Samsung Galaxy S7 Vs LG G5, kesinambungan nalika ngadhepi evolusi

LG G5 vs Galaxy S7

Kongres World Mobile 2016 bisa uga dikenang nalika presentasi sing anyar Samsung Galaxy S7, ing rong versi kasebut, nanging sing paling penting yaiku LG G5 yaiku revolusi ing babagan fitur lan spesifikasi. Lan LG kayane mutusake mutusake aturane aturan sing ditemtokake ing pasar telephony seluler lan nggawe terminal sing kebak anyar lan ide sing menarik, sing kudu dingerteni kepiye carane ditampa dening pangguna.

Ngenteni terminal loro supaya bisa didol kanthi cara normal ing pasar, kita wis mutusake kanggo adhep-adhepan ing artikel iki kanggo nemokake kekuwatan saben wong lan nemokake kekurangane. Yen sampeyan ora mangu-mangu ing antarane entuk Galaxy S7 utawa LG G5, terus maca amarga mengko bakal ngilangi keraguan sampeyan.

Kaping pisanan, kita bakal mriksa fitur utama lan spesifikasi kalorone piranti.

Spesifikasi Samsung Galaxy S7

  • Ukuran: 142.4 x 69.6 x 7.9 mm
  • Bobot: 152 gram
  • Layar: 5,1 inci SuperAMOLED kanthi resolusi QuadHD
  • Prosesor: Exynos 8890 4 core ing 2.3 GHz + 4 core 1.66 GHz
  • Memori RAM saka 4GB
  • Memori internal: 32 GB, 64 GB utawa 128 GB. Kabeh versi bakal bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Kamera utama 12 megapiksel. 1.4 um piksel. Teknologi piksel dobel
  • Batere: 3000 mAh kanthi ngisi daya cepet lan nirkabel
  • Cooling nganggo sistem cair
  • Sistem operasi Android 6.0 Marshmallow karo Touchwiz
  • Konektivitas: NFC, Bluetooth, LTE Cat 5, WiFi
  • Liyane: Dual SIM, IP 68

Samsung

Spesifikasi LG G5

  • Ukuran: 149,4 x 73,9 x 7,7 mm
  • Bobot: 159 gram
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 820 lan Adreno 530
  • Layar: 5.3 inci kanthi resolusi Quad HD IPS Quantum kanthi resolusi 2560 x 1440 lan 554ppi
  • Memori: 4 GB LPDDR4 RAM
  • Panyimpenan internal: UFS 32GB bisa ditambah liwat kertu microSD nganti 2TB
  • Kamera Belakang: Kamera Ganda Standar kanthi sensor 16 megapiksel lan sudut amba 8 megapiksel
  • Ngarep: 8 megapiksel
  • Batere: 2,800mAh (dicopot)
  • Sistem operasi Android 6.0 Marshmallow kanthi lapisan kustomisasi LG dhewe
  • Jaringan: LTE / 3G / 2G
  • Konektivitas: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, AC / USB Type-C) / NFC / Bluetooth 4.2

LG G5

Desain, titik sing mbedakake Galaxy S7

Yen LG G5 lan Galaxy S7 adhep-adhepan ing meja, aku sejatine percaya manawa bisa ndeleng kepiye Terminal Samsung menang ing babagan desain liwat terminal LG. Ana wong sing bakal nggawe percoyo liyane, nanging ora ana sing bisa lolos manawa Galaxy S7 minangka terminal sing luwih sampurna, kanthi finish sing luwih apik lan meh bakal wani ujar manawa luwih apik.

Samsung wis bisa nindakake sawetara perkara ing jaman saiki babagan desain, lan wis bisa nyampurnakake kapal penggedhe. LG, minangka bagean, wis ngowahi desain LG G5 kanthi radikal, lan wis bisa maju kanthi gegayutan karo desain LG G4, nanging tetep kari sawetara langkah dibandhingake estetika Galaxy S7. Iki wis bisa ngenalake desain sing menarik banget, kayata kemungkinan nambah modul utawa aksesoris, nanging mengko bakal dibahas.

