Samsung Gear 360 Pro bisa ngiringi Samsung Galaxy S8 anyar

Samsung Gear 360

Gosip babagan peluncuran Samsung Galaxy S8 anyar saiki saya kuat lan saiki saya kurang Samsung ora duwe sukses kaya samesthine karo Samsung Galaxy Note 7.

Iki carane kita kanca Villamandos sawetara dina kepungkur. Lan saiki SamMobile dhewe ora mung nganggep informasi nanging uga nglaporake tekane Samsung Gear 360 Pro, versi anyar saka kamera kasunyatan sing ditambahake sing katon saka tangan Samsung Galaxy S8.

Versi anyar Gear 360, Samsung Gear 360 Pro bakal dadi model canggih sing ora mung proses panangkapan sing ditambahake nanging uga resolusi gambar lan sensor kamera luwih apik, sanajan saiki kita durung ngerti rincian teknis uga rega sing bakal diduweni gadget iki.

Samsung Gear 360 Pro bakal dilengkapi perbaikan teknis supaya bisa dijupuk luwih apik

Mangkono, kayane Samsung bakal nyalin presentasi Samsung Galaxy Note 7, ing saliyane seluler, dheweke nampilake model Samsung Gear VR, Samsung 360 lan aksesoris liyane sing totoan Samsung. Yen iki bener, kita bisa uga ora mung duwe versi Pro saka Samsung 360 nanging uga ayo nduwe model kacamata Virtual Reality anyar uga sawetara aksesoris liyane sing bakal ngiringi Samsung Galaxy S8 anyar, kayata tutup keyboard kanggo profesional sing paling akeh utawa S Pen sing diadaptasi karo phablet.

Secara pribadi, aku yakin manawa warta saka SamMobile iku bener lan ledakan Samsung Galaxy Note 7 akeh kerusakan ing perusahaan. Nanging Samsung maju ngluncurake produk kasebut minangka tandha ora apik amarga nuduhake model phablet, Cathetan 7 desain salah lan mulane njeblug, yaiku sing bakal mbenerake peluncuran seluler liyane lan dudu modhale model. Ing kasus apa wae misale jek mobiles lan gadget anyar lagi aktif, nanging Apa iki bakal njeblug?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.