Samsung Galaxy Note 7 saiki bisa dilindhungi undhang-undhang ing Korea Selatan, lan saiki sukses

Samsung

Tanggal 2 Agustus, ing Samsung Galaxy Note 7, sing contone ing Korea Selatan wis bisa dipesen. Piranti seluler anyar saka Samsung iki minangka kapal penggedhe anyar, kanthi layar apik banget, kamera sing padha karo Galaxy S7 lan uga fungsi mbedakake sing mesthi ditemokake ing terminal kulawarga Galaxy Note.

Miturut informasi paling anyar sing dirilis kasuksesan reservasi Galaxy Note 7 anyar iki ing negara asale gedhe tenan, tekan titik sing bakal duwe cadangan dobel sing wis sawetara wulan kepungkur Galaxy S7. Gagasan perusahaan Korea Selatan, sing diandharake dening kepala Samsung Mobile, Koh Dong-jin, yaiku ngluwihi penjualan Galaxy Note 5, sing pancen ora rumit banget.

Saiki, siji-sijine tokoh resmi sing kita kenal diwenehake dening Samsung yaiku Ing 48 jam pertama Galaxy Note 7 kasedhiya kanggo leladen, total 200.000 pangguna bakal cadangan terminal. Angka iki mesthi bakal tambah akeh lan nalika cadangan kanggo negara liya mbukak, mesthine bakal terus tuwuh.

Ing Korea Selatan, kabeh pangguna sing cadangan Galaxy Note 7 bakal nampa gratis GearFit 2, promosi sing saiki kita durung ngerti apa bakal tekan negara liya, sanajan kita mung bisa muga-muga bisa ditemokake ing Spanyol amarga iki bakal dadi kesempatan sing sampurna kanggo duwe loro piranti sing apik kanthi rega sing menarik.

Apa sampeyan mikir entuk salah sawijining Galaxy Note 7 anyar sing bakal enggal tekan pasar kanthi cara resmi?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)