Ngenteni wis rampung, Samsung Galaxy S7 saiki wis resmi

Samsung

Sawise pirang-pirang wulan lan desas-desus babagan dheweke Galaxy S7 anyar Sawetara menit kepungkur, Samsung wis resmi nyedhiyakake ing kerangka Kongres Dunia Seluler sing diwiwiti dina iki ing Barcelona. Kaya sing kita ngarepake, rong versi Galaxy S7 bakal diluncurake ing pasar sawetara dina sabanjure, sing bisa dibaptisake kaya biasane lan Edge, kanthi layar kanthi sudhut mlengkung.

Amarga desas-desus iki lan akeh bocor, kita wis ngerti babagan andharan utama Samsung anyar iki, sing meh ora kaget karo sapa wae. Lan bakal tekan pasar tanpa kabar apik, minangka versi vitamin Galaxy S6. Mesthi wae, kita bakal nemokake warta sing nyenengake, nanging ora mbedakake.

Iki minangka fitur utama lan spesifikasi Samsung Galaxy S7 anyar;

  • Ukuran: 142.4 x 69.6 x 7.9 mm
  • Bobot: 152 gram
  • Layar: 5,1 inci SuperAMOLED kanthi resolusi QuadHD
  • Prosesor: Exynos 8890 4 core ing 2.3 GHz + 4 core 1.66 GHz
  • Memori RAM saka 4GB
  • Memori internal: 32 GB, 64 GB utawa 128 GB. Kabeh versi bakal bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Kamera utama 12 megapiksel. 1.4 um piksel. Teknologi piksel dobel
  • Batere: 3000 mAh kanthi ngisi daya cepet lan nirkabel
  • Cooling nganggo sistem cair
  • Sistem operasi Android 6.0 Marshmallow karo Touchwiz
  • Konektivitas: NFC, Bluetooth, LTE Cat 5, WiFi
  • Liyane: Dual SIM, IP 68

Amarga ciri lan spesifikasi kasebut, ora ana sangsi manawa kita ngadhepi terminal mewah lan tanpa mangu-mangu bakal dadi salah sawijining referensi gedhe ing taun ngarep.

Galaxy S7 utawa nganyari logis Galaxy S6

Sing paling luar biasa babagan Galaxy S7 iki yaiku kamungkinan kanggo nggedhekake panyimpenan internal liwat kertu microSD wis pulih, lan sawetara warta sing kurang penting. Kita bisa ujar manawa kapal penggedhe Samsung anyar iki minangka evolusi logis Galaxy S6, sanajan isih ana sawetara samesthine.

Layar bakal tetep résolusi QuadHD SuperAmoled, sanajan wektu iki bakal sensitif tekanan, ngetutake dalan sing ditindakake Apple nganggo Touch Force.

Ing njero terminal, kita nemokake prosesor Exynos 8890, diprodhuksi dening Samsung, lan sing didhukung a RAM 4GB Iki bakal menehi kita tenaga gedhe supaya bisa nindakake kegiyatan tanpa ana masalah. Prosesor lan RAM kasebut mesthine minangka evolusi logis Galaxy S6.

Mesthine, kanggo ngindhari masalah sing wis kita deleng ing piranti seluler mewah liyane, Samsung mutusake kanggo nyakup sistem pendingin cair sing bakal ngidini Galaxy S7 iki dadi panas banget nalika kita ngrampungake kanthi maksimal.

Desain, luwih padha

Akeh sing wis ujar kaya ngono Samsung Galaxy S7 iki praktis padha karo sadurungealasane dheweke ora kekurangan amarga ing level estetika bedane mung sithik. Mbok menawa punuk kamera minangka salah sawijining prekara sing wis diganti bareng karo slot kertu microSD. Pangowahan liyane, sing mesthi ora penting, yaiku warna sing bakal kasedhiya Galaxy S7 anyar iki.

Ora ana sangsi manawa internal smartphone anyar iki minangka kewan nyata, nanging ing njaba warta kasebut prakteke ora ana. Mungkin ing wektu iki, kita kudu mandheg mikir yen pengin duwe Galaxy anyar saben taun, padha karo sing sadurunge ing level desain, sanajan luwih kuat utawa yen pengin owah-owahan ing babagan desain, bisa uga ilang kekuwatan.

Kamera Galaxy, titik sing kuat

Salah sawijining evolusi hebat sing bisa ditemokake ing Galaxy S7 yaiku fokus ing kamera lan Korea Selatan kayane wis mutusake nglirwaake perang megapiksel, sing ora nggawa ing endi wae, kanggo fokus nggawe kamera sing luar biasa kanthi sensor "megapiksel" mung.

Nalika ngenteni nyoba kamera Galaxy S7, kabeh sing wis bisa njupuk gambar pertama, wis mbahas babagan sing luar biasa. Ukuran piksel anyar saka 1,12 um nganti 1,4 nawakake nganti 95% luwih padhang lan aperture saka ngrekam sensor f / 1.7 dheweke njamin gambar sing berkualitas.

Kajaba iku, Samsung wis bisa nambah fokus kamera, sing dadi luwih cepet lan luwih tepat, amarga teknologi sing dikenal minangka piksel dobel.

Saiki, asil sing dituduhake Samsung pancen nyenengake, sanajan kanggo ngetrapake langkah sing tepat, kita kudu nyoba lan nyepetake kanthi maksimal. Ayo wenehake saiki yen kamera iki padha karo apa sing kita ngarepake lan ora bisa menonjol saka mburi, kanthi jinis punuk sing kudu kita alami ing Galaxy S6.

Batere lan piranti lunak

Babagan batere, salah sawijining poin ringkih saka piranti seluler sing kasedhiya ing pasar saiki, Samsung wis dilengkapi Galaxy S7 iki nganggo batere 3.000 mAh. Iki mesthine kudu menehi kita otonomi sing luwih gedhe tinimbang sing ditawakake Galaxy S6. Kajaba iku, prosesor anyar, sing digabung karo piranti lunak anyar, kudu ngoptimalake energi sing luwih apik.

Piranti lunak unggulan Samsung anyar iki yaiku Android 6.0, kaya sing wis suwe dingerteni lan didhukung dening Touchwiz anyar sing menehi kabar menarik. Sanajan bakal ditinjau kanthi jero ing dina-dina mbesuk, umpamane kita bakal weruh pangembangan anyar kanggo kurva ing ujung Galaxy S7, sing pancen warta anyar wiwit nganti saiki layar sudhut mlengkung terminal iki durung migunani banget.

Rega lan kasedhiyan

Kaya sing diumumake Samsung, Galaxy S7 anyar, ing versi loro, bakal kasedhiya wiwit 11 Maret ngarep, sanajan sampeyan wis nggawe reservasi terminal kanggo nampa ing dina sing padha.

Rega resmi Galaxy S7 bakal 719 euro, dene versi paling anyar bakal nganti 819 euro.

Apa pendapat sampeyan babagan ujung Samsung Galaxy S7 lan Galaxy S7 sing anyar iki?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.