Kekuwatan lan kinerja

Ing kaloro piranti seluler kasebut, kita nemokake tenaga gedhe banget, sing mesthi bisa nggawe kinerja apik. Samsung mutusake Galaxy 7 kanggo prosesor pabrike dhewe kayata Exynos 8890 sing duwe 4 inti 2.3 GHz lan 4 core liyane 1.66 GHz, didhukung RAM 4 GB. Kanggo bagean kasebut, LG milih Snapdragon 820 sing anyar, minangka taruhan aman, sing bakal tahan apa wae jinis tes sing uga didhukung dening 4 GB RAM.

Minangka kanggo panyimpenan internal, kita nemokake spesifikasi sing padha banget lan kalorone bakal pas karo panyimpenan 32 GB lan banjur menehi versi liyane. Uga ing kaloro terminal, kita nemokake kamiripan yen kita bisa nggedhekake panyimpenan iki nggunakake kertu microSD. Ing kasus Samsung Galaxy S7, iki minangka pilihan sing kasedhiya maneh amarga wis ilang ing Galaxy S6, sawijining perkara sing dikritik banget karo pangguna.

Apa kamera terminal kasebut paling apik ing pasar?

Samsung Galaxy S6 lan LG G4 nyetel bar sing dhuwur banget nalika nerangake kamera, menehi kita kualitas gedhe nalika njupuk gambar lan uga sawetara opsi sing menarik. Untunge kamera LG G5 anyar lan Samsung Galaxy S7 kayane bisa ngatasi bar kasebut lan nawakake kualitas lan keuntungan sing luwih apik.

Samsung wis ninggalake perang megapiksel lan luwih milih nambah ukurane, kanggo menehi kualitas gambar sing luwih apik, sanajan ora narik kawigaten babagan aspek megapiksel. Kamera mburi Galaxy S7 ditampilake kanthi sensor 12 um 1,4 megapiksel.

Minangka bagean, LG pengin menehi kesinambungan kanggo kerja apik sing ditindakake ing LG G4 lan dheweke wis nggabungake sensor 16 megapiksel, kanthi kabeh opsi menarik sing ditawakake kapal penggedhe sadurunge.

Kaya biasane ing kertas, kamera katon kaya sing paling apik ing pasar Dheweke kudu diuji lan diperes nganti maksimal supaya bisa nggawe kesimpulan sing bener. Saiki Xperia Z5 isih duwe kamera sing paling apik, sanajan kita kudu ngenteni manawa LG G5 lan Samsung Galaxy S7 bisa bertahan.

Nang sing mbebayani lan mbedakake LG G5

LG G5

LG pengin ngejutake kita kabeh sing dadi bagean saka pasar ponsel kanthi cara liya lan wis ngetrapake fitur sing menarik, sing dibaptis nganggo jeneng Slot Piandel. Iki uga beda banget karo terminal liyane ing pasar lan nganti saiki kita durung ndeleng kedadeyan sing padha ing piranti seluler.

Thanks kanggo fitur menarik iki sing bisa ngowahi sawetara ciri LG G5 kita. Contone, kita bisa nambah luwih akeh batere menyang unggulan LG anyar lan bisa ngeterake batere 2.800 mAh sing nggawa 4.000 mAh sing bakal entuk amarga batere karo cara iki.

Uga, kaya sing dikonfirmasi LG dhewe, ngapikake audio nganggo modul liyane lan tambahake fungsi kamera. Kajaba iku, kita ngarep-arep manawa bakal lumaku modul anyar bakal diluncurake supaya bisa nambah mupangat utawa menehi fungsi anyar.

Rega

Saiki LG ora nggawe resmi rega LG G5 lan aksesoris tambahan sing luwih menarik kanggo pasar, mula pancen angel dibahas babagan masalah iki. Samsung wis nggawe rega Galaxy S7 resmi lan uga ing pirang-pirang negara, reservasi terminal wis bisa digawe.

