing padha karo Samsung Galaxy S7 Edge saiki, dadi ora tahan banyu kaya sing dikarepake para pangguna. Samsung durung ujar apa-apa, nanging salah sijine tes pertama sing bakal dilewati piranti iki yaiku sertifikasi IP68 Dadi, akeh pamilik Galaxy S7 Edge sing ora seneng karo tahan banyu piranti kasebut.

S Pen lan Galaxy Note 7

Phablet iki ora mung bakal fokus ing jagad bisnis. Uga bakal dadi piranti kanggo hiburan ing endi S Pen bisa dadi dhukungan kanggo piranti kasebut, sawijining prekara sing wis dibahas akeh lan Samsung mung nuduhake "liwat" nalika presentasi, nanging kayane bisa digunakake. Galaxy Note 7 bakal nawakake HDR ing gambar, macem-macem video game lan Kompatibilitas Vulkan. Minangka kamera, piranti anyar iki ora duwe kamera sing padha karo Samsung Galaxy S7 Edge nanging nawakake kamera sing luwih apik kanthi resolusi gambar sing luwih dhuwur. Iki nggawe piranti mbutuhake panyimpenan internal sing gedhe. Dadi Samsung Galaxy Note 7 anyar Panyimpenan internal 64 GB iku bisa nggedhekake nganti 256 Gb liwat slot microsd sing duwe.

Otonomi wis apik amarga USB-C lan batere anyar sing gedhe

Ngisi daya nirkabel utawa otonomi minangka titik menarik liyane. Samsung Galaxy Note 7 duwe siji output usb-C sing bakal ngidini ngisi daya cepet, nanging kita uga bisa ngganti ngisi daya nirkabel. Ing kasus apa wae, kita duwe batere 3.500 mAh sing bakal nggawe kita lali ngisi daya ponsel kanthi suwe. Ngisi daya cepet piranti iki isih Quick Charge 2.0, teknologi Qualcomm sing wis usang nanging menehi asil sing apik banget ing Samsung Galaxy S7 lan samesthine samubarang sing gedhe bisa ditemokake ing phablet anyar iki siji iki duwe port USB-C lan Galaxy S7 ora.

Samsung Galaxy Note 7 sing anyar ora bakal ngenteni IFA ing Berlin nanging bakal teka ing pasar sadurunge, khusus 19 Agustus ngarep, sanajan kita isih durung ngerti rega sing bakal diduweni saka terminal Samsung anyar iki.

Samsung Galazy Note 7 Banyu

Kesan pertama Samsung Galaxy Note 7 anyar iki

Kabeh wong ngarepake luwih akeh saka phablet anyar iki, ora muspra Samsung dhewe wis ngilangi nomer, sing dadi model sing luwih apik, nanging kaya sing dielingake, Samsung Galaxy Note 7 isih kalebu Samsung Galaxy S7 Edge sing vitamin. Phablet sing nggabungake sawetara perkara sing kudu dikatutake Samsung ing Edge Galaxy S7 kayata port USB-C utawa scanner iris. Ing kasus apa wae, ketoke nganti saiki, aku ngira Samsung Galaxy Note 7 bakal dadi piranti sing bakal gumun, ora mung kanggo kinerja sing bisa digunakake, nanging kanggo elemen liyane, ana sing bakal nggawe ayo lali babagan ram 6 Gb sing ora duwe Batere 4.000 mAh Uga ora duwe utawa S Pen sing mlengkung .... .Elemen sing bakal ilang akeh lan sing ora bakal bisa dideleng, paling ora ing model iki. Nanging pitakonan utawa kasunyatan sing paling medeni kanggo pangguna pungkasan yaiku Pira regane Samsung Galaxy Note 7 iki? Y Apa regane regane beda antarane Galaxy Note 7 lan piranti liyane Samsung utawa ponsel ing pasar? Apa sampeyan mikir

[UPGRADE]

Samsung Galaxy Note 7 anyar bakal didol kanthi rega 849 euro, luwih dhuwur yen ngrujuk dolar, sing bakal dadi mata uang sing bisa tuku phablet iki. Minangka layar, ing kasus iki bakal nggunakake Gorilla Glass 5 anyar, teknologi sing ora digunakake model Samsung liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)