Samsung Galaxy S8 bakal nggawa prosesor Exynos 8895 lan Mali-G71

Samsung

Sanajan Samsung ora pengin ngumumake phablet anyar kanthi resmi utawa sing paling anyar, sing sejatine informasi babagan Samsung Galaxy S8 sing anyar ora bakal mandheg lan kaget para pangguna.

Pungkasan sing dirungokake Ponsel anyar Samsung yaiku prosesor lan GPU sing bakal digawa Samsung Galaxy S8. Phablet anyar bakal nggawa Prosesor Exynos 8895, prosesor sing duwe kecepatan dhuwur nanging isih bisa digunakake Teknologi 10nm, teknologi sing wis digunakake dening merek prosesor liyane kayata Mediatek. Apa yen kita ora ngerti yaiku kacepetan sing ditemtokake uga prosesor wolung inti utawa sepuluh-inti. Nanging kita ngerti manawa prosesor kaya kasebut bakal diiringi GPU sing cukup kuat, bisa uga sing paling kuat ing pasar. Kita waca Mali-G71, versi anyar saka GPU paling misuwur sing ora mung bakal nambah kinerja nganti 1,8 kali nanging uga bakal luwih kuat tinimbang Adreno 530 dhewe.

Mali-G71 anyar sing ngiringi Exynos 8895 negesake resolusi 4K

Mali-G71 iki ora mung luwih efisien, nanging uga energi bakal menehi resolusi gedhe lan kemungkinan resolusi 4K kanthi asli. Soko sing ora mung menarik kanggo pangguna nanging uga cocog karo informasi sing kasedhiya ing ponsel amarga ana layar babagan resolusi 4K, saengga Samsung Galaxy S8 bakal menehi resolusi 4K lan malah bakal kompatibel utawa salah sawijining terminal nambah pengalaman VR lan panggunaan platform Daydream.

Nanging, topik sing paling menarik ora kasebut ing bocor utawa ing makalah Samsung, yaiku ora diucapake yen kekuwatan kasebut bakal adhem sing nyukupi, prekara sing mesthi ora digatekake, nanging ing Samsung Galaxy Note 7 durung kedadeyan kaya ngono lan minangka salah sawijining masalah serius sing kudu diadhepi Samsung, luwih-luwih saka hardware Samsung Galaxy Note 7 anyar Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.