Versi Galaxy S7 sing paling dhasar, sing nyedhiyakake panyimpenan internal 32 GB yaiku 699 euro. Elinga yen ing kapal penggedhe Samsung anyar, bisa uga wektu iki nambah panyimpenan nggunakake kertu microSD dadi versi 32 GB iki ora bakal dadi masalah kanggo pangguna apa wae.

Saka kene, Galaxy S7 mundhak regane, khusus 100 euro kanggo saben mlumpat ing panyimpenan internal sing digawe. 799 euro kanggo 64 GB lan 899 kanggo panyimpenan 128 GB.

Minangka kanggo Galaxy S7, regane diwiwiti yaiku 799 euro, lan nganti 899 lan 999 euro ing model 64 GB lan 128 GB.

Sanajan saiki kita durung ngerti regane LG G5, Kita ora mangu manawa bakal kalah karo versi Galaxy S7 lan LG mesthi ngerti kepiye nyepetake rega terminal supaya bisa luwih kompetitif.

Mratelakake panemume bebas

Ora ana sangsi manawa LG lan Samsung nggawe rong piranti seluler sing luar biasa, sing beda-beda sajrone prekara spesifikasi, nanging prabawa desain kasebut beda-beda. Lan iku LG kayane wis mutusake taruhan desain anyar lan fitur sing menarik kayata modul sing bisa diganti.

Kita ora ngerti kepiye pungkasane taruhan iki, sanajan ing meh kabeh wong katon apik. Samsung kayane pengin banget ngetutake garis sing ditutake ing versi unggulan sadurunge, lan kita ora bisa ndeleng warta ing Galaxy S7 iki dibandhingake karo Galaxy S6, sawetara sing disenengi lan akeh sing ora seneng.

Sincerely Aku mikir tandhing iki dimenangkan LG G5 kanthi longsor Lan Galaxy S7 pancen kuat, nawakake kamera kinerja tinggi, uga desain sing tliti nanging ora menehi inovasi babagan piranti sadurunge. Umume pangguna pengin lan golek warta kanggo entuk smartphone anyar lan liyane kanthi rega Samsung Galaxy anyar iki tekan pasar.

LG G5 sacoro prakteke kuat kaya Galaxy S7, nanging menehi ciri khas sing beda-beda sing miturut pendapat saya andhap asor, menang sing jelas ing perang tandhing iki.

Miturut sampeyan, sapa sing dadi juara ing tandhing iki antarane Galaxy S7 lan LG G5?. Sampeyan bisa menehi katrangan babagan papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

12 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gambar placeholder Javier Alamar ngandika

    Mung judhul sing katon pasrah karo Samsung lan dimanipulasi, muga-muga sampeyan nggawe artikel sing padha karo iPhone tradisionalis lan kontinyu supaya ora pilih kasih amarga nuduh Samsung minangka kesinambungan lan ora nyebutake iPhone lan kekurangan inovasi katon ngisin-isini.

    1.    Eduardo Rodriguez ngandika

      Aku ora ngerti yen judhule ngremehake… .Paham banget .. Kesinambungan, amarga Samsung galaxy S7 lulus kanthi sampurna karo model S6 yen ora dikandhani. Lan evolusi .... Ayo ... Ora ana terminal kanthi inovasi Lg G5, uga dheweke ngerti kepiye nalika mbusak tombol sisih nalika semana.
      Masalah sing beda yaiku Apple, yen pancen menehi iPhone 7 amarga ana desas desus… bakal dadi inovatif lan desain ora ana gandhengane karo iPhone saiki.
      Miturut kula, ora mungkin ngadhepi galaxy s7 nganggo iPhone 6s, padha karo rong generasi sing beda. Ayo ndeleng apa aku nerangake dhewe:
      Iphone6 ​​vs galaxy s6
      iPhone 6s vs galaxy s6 Edge
      Galaxy 7 vs mbesuk «iPhone 7»

