Samsung Galaxy S7 vs Samsung Galaxy S6, luwih padha?

Perbandingan Galaxy

Samsung pungkasane nyedhiyakake Samsung Galaxy S7 sing anyar, terminal dhuwur-mburi sing bakal dadi unggulan perusahaan, ngganti Samsung Galaxy S6, nanging apa pancen kudu diowahi? Apa Galaxy S7 pancen owah-owahan gedhe saka smartphone sampeyan? Iki sing bakal nyoba dijawab sajrone baris sabanjure, mbandhingake Samsung Galaxy S6 lawas karo Galaxy S7 sing anyar.

Ing kasus iki, perbandingan Kita bakal nindakake ing antarane Samsung Galaxy S6 lan Galaxy S7Model dhasar kulawargane sing mengko bakal nggawe model sing luwih rumit lan kuat kayata versi Edge utawa versi Note. Ing kasus apa wae, ing kene mung bakal ngomong babagan model sing sederhana utawa dhasar, sanajan kaya sing sampeyan ngerteni, dheweke ora duwe dhasar.

Karakteristik piranti

Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S7
Prosesor Exynos 7420 Oktacore Exynos 8890 Oktacore
Ram 3 Gb 4 GB
Layar "sepuluh 1 SuperAMOLED kanthi resolusi QuadHD « "5 1 SuperAMOLED kanthi resolusi QuadHD «
Panyimpenan internal "32 Gb kab 64Gb utawa 128 Gb » 32Gb + MicroSD
Baterei 2.550 mAh 3.000 mAh
OS Android 5.1 (bisa diganti karo CyanogenMod) Android 6.0
Conectividad "Wifi bluetooth 4G (300 mbps) NFC » "Wifi bluetooth 4G (300 mbps) NFC DualSim nganggo slot microsd »
Kamera "16 MP kab 5 MP f / 1.9 " » 12 MP 8 MP f / 1.7 "
Rega 475 Euro Euros 719

Desain

Samsung

Sekilas, bedane antara desain Samsung Galaxy S6 lan Galaxy S7 ora beda-beda, ora ana apa-apa. Nanging yen kita ngeruk sethithik, Samsung Galaxy S7 duwe Rampung sing luwih polesan lan kompak sing uga ngidini kamungkinan nggunakake banyu nganggo ponsel wiwit piranti anyar duwe Sertifikasi IP68 sing negesake manawa tahan banyu. Kajaba iku, rampung nganggo sentuhan logam nggawe desain luwih unggul tinimbang smartphone liyane, sanajan isih padha ing Samsung Galaxy S6, nanging bisa uga kurang kompak. Ukuran S7 yaiku 142,4 x 69,6 x 7,9mm dene Samsung Galaxy S6 yaiku 142,1 x 70,1 x 6,8mm. Ora bisa dikatutake sanajan ana langkah-langkah kasebut, pemenang babagan iki yaiku Samsung Galaxy S7.

Layar

Samsung

Layar Samsung Galaxy mesthi apik banget lan wektu iki, tandhing antara loro titan. Ing Galaxy S7 anyar, kita nemokake layar 5,1 inci kanthi resolusi QuadHD, resolusi lan ukuran sing padha ing model Galaxy S6, nanging beda-beda layar S7 anti banyu ngidini layar digunakake nganggo driji teles. Babagan iki, kudu diarani manawa terminal anyar ngungkuli Galaxy S6 lawas.

Potencia

Samsung Galaxy S7

Kekuwatan mesthi dadi faktor utama nalika milih smartphone sing apik, kadhang kala luwih saka layar kasebut dhewe. Ing kasus iki, Samsung Galaxy S7 duwe prosesor Exynos 8890 oktakor lan memori ram 4 Gbnalika Samsung Galaxy S6 duwe prosesor Exynos 7420 octacore kanthi memori ram 3 Gb. Ing kasus iki, GPU uga duwe pangowahan. Ing Samsung Galaxy S6, Mali T760 wis ana, nanging ing Galasy S7, GPU luwih apik nganti 60% dibandhingake model pisanan, mergo pengaruhe kinerja.