      1.    Marco Argandon ngandika

        Aku setuju karo terus-terusan Samsung. Aku malah bakal ujar manawa Samsung wis ilang lan ana gandhengane. Maksudku slot sd lan resistensi banyu sing wis ana ing s5. Lan dumadakan taun ngarep kita kaget maneh karo baterai sing bisa diganti. Nanging, aku ora setuju yen Apple bakal menehi usul babagan inovatif. Pungkasane, dheweke sing nyalin phablet menyang Samsung lan format htc unibody. Lan sentuhan paksa sing asring dibahas kayane ora ana sing minat. Apple uga ilang, luwih elek saiki bakal bali menyang format 4 ″.

        1.    Eduardo ngandika

          Oke Apa uga ana inovasi sing kasengsem utawa ora. Nanging inovasi karo 3D Touch lan uga nganggo Touch ID, lan… mesthine sing sabanjure ora duwe tombol Home, bakal dilebokake menyang tampilan. LG uga inovasi tanpa anané tombol sisih lan "tangi" ponsel liwat tutul ing layar, lan saiki…. Kanthi g5 dheweke nggawe inovasi luwih apik utawa luwih ala…. Nanging Samsung? S6 sing padha karo kekuwatan luwih akeh….

  2.   José ngandika

    Kaping pirang-pirang sampeyan mbaleni ... «kapal penggedhe

  3.   Silva Hector ngandika

    Sampeyan kudu mbusak iklan iki amarga ujar babagan s6 dudu s7 s7 duwe piranti lunak snapdragon lan batere 3000 amp lan ing kamera 3600amp 12 kamera piksel mega kanthi teknologi saka kamera profesional kanon lan liya-liyane, sadurunge nggawe artikel Sampeyan kudu nggolek informasi kanthi luwih apik lan kanthi LG G5 informasi kasebut luwih becik

  4.   Javier Acuna ngandika

    Mesthi barang sing mlarat banget. Luwih apik banget yaiku preferensi penulis supaya LG tetep netral lan nulis kanggo diwaca lan ngidini nggawe kriteria dhewe tinimbang karya sing meyakinkan. Aku pengin maca lan sinau lan dheweke wis pengin adol tim kanggo aku. Kasihan.

  5.   Marco Argandon ngandika

    Aku setuju manawa LG menang tandhingane karo Samsung. Nalika arep menyang Apple tb.

  6.   Cipriano Valverde ngandika

    Aku mikir ora ana kabisat kaya ngono, dheweke kudu latihan ing laboratorium paling ora 5 nganti 10 taun, sadurunge mbuwang kabeh sampah iki ing pasar, nanging dhuwit iku dhuwit lan ora bisa dibajak

  7.   Louis Salardi ngandika

    LG bisa uga wis nambah akeh, nanging layanan pelanggan sing ora apik lan ora nggatekake tuntutan apa wae nggawe pangguna sing ngerti yen tuku LG

    1.    manual ngandika

      Ya, wis ana wong edan sing tuku LG, uga sawetara produk… lan sejatine aku seneng banget karo kabeh. Semono wae, kabeh wong nanggepi pengalaman, mesthi wae. Aku ngormati komentar sampeyan, nanging mesthine aku ora bisa sambat babagan LG, nanging ora ana apa-apa.

    2.    manual ngandika

      Babagan artikel kasebut, mesthine kudu ujar manawa LG wis maju, sanajan bisa uga beresiko banget, kanthi subyek slot sihir lan kabeh aksesorise, nanging jelas yen, kaya ing jagad mode, presentasi kasedhiya, ndhuwur kabeh, kanggo nyelehake merek ing judhul utama. G5 pancen inovatif supaya bisa medeni para pembeli, dene S7 bisa uga luwih selaras karo inovasi sing dikarepake pangguna saka produk jenis iki. Aku ngira, ing penjualan, Samsung bakal menang ing LG.

<--seedtag -->