Dadi ing aspek iki Samsung Galaxy S7 menang.

Conectividad

Uga ing panyambungan, kita bakal weruh ana owah-owahan. Sanajan ing model Samsung Galaxy S6 ana versi dualsimIng Galaxy S7, konektivitas ing aspek iki beda amarga ora mung duwe dual sim minangka standar nanging uga salah siji kertu SIM bisa diganti nganggo microsd lan panyimpenan internal piranti ditambahi. Nanging, iki sing apik, bisa dadi titik sing ringkih ing terminal amarga ngidini Samsung Galaxy S7 dadi luwih gampang pegel tinimbang Samsung Galaxy S6.

Babagan panyambungan, sanajan ana kekurangan sing digawe, Samsung Galaxy S7 menang babagan iki.

Otonomi

Batere saka Samsung Galaxy S7 udakara 3.000 mAh nalika Galaxy S6 duwe batere 2550 mAh. Iki kudu ditambahake layar AMOLED sing kurang akeh tinimbang layar normal lan prosesor Samsung Galaxy S7 sing luwih efisien. Loro-lorone duwe pengisian daya kanthi cepet, mula kita bisa ujar manawa ing babagan iki Samsung Galaxy S7 menang, sanajan perangkat lunak kudu diuji, ana sing bisa batere bisa ilang sajrone sawetara jam. Nanging, Samsung Galaxy S7 menang ing gati kanggo hardware lan kanggo otonomi sing luwih gedhe kanggo optimalisasi sing padha.

Kamera

Samsung

Ing aspek kamera, Samsung Galaxy S7 ora mung nggabungake kamera 12 MP nanging uga sensor bisa duwe aperture f / 1.7 sing nggawe salah sawijining kamera paling apik ing jagad seluler. Kajaba iku, jembar ing piksel nggawe foto duwe cahya nganti 95% luwih akeh. Ing kasus Samsung Galaxy S6, kamera mburi 16 MP nanging aperture sensor yaiku f / 1.9 sing ndadekake gambar dadi luwih peteng lan kanthi résolusi sing luwih murah.

Rega

Samsung Galaxy S7 bakal didol tanggal 11 Maret jam regane 719 euro, regane larang. Nanging Samsung Galazy S6 bisa digunakake Ora ditemokake produk kanggo 475 euro, pangirangan sing cukup dibandhingake karo S7. Sejatine yaiku sanajan ana warta babagan Samsung Galaxy S7, rega kasebut minangka faktor dhasar kanggo akeh pangguna lan faktor sing bisa ditemtokake, mula kita yakin Ing aspek iki, Samsung Galaxy S6 menang.

Kesimpulan ing Samsung Galaxy S7

Ora akeh pabrikan smartphone sing entuk model anyar. Ing pirang-pirang kasus, bedane biasane minimal, nanging ing kasus iki, Samsung nggawe prabédan karo model anyar. Yen Samsung Galaxy S6 pancen kaya sampeyan, kanthi daya Samsung Galaxy S7 bakal ngematake sampeyan uga kabeh aspek. Nanging, aku pikirane desain duwe loro kekurangan, siji yaiku resistensi banyu, resistensi sing bisa mbebayani yen kita nutup slot kertu microsd kanthi ora bener. Lan kekurangan kaping pindho yaiku sistem pendingin hibrida. Sistem iki bisa dadi gangguan ing sawetara wilayah ing Globe Terraqueo lan bisa ngrusak kinerja terminal kanthi signifikan.

Sanajan kabeh iki, yen aku kudu milih saiki, aku tetep tetep karo Samsung Galaxy S7 lan yen regane kekurangan, mesthine luwih becik ngenteni tuku Samsung Galaxy S6. Ing kasus iki, ngenteni bakal regane utawa paling ora kanggo aku Apa sampeyan mikir Apa sampeyan mikir babagan terminal anyar? Lan perbandingan karo Galaxy S6?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   surce ngandika

    Puffff, duwe telpon sing umure kurang saka setaun lan kudu ganggu karo CyanogenMod mesthine paling ala.

    1.    iessdy ngandika

      Apa dheweke ora nganyari?